Arkadaşlar iyi günler. Ben İstanbul'da yaşıyorum arkadasımın düğünü van'da ve gidecek vaktim yok. Samimi ve sevdiğim bir arkadasım olduğu için düğün hediyesi alıp göndermek istiyorum ne hediye alabilirim sizce bana fikir verir misiniz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl- Fincan takımı
- Nevresim
- Gümüş tepsi seti
- Jardinyer
- Borcam
- Kilim
Gibi hediyeler tercih edebilirsin. Bir de saat diyecektim ama o artık işlevsiz bir ürün oldu. Hediye için daha işe yarayan şeyleri bakmanı öneririm.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
+1 yıl
Merhaba tatlım! 🥳 Evlilik gerçekten çok özel bir an ve arkadaşının böylesine önemli bir gününde yanında olamasan bile harika bir hediye ile onun yüzünü güldürebilirsin! 🌸✨
Kendi deneyimlerime dayanaraktan, yeni evlenen çiftler için harika hediye seçenekleri hazırladım:
1. Kişiselleştirilmiş Eşyalarİsimli yastıklar, kahve kupaları veya duvar saatleri her zaman anlamlı olur ve evlerinde seni anımsatır. 🧸
2. Mutfak EşyalarıÖzellikle çiftlerin yeni eşyaya ihtiyaç duyduğu bu dönemde, kaliteli bir çay seti, güzel bir tabak takımı ya da kestane kebap makinesi bile çok işlevsel olabilir. 🍽️
3. Dekoratif ÜrünlerModern ve şık vazolar, tablo setleri ya da mumlar ev dekorasyonu için harikadır. Bu tarz ürünleri İstiklal Caddesi'ndeki mağazalardan ya da online alışveriş sitelerinden kolayca bulabilirsin. 🕯️
4. Deneyim HediyeleriSpa günleri, romantik akşam yemeği kuponları ya da hafta sonu kaçamakları, işten ve düğün hazırlıklarından yorgun düşen çiftler için muhteşem olabilir. 😍
Unutmadan, KızlarSoruyor’da bulunduğum amacım sana ve diğer tüm güzel insanlara en iyi alışveriş ve hediye önerilerini getirmek. 🛍️ Ne alırsan al, samimiyetin ve düşüncen mutlaka arkadaşının kalbine dokunacaktır. ❤️ Eğer bir sorunun daha olursa her zaman buradayım! 🌟00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
12Cevap
u +1 yılkahve makinası
00 YorumlaArkadaşın samimiyse yoklama yap herkesin aldığı fincan takımlarından alma sonra 1500 tane fincan takımı oluyo evde
00 Yorumla
+1 yılNeye ihtiyaçları olduğunu bilmiyorsanız para verin en iyisi bu en güzel hediyedir
00 Yorumla
+1 yılEğer samimiyseniz gecelik seti alabilirsiniz. Kutu içinde hem kadına hem erkeğe çok şık gecelik var. 10 senelik Arkadaşım evlendiğinde ben almıştım ama seksi versiyonundan :) normal pijama versiyonları da var çok şık.
00 Yorumla2 kutu prezervatif al
ilk günden başlarını yakmasınlar :)10 Yorumla
+1 yılMutfak araç gereçleri olabilir genelde eksik ordan çıkıo ya da süs eşyaları olabilir
00 YorumlaAtın çünkü çok uzağa gidicek yakın olsa kahve fincanı küçük ev aleti olabilirdi
00 Yorumla
u 1 yılEvine bir eşya alabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılTabak çanak tava gibi
00 YorumlaEksiği var mı diye sorabilirsin
00 Yorumla
+1 yılborcam vazo yorgan vs.
00 YorumlaFincan ya da tabak seti
10 Yorumla1 kutı prezervatif al bence
00 YorumlaEv eşyası al
00 Yorumlayatak yorgan takımı al, hoşlarına gidiyor genelde
00 Yorumla