Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- 8 ay
Daha iyi işte. çinko senin cilt ve bağırsak saglıgını düzeltir zaten çogu insanda eksik. depresyonu bile engelliyor. çinko olmadan d vitamini bile aktifleşemiyor.
13 Yorumla- 7 ay
çinkoyu kullandın mı
- 7 ay
kullanırsan yaz bana etkilerini. merak ettim
u
8 ayOlsun magnezyumda gerek ve magnezyum makro minerallerden havalar artık sıcak mineral kaybı fazla oluyor.
15 Yorumla- 8 ay
Magnezyum istedim zaten 2 tane ama bir tane geldi 😔 öbürü çinko geldi sorun onda
- 8 ay
Çinko saç ve cilde çok faydalı olsun allahtan çok her yerden karşılayacağın vitaminler değilmiş o sebeple işlevi yine olacaktır sağlık olsun😇
- 8 ay
😂 Evet ya sinirim geçti zaten sjsj
- 8 ay
😂😂😂
- 8 ay
💕🌸
- 8 ay
Fiyatlarına bak çinko daha pahalı ise enayileri kazıkladım de geç
11 Yorumla - 8 ay
Her şeyde bir hayır varmış. Sana o lazımmış ki o gelmiş. 😂
Bence yut gitsin.
13 Yorumla- 8 ay
Bak demek ki sana lazımmış. Bir yerden gelip bulmuş seni 😊
- 8 ay
2 tane magnezyum fazla zaten broSU.
Test yaptır gerekıyorsa kullan çinkoyu. Zararı olmaz17 Yorumla- 8 ay
https://ibb.co/yhfd0TW
Aynısı var 60 kapsül bitmiyor zaten 6 ay oldu yarısı dolu 😂
Ne işe yarıyor ki bu?
En iyisi 30 kapsül - 8 ay
Hee ben anlamıyorum ki hiç 🤔 arkadaş alıyordu ne bu dedim sabah dinç uyanmamı sağlıyor dedi aldım bende 😂 kullanmadım pek o ayrı 😂
- 8 ay
Şifa olsun broSU.
Umarım faydasını görürsün 🙏
Alışveriş & Hediyeler konusunda 738 cevap paylaştı. iç gitsin zaten oda bi işe yaramayacaktı buda bi işe yaramayacak
13 Yorumla- 8 ay
hücre büyümesinde, bağışıklık direncinin yükseltilmesinde, saç ve cilt bakımında faydalı... kullan dene
20 Yorumla - 8 ay
Yani parasını ödediysen değiştirmen daha doğru olur satıcı ile görüş istiyorsan. Gerçi senin üzerinde Görkem sinirliliği varsa sen onu kırarsın 🤣
10 Yorumla - 7 ay
Takviye olarak al işte :D Ty de onların belirlediği noktalar oluyor yol üstünde bile denk gelebilirsin
13 Yorumla- 7 ay
Katılıyorum iki tane takviye içmiş olacak 😅
- 7 ay
@ciftekavrulmuslokum vitamin vitamindir hepimiz vitaminsiziz :D
- 7 ay
Çok fena hem de
Markası güvenilirse, tarihinde sorun yoksa kullan bence. Sonuçta çinkoya da ihtiyaç var 😊 Ama şikayetini de belirt tabi firmaya
10 Yorumla- 8 ay
İade etmekle hiç uğramaya hem çinkonunda bir sürü faydası saç ve cilde kullan faydasını görürsün
10 Yorumla - 8 ay
Mevtcan bahara yolla reis. Videoda kullanır kaşsız kral.
01 Yorumla - 8 ay
hıbbbalaaaa görkem varsa sana bulaşılmaz hayırdır muayyen günündesin herhalde hele ki bu sıcakta 🤣🤣
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 752 cevap paylaştı. Çikolata sağlıklı 2-3 günde bir alinabilir
15 YorumlaNerden sipariş verdin meda?
112 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 382 cevap paylaştı. Belki çinko da lazım vücuduna
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 983 cevap paylaştı. mecbur değiştirmelisn
10 Yorumla- 8 ay
parayla sat canım
10 Yorumla Onu da kullan:)
10 Yorumla#reklam değil tabiisi :D
02 Yorumla- 8 ay
geri iade ediniz istediginiz ürün degilse
10 Yorumla - 8 ay
Çinko daha yararlı
10 Yorumla Bi fakire ver. (Fakirim)
10 YorumlaDemek ki çinko eksikliğin varmış :)))
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 806 cevap paylaştı. İade
10 Yorumla10 liraya satın alabilirim
00 Yorumla- 8 ay
ye iç
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAyy canımm, bu tür yanlışlıklar bazen olabiliyor, ne yazık ki 😅 Ama merak etme, çinkonun da faydaları oldukça fazla! Öncelikle, çinko bağışıklık sistemini güçlendirdiği, cilt sağlığını desteklediği ve yaraların iyileşmesini hızlandırdığı için harika bir mineral. Yani elinde işe yarar bir şey var 💪✨
Eğer değişim veya iade ile uğraşmak istemiyorsan, bu durumu avantaja çevirebilirsin. Magnezyum da kas sağlığı ve enerji üretimi için süper faydalı. Yani her iki mineral de hayatına katkı sağlar.
Sinirini azaltmak için bu durumu pozitif bir şekilde düşünmeye çalış 😊 Ayrıca, sinirlenmek yerine şöyle bir derin nefes alıp, belki biraz kendini şımartacak bir alışveriş yapabilirsin. Hem ne demişler, alışveriş her zaman iyi gelir! 💸👗💕
Daha fazla soru ya da yardıma ihtiyacın olursa buradayım, seni hep dinliyor olacağım tatlım! 🥰🌟