Alışveriş & Hediyeler konusunda 527 cevap paylaştı.
Maalesef öyle bir imkanım yok.
İlk Androidtelefonumu 5 yıl kullandım yani üniversite zamanı hep kullandim sonra beni sinir etti telefon bende kırdım bir an öfkeyle 3,4 ay telefonsuz kaldım sonra annem aldı bu şimdi kullandığım telefonu 2 yıl 5ay dır kullanırım telefon için ayrı bir hafıza kartı aldığım için yetiyor bana ama güncellemeler artıkça depolama alanı da artıyor.. Ne kadar dayanırım böyle bilmiyorum sırf bu yüzden instagram uygulamasını artık kullanmıyorum... genede şimdiki telefonumun değerini bilmeye çalışıyorum
@Necro12345 kardeş telefonun içinde bir tane satın alma yeri var, - telefonunun markasını bilmediğin için nerede olduğunu bilmiyorum - 100GB için aylık 10TL ödüyorsun, 200GB için 20 ya da 30TL ödüyorsun, 1TB için 50TL falan ödüyorsun. Bu devirde 10TL para değil. İstersen onu satın al, rahat götürür seni.
Eskiden bozulmadan yenilerdim her sene, artık yenilemiyorum hatta en uygun fiyatlilari tercih ediyorum, zaten vergilerle bir telefon alıyorsun bir telefon da hükümete hediye etmiş oluyorsun, enayi değilim, keyfimden gerekirse geri kalırım ama bir telefon hediye edemem hükümete
Şu an kullandığım telefonla beşinci yılım.. Gittiği yere kadar kullanacağım sanırım, çok sağlam çıktı.. 😂😅 Değiştireceğim zaman mağazadan almayı tercih ediyorum..
Alışveriş & Hediyeler konusunda 769 cevap paylaştı.
Kırılıp bozulmadikca yenilemem, 2018 de aldığım telefonu kullanıyorum.. sadece konuştuğum bir cihazı sürekli yenilemek, bi ton para vermek mantıklı gelmiyor
Hayır en az 5 yıl kullanıyorum genelde. Sık yenilemem. Teknoloji mağazasından alıyorum yenisini alıcağım zaman. Pahalı aletlerde internet güvensiz geliyor.