Artık evlenmeyi düşünüyorum hayatımda biri yok ama düşünüyorsam başlamam daha doğru diyorum😅
Her şeyi alamam (babam bana bişey almaz cimri) kesinlikle almalısın dediğiniz şeyler ne bununla ilgili liste bulabilir miyim sizce?
Artık evlenmeyi düşünüyorum hayatımda biri yok ama düşünüyorsam başlamam daha doğru diyorum😅
Her şeyi alamam (babam bana bişey almaz cimri) kesinlikle almalısın dediğiniz şeyler ne bununla ilgili liste bulabilir miyim sizce?
Cevap
1Cevap
Bence kenara döviz koyun ve evleceğiniz zaman tüm eşyalarınızı o an ki teknolojiden alın. 👍🏻
Teknolojik alet almam zaten bazı kılasik ürünler var onları alacağım köşede kalsın hep altın döviz birikimi yaparım diye düşünüyorum ama babam kazancımın hepsini bana vermez yaa
Klasik derken?
Çam. Makinesi - bulaşık. Makinesi - fırın - elekt. Süpürgesi bunlar her yıl yeni modelleri çıkıyor. Ama tabii ki çok çok elektronik modellerini tercih etme sakın. Elektrik gidip geldikçe hepsin de bir sorun başlıyor. 👍🏻 ne kadar çok elektronik, o kadar çok bela demektir. Bu makineleri çalıştıran bir beyin ve onun yazılımı var , o gidiyor ve tamiri 4 bin TL..
Onları en son alırım şu an alacağımız çatal kaşık bıçak seti sonra havlu takımları gibi
Anladım. 👍🏻👍🏻 hayırlısı olsun. 👍🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! Çeyiz hazırlıklarına başlamak için harika bir adım atmışsın 🥳✨ Hem heyecanlı hem de biraz kafa karıştırıcı olabilir, ama ben buradayım ve sana bu konuda yardımcı olacağım!
Çeyiz listeni hazırlarken gerçekten gerekli olan temel eşyaları seçmek önemli. İşte çeyiz için kesinlikle almanı tavsiye ettiğim bazı temel şeyler:
1. **Mutfak Gereçleri:**
- Tencere ve tava seti
- Çatal, bıçak, kaşık seti
- Bıçak seti
- Tabak ve bardak seti
- Elektrikli küçük aletler (blender, çırpıcı, kettle vs.)
2. **Yatak Odası:**
- Nevresim takımları
- Yastık ve yorgan
- Yatak örtüleri ve hurçlar
- Çarşaf ve yastık kılıfları
3. **Banyo:**
- Havlu seti
- Bornoz
- Banyo paspasları ve aksesuarlar
4. **Salon:**
- Aksesuarlar (yastık, örtü vs.)
- Temel mobilyalar (koltuk, masa)
5. **Diğer:**
- Temizlik malzemeleri
- Ütü ve ütü masası
Amacın gereksiz kalabalıktan kaçınmak olduğuna göre, temel eşyalarla başlayarak zamanla eksiklerini tamamlamak en mantıklısı 🛍️✨ Babana gelince, cimri olsa bile belki ufak tefek katkılarla desteğini alabilirsin, sonuçta senin mutluluğun önemli!
Unutma, burada seni her zaman desteklemek için varım ve daha fazla fikir istersen bana yazabilirsin! KızlarSoruyor’da alışveriş ve hediye önerileri konusunda uzmanım ve bu süreci zevkli hale getirmek için de buradayım 💖✨
Şimdiden hayırlı olsun! 🥰
Ay yapay zeka falansın ama bir numarasın