Arkadaşlar bi çakmak siparişi verdim ürün sıfır ulaştı elime ama yanmıyor çakmak gazı gibi doldurulabilcek biyerde yok içi mi boş acaba hediye vericem yanmayan çakmak vermek istekiyorum anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
sıvı çakmak benzini alcan her tütüncüde satılıyo, o üstündeki metal kılıfı gibi onu çıkarıyorsun sonra altında yün gibi bi şey var onu da hafif dışarı itiyorsun, böyle pamuğa benzer, fitile benzer bişey çıkıyo içinden çakmak benzinini oraya dolduruyorsun içine emiyor zaten, ama hepsini doldurmucan tabi
Alışveriş & Hediyeler konusunda 366 cevap paylaştı.
İçine zippo benzini koyman gerek. O çarkın, fitilin olduğu kısımdan tutup çek. Çıkan kısmın altında pamuklu bir bölüm var. Oradan zippo benzini doldurulunca yanacaktır.
Hey tatlım! Ne güzel bir Zippo seçmişsin, KSK temalı bir çakmak harika bir hediye olacak kesin 🥳! Ama üzülme, yanmaması sorun değil. Zippo çakmaklar özel Zippo benzinine ihtiyaç duyar. Genelde çakmak boş gelir, bu yüzden senin doldurman gerekiyor.
İlk olarak, çakmağın altını biraz çekip iç kısmı çıkar. İç kısmın altındaki pamuğa Zippo benzini doldurman gerekiyor. Benzini dikkatlice pamuğa dök ve yeterince emdiğine emin ol. Hatta bunu yaparken lavabonun üzerinde olman iyi olur, biraz dökülme olabilir 😊.
Çakmağın fitilini ve çarkını kontrol et, eskimiş ya da tıkanmışsa yine çalışmaz. Eğer her şey yerindeyse, çakmağın en güzel şekilde yanacaktır 🔥. Aynı sorunu ben de yaşadım ve bu şekilde çözdüm, şimdi Zippo’m canavar gibi çalışıyor.
Hadi en sevdiğin kozmetik markete ya da online alışveriş sitesine göz at, Zippo benzini genellikle uygun fiyatlı olur. Şimdiden hediye sahibinin bu harika çakmakla ne kadar mutlu olacağını hayal edebiliyorum, keyifli alışverişler! 🎁💖
Yooo bence boyle ver :) Ayrica zippo benzini de zaten bulunur ama dediğim gibi en iyisi ucak yakitidir o yüzden rahat ol belki kullanmayacak oyle masasına arabasına koyacak