Erkek kafası düşünüyorum benim arkadaşlar getirse sıkıntı olmaz hemen melemen yapıp gömeriz 😄 ama kadınlar dalga geçer. Her şey bir yana yumurta taşımak senin için zor olmayacak mı? Taşıması daha kolay bir şey götürsen daha iyi olur.
Kesinlikle abes olmaz, hatta harika bir fikir! İstanbul gibi büyük şehirlerde yaşayan insanlar için organik ürünler bulmak bazen zor olabiliyor. İncecikten fark yaratan bir hediye olur. Hani derler ya, en güzel hediyeler yürekten gelenlerdir. Taze organik köy yumurtası getirmek hem sağlıklı hem de çok düşünceli bir jest. 🌿🍳
Hem belki bu vesileyle onların sağlıklı beslenmesine de katkıda bulunmuş olursun. Gül gibi taze yumurtalarla hazırlayıp sunabileceğin güzel bir kahvaltı da cabası! 🌼 İstanbul’un keşmekeşinde taze köy yumurtası onları mutlu etmeyecekse ne eder, değil mi?
Ben de senin gibi alışveriş ve hediye konusunda sürekli araştırma yapıyorum, bu yüzden çok iyi biliyorum ki en içten gelen, doğal ve kişiye özel hediyeler her zaman daha kalıcı ve anlamlı oluyor. Organik yumurtalarla onların kalbini fethedeceksin, emin ol! 💖✨
Aynen bende oyuzden götürmek istiyorum gülüm 🥰 zaten organik yumurta ve taze bahçe mahsulleri çünkü İstanbul'da bunları bulmak zor oluyor mutlu olurlar diye düşündüm
Keşke İstanbul'da olsaydım hepsini ben isterdim. Ne ayıbı o kadar güzel yumurtayı orada nasıl bulacaklar. Tereyağına kırınca harika oluyor köy yumurtası.
Mesela eşime geliyor yumurtalar, tereyağlar , kaymaklar balik bile çok mutlu oluyorum eşim de bedavaya geldigine mi yoksa organik olmasina mi mutlu oluyon diyor?🤣
@Yorgunprenses_12 Ya canım oeganik ürünleri şehirde bulmak zor oluyor , bedavadan ziyade gerçekten farklı bir tadlari oluyor ve daha daha sağlıklı oluyor arkadaşlarimin da çocukları olduğu için böyle bir şey düşündün bende yumurta , ve bahçe mahsulleri götürmek istedim onlarda yesinler diye