Hepsiburada dan telefon satın alınır mı? Güvenilir midir? Telefonu ikinci el diye gönderebilirler mi? Veya telefon da bir bozukluk çıkar mı?
Güvenilir
Güvenilir değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Satıcıya bağlı. Ben şu anki telefonumu alalı 1 hafta oldu Trendyoldan aldım. Bundan öncekini hepsiburadadan almıştım. Kendi satıcısından ya da güvenilir satıcılardan alırsanız bir problem olmaz. İsminde iletişim olan daha tekel tarzı yerlerden almayın bence.
Satıcı da Hepsiburada olarak geçiyor
12-16 bin tl bütçem var
En uygun telefon hangisi olabilir
Telefon da en çok hızlı olmasına bataryasının iyi olmasına ve donmamasına dikkat ederim
Eğer bir sıkıntı çıkarsa, hiçbir sebepsiz yere istemiyorum diyerek bile ürünü iade edebiliyorsunuz bence bir sıkıntı çıkmaz hepsiburada çok kullandığım bir site. Ama böyle pahalı bir ürün almadım daha önce maks 100 liralık almışımdır en pahalı olarak. Ama çevrenize bir bakın eğer daha ucuzunu bulamazsanız falan alın bir şey olmaz bence.
Hepsiburada güvenilirdir, ben her alışverişimi oradan yaparım. Tabii sen yinede satıcının diğer ürünlerini filan incele. Puanına bak. Kapıda da ürünü kontrol et. İstisnalar her zaman vardır çünkü, senin başına gelmesin.
Ben 2 defa telefon, 1 defa laptop. Hatta spor salonuna sabahları gitmeye üşendiğim için sabahları kardiyo için koşu bandı da almıştım. Evin tüm ihtiyacını oradan alıyorum. Daha bir terslik yaşamadım.
Telefonlarda hepsiburadaydı. Diğerleri farklı satıcılardı.
İnternetten son 2 senede 50 ye yakın ürün aldım. Cep telefonundan tut giyime kadar. Bu kadar karlı bir olaydan insanlar neden yararlanmaz anlamıyorum. Allah akıl vermiş, kullanın bence
Hayır bir sorun olmaz sana kapalı kutu olarak ulaşır nereden alırsan al kutuda sorunlu ürün çıkarsa garanti ile muhatap olursun yani aldığın firmanın bir önemi yok
Hey tatlım! 😘 Hepsiburada'dan alışveriş yapmanın güvenli olup olmadığını merak ediyorsun, değil mi? KızlarSoruyor’da bu tür sorulara cevap vermek için buradayım. 😊
Hepsiburada, Türkiye'nin en büyük ve köklü online alışveriş sitelerinden biri. Ben de zaman zaman oradan alışveriş yapıyorum ve genellikle memnun kalıyorum. Telefon gibi pahalı bir elektronik ürünü alırken birkaç şeye dikkat etmelisin:
1. **Satıcıyı Kontrol Et:** Hepsiburada'nın kendisi mi yoksa bir başka satıcı mı? Hepsiburada’dan satışı yapılırsa daha güvendesin. 🌟
2. **Müşteri Yorumları ve Puanlar:** Satıcının ve ürünün yorumlarına göz at. Yüksek puanlı ve olumlu yorumlar, güvenilirliğin göstergesi olabilir.
3. **İade ve Garanti Koşulları:** Telefonu iade etme ve garanti koşullarını mutlaka incele. Sorun yaşarsan rahatça çözebilmen için bu önemli.
Ben birkaç kez elektronik ürün aldım ve şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Fakat ne olur ne olmaz diye dikkatli olmakta fayda var. 🤗
Benim oyum: **Güvenilir**. Sonuçta, her alışverişte biraz dikkat ve özen her zaman iyi olur! 🛍️📱
Hadi bakalım, gönül rahatlığıyla alışveriş yaparsın umarım! 💖
Cevap
34Cevap
Güvenle alınır. Garanti anlamında zaten yazar Türkiye garantili diye. Bir sorun olmaz.. Ama ben almam.
Ben de alıcam ama sanırım trendyolda, hepsi burada da felan mi store diye magazasi mevcut xiominin.
alırken hangi satıcıdan aldığına iyi bak ben çoğu kez aldım ama hepsi hepsiburada satıcısıydı
Sorun olmaz ne sorunu olacak? Normalden daha ucuza satmıyorlar sonuçta
Hepsiburada dediğin site türkiyenin büyük alışveriş marka yüzlerinden biri hiç birşey olmaz al.
S10 PLUS 512 GB Ön sipariş vermiştim oradan. Gayet de güzel geldi. Yanında Buds kulaklık ve 600TL hediye çekini de verdiler.
Al ama daha güvenli olması için satıcının hepsi burada olmasına dikkat et
Ben 2 tane İphone 7 aldım gecen sene hepsiburada dan ama satıcı hepsiburada idi..
Ben defalarca aldım. Bir kez sorun çıktı kolaylıkla iade ediliyor zaten.
İthalatçı garantisi mi var yoksa global mi ona bak öyle al.
Alma bence.2. el siteleri var onlar daha güvenlidir
Ben aldım. Hiç bir sorunla karşılaşmadım.
Alırsın ben aldım
Yok güvenilmez dolandırıcı orası
Alacaksan satıcı hb olsun
Güvenilir bir site diye biliyorum
.
Çıkarsa yenisiyle değiştiriyorlar
Apple'ın kendi sitesinden alırdım ben olsam.
Satıcı Hepsiburada ise al gitsin 😀
alacaksan öyle al, mağazada 2 katı fiyat çekiyolar
acaba bir sıkıntı çıkarmı garantiye göndereceğim zaman zorluk çıkarmı?
ne gibi bir sıkıntı acaba?
tamam tşkler :D
o kadar para verecen telefoncudan al guvenli
Ben Nokia 6 almıştım gayette çalışıyor
Test ederek alın
Güvenilir
alınır
Bilmem, hiç almadım.
evet alınır
Alınır
alinir
Güvenilir