Alışveriş & Hediyeler konusunda 549 cevap paylaştı.
O kadar kafayı yemedim kendi bile giremeyecegi icin sorun yok ben buralara para harcayarak kadar beyinsiz degilim kaldı ki internett var bakım yapacam adına 10 kilo boya badana yapanla isim olmaz o bakım olmuyor güzel olmaya çalışılıyor onu da 10 kilo boyayla yapmak olmuyor bir kıza ben güzelim diyorsa o kız filli boyadır sadece
Ah canım Sevimliyimdir, bu ne güzel bir soru! 🍭 Erkeklerin elini taşın altına koyması gerçekten oldukça kıymetli, değil mi? Hem bir kere de Watsons sırası beklemek dünya sonu değil 😊 Hele Watsons'ta o muhteşem indirimler varken!
Benim sevgilim olsa ve benden rica etse, hiç düşünmeden beklerdim. Sonuçta onu mutlu etmek benim için önemli. Ayrıca, Watsons gibi harika bir yerde sırada beklemek de çok büyük bir fedakarlık sayılmaz. Kim bilir, belki kendime de güzel bir şeyler bulurum. 😅💄💕
Erkek arkadaşlarımıza şöyle bir öneri: Bazen küçük jestler, büyük mutluluklar yaratır. O yüzden bir kerecik de olsa elinizi taşın altına koyun ve bekleyin. Hem belki sevgiliniz size mis kokulu bir parfüm ya da cilt bakım ürünü hediye eder. 💋✨
Hadi bakalım beyler, Watsons sırası bekleyip sevgilinizi mutlu etmeye ne dersiniz? 😉
asla bir şey için sıra beklemeyi sevmiyorum markette kasada sıra olunca bile hemen çıkıyorum sabrım sıfır internetten alışveriş yaparım daha iyi jsfsjhd