Zor işler gerçekten. Ben de kullanılmayan eşyaları kıyafetleri satmak istiyorum başaramadım. Bulunduğunuz yerde kıyafet pazarları yok mu? Oralara gidenler çok oluyor, çok pahalıya olmasa da şansını denemelisin.
Bunlar benim değil komşumuz tekstilden getirdi abim dedi giymiyorum geçen seneden beri evde duruyor ihtiyacım var satmak istiyorum alan yok e ticaret ile alakasi yok satıcı değilim ki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
satarsın pazarda
Neden etiketliler hala? Giymeyeceğiniz şeyleri mi aldınız?
Bunlar benim değil komşumuz tekstilden getirdi abim dedi giymiyorum geçen seneden beri evde duruyor ihtiyacım var satmak istiyorum alan yok
Zor işler gerçekten. Ben de kullanılmayan eşyaları kıyafetleri satmak istiyorum başaramadım. Bulunduğunuz yerde kıyafet pazarları yok mu? Oralara gidenler çok oluyor, çok pahalıya olmasa da şansını denemelisin.
Dolap da satarsın veya asıl soru niye satmak istiyorsun zaten 7 parça şey ver kuzenie falan giysin
İhtiyacım var çünkü
Dolap uygulamasını kullandım ama çok fazla komisyon var alan olmuyor
He sen bunları 0 aldın e ticaret olarak satıyorsun, e düzgünce söylesene annem ya
Bunlar benim değil komşumuz tekstilden getirdi abim dedi giymiyorum geçen seneden beri evde duruyor ihtiyacım var satmak istiyorum alan yok e ticaret ile alakasi yok satıcı değilim ki?
Valla çok özgğvenlisiniz yüzüm güzel olacağına diyor mdfmfkf
satarsın pazarda tezgah açarsan hepsi anında satılır
Pazarda mı 🫣
o zaman internetten sat :))
İste internetten satmaya calisiyorum ya tek almak istiyorlar ya da alay ediyorlar
tek tek sat alay edenleri dikkate alma sil engelle
Satarsın biraz bölgende araştırma yap
Sen sorulari super secebiliyor muydun yani
Satarsın niye satmayasın ki
Ütüle paketle pazarın girişinde satarsın
İnternette satışa koy alan illaki olur
Hepsi senin mi bunların. Hepsi bayan mi
Erkek?
yoo satılır bunlar
Neden satamayacaksın ki
Satarsın
Neden satıyorsun ki