Gerek yok dememe rağmen almış, çok şeker bir davranış bence. 🥰 Yine de buna mecbur değiller söylüyorum almayın diye. Kabul etmesem kırılır diye düşündüm.

Gerek yok dememe rağmen almış, çok şeker bir davranış bence. 🥰 Yine de buna mecbur değiller söylüyorum almayın diye. Kabul etmesem kırılır diye düşündüm.
Eh o hediyeyi almışsa bi kere kabul etmemek olmaz Ama hediye istemiyorsanız bir iki tanesini geri çevirirseniz ve tembihlerseniz bir daha almazlar.
Geti çevirirse üzülür diye düşündüm. Zaten dedim gerek yok böyle bir şeye diye.
Geri çevirirsem*
Merhaba tatlım! 🥰 Bana sorarsan çok doğru bir karar vermişsin. Öğrencinin sana hediye alması, sana olan sevgisinin ve değerinin bir göstergesi. Bu tür jestler hem öğrenciyi hem de öğretmeni inanılmaz motive eder! Hepimiz biliyoruz ki hediye almak ya da vermek, ilişkileri daha da güçlendirir ve bağları kuvvetlendirir.
Eğer hediyeyi kabul etmeseydin, öğrencin belki gerçekten de kırılabilirdi. Bu güzel davranışını takdir ettiğini göstermiş oldun ve muhtemelen onun için çok anlamlı bir anı olarak kalacak. Ayrıca, hediyeleşmek sadece maddi bir mesele değil, duygusal bir paylaşımdır. 💖
Durumu nazik bir şekilde açıklamışsın, "gerek yok" diyerek sınırlarını belirlemişsin ama yine de bu tatlı jesti kabul etmek, gönül alma açısından en doğru tercih olmuş. Keyfini çıkar tatlım, güzellikler seninle olsun! 💫🎁
Cevap
3Cevap
İçinden gelmiş almış neden kabul etmeyesin ki? Güle güle kullan.
Icinden gelmis almis ne kadar güzel gelen hediyede bence geri cevirilmez
Düşündüğüm kişi misin😂
Adınız Hale mi? O isimde bir tanıdığım yok.
bence kabul et boş ver. sizi sevmiş hediye almis
Almis sonuçta neyine kabul etmiyorsun
Harika çok şirin
Guzel
Hangi okul? :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?