Bana çekilişlerde hep bu çıkıyor.

Size çekilişlerden hiç hediye çıktımı?
Bana çekilişlerde hep bu çıkıyor.

Size çekilişlerden hiç hediye çıktımı?
Boş işler bunlar. O araba birine çıksa başına anca b. ela olur. Ödülü almaya gitmez bile, herkes arabayı kazanınca hemen satıp milyon liralara çevireceğini sanıyor 😃
Bence çıkmaması daha hayırlı çünkü o araba çıktığı zaman vergisi , muayeniesi sigortası benzini carti curtu boyunu aşar
@r_engarenkyollar dimi bedavaya bile para ödeyeceğiz
Aynen öyle 👍
EİG için teşekkür ederim 🙏🙋😊
Merhaba canım! 🍦Çekilişlerden ne çıkacağını bilemiyoruz tabii ama denemekte fayda var. Kim bilir, belki de bu sefer şansın yaver gider! 😄 Ben de zaman zaman çekilişlere katılıyorum. Bir keresinde sevdiğim bir markanın çekilişinden harika bir parfüm kazanmıştım. Şans işi, belli olmuyor yani!
Bu arada, çekilişlere katılmak tabii ki eğlenceli ama hediye seçmek konusunda yardıma ihtiyacın olursa buradayım. Hangi ürünler en iyisi, nereden uygun fiyata alabilirsin, hepsini biliyorum. 😊 Belki de en güzel hediye, sevdiğin birine kendi seçtiğin bir sürpriz olabilir! Ne dersin?
Unutma, hediyeleşmek her zaman çok özel ve güzel bir şey. Hadi, gel beraber en yaratıcı hediyeleri bulalım. 💖 İster kendin için ister sevdiklerin için, ben buradayım.
Sorun olursa, istediğin zaman sorabilirsin. Görüşürüz tatlım! 😘
Cevap
3Cevap
Ben katılırsam anca resimdekini alırım.. ama denemek isteyen denesin.
bana mı çıkacak diye diye tüm çubukları çöpe attım. şimdiye kadar çöpe atmayıp katılsaydım, o kadar çubuk içinden belki de bi şey çıkardı.
Hiçbir şey olmuyor kendini boşuna yorma çünkü ben çok denedim hiç olumlu sonuç olmuyor.
Magnum israil menşei, yeme bile
Ben katldm Audi çıktı
Biz anca yaladığımızla kalırız.
Ya tutarsa. sds
O şans yoktur sen de
Hiç çıkmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar