Alışveriş & Hediyeler Bu kolyenin hangi rengini tercih ederdiniz? _Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Gümüş Altın sarısı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Şimdiden herkese teşekkür ederim. Güncellemeler1 yıl Gümüş kalmamış almadım Bu kolyenin hangi rengini tercih ederdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Gümüş 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Tabiki de gümüş.. O nasıl bir gold ya çok çirkin.. Gümüş daha asil duruyor.. 1 2 Yorumla _Güneş____00 1 yıl Ben de gümüşü beğendim ama gold diyenler de var.😊 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Yok hayır ya bu gold çok koyu ve çirkin duruyor.. Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Altın olmadıkça altın rengi takmayı çok sevmiyorum sevdiklerim var o ayrı ama bu kesinlikle gümüş 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kıyafete göre değişmekle beraber gümüş daha asil duruyor 1 0 Yorumla
Sözmuhendisii Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Gold güneşte kendini belli etmezGümüş tercih etmelisin 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Gümüş olan güzel bence diğeri olmamış. 1 0 Yorumla
Japonya_dan_gelen Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Mor olsun. 1 4 Yorumla _Güneş____00 1 yıl O yok. 😂😂Mor kalp çok manidar. Yorumla Japonya_dan_gelen 1 yıl Yine de mor Yorumla _Güneş____00 1 yıl Maalesef elimizde o yok Yorumla Japonya_dan_gelen 1 yıl O zaman hiç bir şey tercih etmiyorum Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gold 1 0 Yorumla
Mertcann06 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Gold 1 4 Yorumla Mertcann06 1 yıl Anketi görmedim sorry Yorumla _Güneş____00 1 yıl İşaretleyen sen misin? Sorun değil. Yorumla Mertcann06 1 yıl Evet sonrada işaretledim Yorumla _Güneş____00 1 yıl Tamam. Yorumla
İsimbulmakzorcidden Takip Et Xper 1 Yaş: 32 1 yıl çok çirkin. hiçbir rengini 0 2 Yorumla _Güneş____00 1 yıl Zevk meselesi. Gümüşü kapış kapış gitmiş. Gittiğimde kalmamıştı. Yorumla İsimbulmakzorcidden 1 yıl ay bak böyle söyledin üzüldüm şimdi 😔 Yorumla
Çilemhanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bu ne be 0 1 Yorumla _Güneş____00 1 yıl Kolye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Gümüş
Tabiki de gümüş.. O nasıl bir gold ya çok çirkin.. Gümüş daha asil duruyor..
Ben de gümüşü beğendim ama gold diyenler de var.😊
Yok hayır ya bu gold çok koyu ve çirkin duruyor..
Altın olmadıkça altın rengi takmayı çok sevmiyorum sevdiklerim var o ayrı ama bu kesinlikle gümüş
Kıyafete göre değişmekle beraber gümüş daha asil duruyor
Gold güneşte kendini belli etmez
Gümüş tercih etmelisin
Gumus tabi, altin sarisi ne oyle
Erkek için gümüş, kadın için altın sarısı
gümüş benim uğurlu metalim
Gümüş daha iyi duruyor
Gümüş olanı📿💍
Gümüşü daha güzel duruyor
Gold rengini daha çok seviyorum
Gümüş olan güzel bence diğeri olmamış.
Gümüş her şeye gider.
Mor olsun.
O yok. 😂😂Mor kalp çok manidar.
Yine de mor
Maalesef elimizde o yok
O zaman hiç bir şey tercih etmiyorum
Gümüş
Gümüş
Gümüş
Gümüş olanı
Gümüş rengi olanı 🥳
Altın olan derdm
Gold
Gümüş olanı
Sevmedin
Gri.
Gold
Anketi görmedim sorry
İşaretleyen sen misin? Sorun değil.
Evet sonrada işaretledim
Tamam.
çok çirkin. hiçbir rengini
Zevk meselesi. Gümüşü kapış kapış gitmiş. Gittiğimde kalmamıştı.
ay bak böyle söyledin üzüldüm şimdi 😔
Bu ne be
Kolye
iksiide bed