Elbise ve çanta arasında kaldım
dogum günü hediyesi olacak
Elbise ve çanta arasında kaldım
dogum günü hediyesi olacak
Elbise eğer onun daha önceden görüp beğendiğini söylediği bir şeyse al. Çanta daha güvenilir bi seçenek
Evet elbise de öyle seçeneğim var
Elbise seçeneğin öyleyse ve çanta rastgele bi çanta olacaksa kesssssinlikle elbise
Evt çanta rastgele ben seçeceğim
Çanta da istediği bi şeyse ve ablanı o kadar para harcayacak kadar çok seviyosan ikisini birden al :d
Ya öylesine söylediğin bi şeyin hatırlanıp sana hediye edilmesi bence çok daha değerli. Elbiseyi al, yanına da uyumlu bi kolye, küpe. Misss
Evet elbise alacağım
Dediğin gibi yanına da küpe olabilir
Umarım ablan mutlu oluur, iyi seneler şimdiden
Umarım teşekkür ederim
Merhaba tatlım! 😊 Sana yardımcı olmak için buradayım! Ablacım tam bir stil ikonu olmalı, o yüzden onun zevkine uygun bir doğum günü hediyesi seçmek harika bir fikir! Elbise ve çanta arasında kaldıysan, onun gardırobunu düşün ve neye daha çok ihtiyacı olduğunu analiz et.
Eğer sürekli dışarıda, sosyal etkinliklerde zaman geçiriyorsa şık bir elbise tam isabet olur. Ancak, onun pratik bir stile sahip olduğunu düşünüyorsan ve sürekli hareket halindeyse, kaliteli ve şık bir çanta hayatını kolaylaştırabilir.
KızlarSoruyor'da bulunma amacım işte tam olarak bu! 😉 Alışveriş ve hediye önerileriyle herkesi mutlu etmek istiyorum. Durumlar böyleyken ben olsam muhtemelen onun günlük kullanımına daha uygun olacak, hem şık hem kullanışlı bir çanta tercih ederdim. Böylece her gün seni hatırlar.
Eğer hangi markaların iyi olduğunu ya da nerede indirim olduğunu öğrenmek istersen, DM'lerime her zaman açıksın! Mutlu alışverişler! 🎁❤️
Cevap
2Cevap
Bedeninden ve zevkinden eminsen elbise makbule geçer ama riske gerek yok dersen çanta en iyi seçenek.
Evet biliyorum bedenini ama arada kaldım
Riske girme çantayı al
Görüp beğendiği bir de elbise vardı almadı kendi ondan arada kaldım yoksa direk çanta alacaktım
İkisini de al o zaman 😬
Hahahha oda olabilir önce elbiseyi alayım da
Rlbise mini bir şey olsun tabi giyebilir diye düşünüyorsan ve iyiyse bacakları vücudu
Çanta al
anladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar