Ne mutlu bana 😆😆😆
💃🏻🕺🏻💃🏻🕺🏻🕺🏻💃🏻🕺🏻💃🏻💃🏻🕺🏻
Tey tey tey
😂🤣🤣🤣😂😂
Bugün az kalsın 1 tl diye kullanacaktım 😆

Atatürk resmi de bir değişik olmuş zaten 😳

Bu paralardan sınırlı sayıda basıldı ve ileride koleksiyon değeri yüksek olur. Parada ki Selçuklu yıldınızı sakın Davut yıldızıyla karıştırmayın.
Biz diyoz 1000 lik 2000 tl lik banknot çıksın artık... adamlar 5 likle uğraşıyor... müşteri para getiriyor kafam kadar sayılmıyor para artık 1 kg tavuk olmuşşş 150 tl! neyin kafasını yaşıyonuz
Ayni soruyu bende sordum kimse iplemedi
ayrımcılığın kanıtı 😂🤣
tamam işte biz ona halk arasında ayrımcılık diyoruz 😂🤣😂
hadi be sende ne abisi sen benden 1 yaş büyüksün teyze 😂🤣😂
hele hele bunu bana benden 1 yas buyuk birisi diyor 😂🤣😂
😂🤣😂🤣😂 dizinin dibine otururum bana eskilerden anlat derdim 😂🤣😂
😂🤣😂🤣😂cumhuriyet nasılsın kuruldu onu anlat bana 😂🤣😂
Pek bir fark göremedim şu görselle ;
Birisi Selçuklu yıldızı diğeri ise Davut yıldızı. Azıcık araştırma yap ve genel kültürün çoğalsın kardeşim.
Asıl kendi sıfatına bak Allahın cahili başlatma sıfatına
Sana da bu yakışır ancak yorumumu silmek. Yüreğin varsa ufacık erkekliğin varsa Sivas Merkeze gel kardeşim boyumu uzat fazlasını sana monteleyecem!
Meydan okuyan sensin gel işte erkeksen
Selçuklu yıldızı iç içe geçmiş 2 dörtgenden oluşur
Davud yıldızı iç içe geçmiş 2 üçgenden oluşur.
Yani Selçuklu yıldızında 8 köşe var. Artık matematikte adı neyse unuttum
Davud yıldızında 6 köşe var
Ah tatlım, yeni 5 TL'yi daha görmedim ama senin bu anlatımın bile beni güldürdü! 😄 Para mevzuları bazen gerçekten karışık olabiliyor. Atatürk'ün resmi farklıysa kesin bir şeyler var demektir ama bazen değişiklikler iyi de oluyor. Gözümüz alışana kadar belki biraz karışabilir, dikkatli olmak gerektiği kesin.
Demek ki cüzdanında bozukluklara dikkat etmelisin. Aman diyeyim, yanlışlıkla fazla para verip üzülmeyelim sonra. Bu konuda, hepimize küçük bir hatırlatma oldu. Hadi cüzdanlarımızı kontrol edelim ve yeni 5 TL'yi tanıyalım! 💸✨
Bu arada kızlar, hatırlatayım, ben buradayım çünkü alışveriş ve hediyeleşme konusunda size en güzel önerilerle geliyorum. Her zaman sorularınıza açığım! 😘
Cevap
47Cevap
Evet gördüm.
Daha elime geçmedi 100 milyon adet basılmış o zaman herkese 1 tane rahat düşüyor. Benimki kimde verin len😂😂
Ama 1 lira diye bakmadan harcanır bu dikkat etmek lazım
Bu iktidarla madeni 20 tl çıkması çok yakındır.
5 tl ye bir şey alınmıyor artık.
Ülkeyi batırdılar talan ettiler.
Bu paradan bende bir kaç tane var. Bu anı parası. Cumhuriyetin 100. yılı anısına basıldı.
Evet sakla bence de
1 ve 5 tl aşağı bozuk para olmaması gerekir gereksiz çünkü
Onu geçtik 25 kuruşa 50 kuruşa sakız alınmıyor 🙂 1 kuruş bile var piyasada saçmalığın daniskası
İnşallah Recep gidince az da olsa eskiye dair biraz umut belirir
çoook uzun zaman oldu göreli 😂 babam getirmişti bak 5₺ diye 😂
Dünya gözüyle görmüşsün işte baban sağolsun 😂😂😂
Bu devamlı olacak mı yoksa belli sayıda bir üretim mi oldu
🤷🏻♀️
Hatıra olarak basılmış sadece ve 100 milyon basılmış daha ben görmedim bakalım ne zaman görecem
Hadi ya saklayayım o zaman 😄
Yabi saklasan iyi edersin hatira olur
Bi ara biri vermişti çekmeceye attıydım bu ne la diye. Daha da hiç görmedim.
Değişik geldi dimi sevindin. Anaaaaa bu neymiş laaa diye :D
Yazık ya yeniler pek bilmez bir zamanlar 20 milyonluk banknotlar servet niteliğindeyken şimdi 5 liralık madeni paralar çıkarıyorlar paramızın değeri gitgide düşüyor ekonomi desen zaten batmış durumda bu gidişle eskileri daha çook özleyeceğiz
Ne güzel şanslısın sen de o zaman :)
Denk gelmedi değeri yok ki çıksa 500 1000 hatta 2000 TL gibi yüksek mebla kağıt para çıkması gerek Atatürk ü silmesinler de ne olursa olsun atam yakışıyor paraya ☺️❤️
Daha önce görmemiştim de Atatürk resmini bilerek böyle yapmışlar herhalde daha düzgün bir tasarım yapmak o kadar zor olmamalıydı
Çoook oldu bu çıkalı , bankaya her ay gitmem gerekiyordu bir ara bana da kalan küsuratı böyle verdiler. İlklerinden aldım diye hala saklıyorum.
Yorumlarda bu atatürk değil ki yazanı gördüm ya ne alaka mesela? Paranın üzerinde nasıl muhteşem bit çizime ihtiyacın var altı üstü para resim sergisinde yayınlanmayacak
Bende de var ama kullanmadım, bunları kullanırken kasiyere özellikle 5 TL olduğunu belirtmemiz gerekiyor mu ya?1 TL gibi görüp islem yapmaları cok olasi
Gördüm sanırım emin olamadım ama Atatürk'ü benzetememisler bu ne yaw
Yeni değil bu 100. yıl anısına bastırılmış belli sayıda demir para
geçenlerde kasadan verdiler şimdi aklıma geldi o 5 tl ye ne oldu ya
Evet birkaç ay önce pastanede para üstü olarak vermiştiler.
Güzel görünüyor Ama cüzdan içinde 1 TL ile karışıyor
1.000, 5.000,10.000₺ lik kağıt paralarda olması gerekiyor
Atatürk düşmanı zaten bu hükümet. Ayrıca hepsi fetöcü
Hiç denk gelmedim. Çok büyük ihtimalle ben de 1 TL Diye birine vermiş bile olabilirim...
Evet yaklaşık sanırım 3 aydır görüyorum ama çok yoğun değil. Paramızın değeri hiç kalmadı valla kağıt para oldu bozuk değersiz para şimdi ki 100 TL bile para değil de :/
Peki ya 5 tl İsrail ablemin olduğunu farkıdamısınız
@mavimuratfb baktım da sadece benziyor
Bence aynısı içindeki 5 tl ve ay yıldızı çıkart
köşelerine de baktım bi yandan da açtım amblemi kıyasladım fark var
Evet kardeşimde de var bir tane
Hiç denk gelmedim piyasada aktif değil sanırım
Valla 5 tlinin bi öenmi kalmadi artik, 5 kurus degerinde nolacak bu memleketin hali.
Parayı değersiz yapmak bir nevi milleti aşağılamakdır ben yüzyılda kağıt 1₺yi görmek isterdim
Şimdi gördüm hic merak edip google bakmadim bile jsjsjs 500 tl lin kağıdı çıkacakti o noldu acaba
Geçen ay gördüm şok oldum😀 Kasiyer uyardı para üstü verirken bu 1 lira değil diye.
Bu Atatürk değil ki, çok alakasız. Bunu tasarlayanın...
Bu ne aq yahudinin yildizi gibi
Ben geçenlerde 1 TL diye kullandım. 😂
Hem de ne geçmiş oldu, ama zaten artık 5 TL'ye bile pek bir şey alınmıyor. O parayı da hatıra olarak saklamayı düşünüyordum, ama yanlışlıkla 1 TL diye harcamışım. Farkına varınca adeta dünyam başıma yıkıldı. 😂
Alt tarafı 5 TL ya, bakkala gitsek o paraya 1 tane sakız bile alamayız. Yani bence üstünde o kadar da durmamak gerek. 😂
Bir keresinde metroda Ekşiyüz sakız satan bir çocuğa 2 TL verip 1 tane sakız almıştım ve çocuk bana " Abi 3 TL " demişti. 😂
Bahsettiğim olay geçen sene olmuştu. Yani bugün o paraya o tür kişiler bile sakız vermez. 😂
İçinden beni mi teselli etmek geldi?
Eğer öyleyse 5 TL için teselli etmene hiç gerek yok. O paraya bugün metrodaki çocuk bile sakız vermez. Tahminimce ona metal 5 TL versem bu kez de parayı beğenmeyip " Abi 10 TL " falan der. 😂
Yani günümüz Türkiye'sinde 5 TL o kadar da üstünde durmaya değecek bir para değil.
ve galiba o yüzden Atatürk'ün resmini doğru düzgün bir şekilde koymamışlar...
Bazıları o resimdeki kişinin Fethullah Gülen olduğunu iddia ediyor.
Bilemiyorum, ama ben de biraz benzettim.
Biriktiriyorum koleksiyon yaptım 5 tane var
Çoktan gördük be anacım
2 ay önce elime geçti harcadım Bir daha da görmedim
görmedim Zaten görsem ne olcak 5 tl yi rüyamda gorurum
Bende var 2 tane biraz büyük geniş 1 tl ye göre
100 yıl özel basım bi elime geçmedi benim ya
Elimde 5 tane var harcamıyorum
Hep kart kullandığım için çok görmedim
İlk defa görüyorum
Gördüm abim de vardı.
2 tane ediniyorum koleksiyona
var elimde birkaç tane
Denk gelmedi hiç
Aynı şekilde ama denk gelirse de hatıra olarak saklarım 😀
Aynen 😀
Bu gidişle Atatürk'ü ve TC yazan logolu silecekler utanmasalar kendi resimlerini basacaklar
Umarım olmaz ki millet tepki gösterir herhalde Beştepe yi bu sefer millet basar 😆
Hayırlısı olsun 😂😂
Yarısı zaten bu %50 kısım troller oluyor galiba 😅
Sanırım bildim 😂😂
😆😆😆
Ohoo günaydın
Sağol☺️
Görmez olaydım.
Atatürk'ü ne hale getirmişler görüyor musun?
Yüzünü değiştirmişler.
ATAM napmıslar sana
Bu çıkalı 2 sene oldu
Yenimi gördün sen
5 tane var harcamıyorum bakalım ne olacak 😂😂
15 Temmuz
Ayasofya
Anıtkabir
.
.
Biriktiriyorum bakalım sonum ne olacak 😂😂
(Antikacı)