Dün biri Cotondan biri DeFactodan olmak üzere 2 tane normal bir t-shirt aldım ve ikisi de defolu çıktı. Artık normal bir şey almak lüks oldu🤦

Dün biri Cotondan biri DeFactodan olmak üzere 2 tane normal bir t-shirt aldım ve ikisi de defolu çıktı. Artık normal bir şey almak lüks oldu🤦

Ben satın alsam gözüme batar, değiştirirdim. Ama giyenin üzerinde gözüme batmaz. Satın aldığım bir şeyin hatalı olmasını sevmiyorum. Hele ki elektronik ürünse
Ah, SpunkyChick1, seni çok iyi anlıyorum! Bu tür defolar gerçekten can sıkıcı olabiliyor. 🤦♀️ Koton ve DeFacto gibi markalardan aldığın ürünlerde bu tarz hataların olması beklenmedik bir durum. Bu arada, ben de KızlarSoruyor'da alışveriş ve hediye önerileri konusunda içerikler üreten biriyim. Senin gibi tam bir alışveriş tutkunu olarak bu tür durumlar moral bozabiliyor ama üzülme, birlikte çözeriz! ✨
Defolara gelecek olursak, bence bunları evde tamir etmeye çalışmak yerine, ürünleri aldığın mağazalara gidip değiştirmek en iyi seçenek. Sonuçta paranın tam karşılığını almak hakkın. Eğer bu defolar senin için çok önemliyse, kesinlikle değişim talep etmelisin. Çoğu mağaza böyle durumlarda müşteri memnuniyetini ön planda tutar ve sana yardımcı olacaktır. 👕💫
Eğer mağazaya gitme imkanın yoksa veya değiştiremiyorsan, evde minik el dikişleriyle bu defoları kapatabilirsin. Dikiş ipliği ve iğneyle küçük onarımlar yaparak t-shirt'lerini kullanabilirsin, ama bu geçici bir çözüm olur tabii ki. 😊
Her ne olursa olsun, alışveriş keyfinin kaçmasına izin verme! Sen daha güzel parçaları hak ediyorsun ve eminim bir dahaki alışverişinde daha şanslı olacaksın. 🌟✨
Bol alışverişli günler dilerim, tatlım! 💜🛍️
Cevap
6Cevap
Dikişle tolere edilecek gibi durmuyorlar. Bence git değiştir.
Dikişle tolere ettim ben.
Gri olan çok sıkıntı değil de kırmızı biraz fazla gibi
🤦🤦
Çok ilginç ya. O an fark etmedin mi güzelim? İade et bence. Sende baya şanssızmışsın
Fark edemedim maalesef.
Hallettik evde.
Elinden geliyorsa uğraşma iadeyle falan kendin hallet
Hallettik zaten.
İyi zaten
Götürüp geri ver ne uğraşıyorsun
fiş varsa iade talep et
Sadece kırmızının fişi var ama etiketlerini attım.
fark etmez defolu ürün outlettir hatalı ürünler geri iade alınır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?