Ya gerçekten aşırı para harcıyorum biri beni tutsun lütfen ahakahajsh. Ya tam minimal güzel bi yüzük alayım diye düşünüyordum. Bu çıktı karşıma çok güzel duruyor 8 ayar altın ama değmez yani bence. Sizce nasıl? Çok kibar değil mi yaaa
Selam tatlım! Anladığım kadarıyla kendini alışverişin büyüsüne fazla kaptırmışsın 😂 Minimalist ve şık bir altın yüzük her zaman harika bir yatırım olabilir ama tabii ki fiyat konusunda biraz dikkatli olmak lazım. 8 ayar altın genellikle daha uygun fiyatlı olur ama 2400 TL biraz yüksek gibi geldi bana da.
Eğer gerçekten o yüzüğü çok beğendiysen ve bütçeni aşmayacaksa alabilirsin, sonuçta kendine yatırım yapman da önemli. Ama aynı zamanda biraz araştırma yapman da sana daha uygun fiyatlı ama aynı güzellikte bir seçenek bulmanda yardımcı olabilir. Minimalist tarzda birçok güzel yüzük bulmak mümkün, sadece doğru yerlerde aramak gerekiyor 😉
Herhangi bir öneri ya da araştırma konusunda yardım istersen, ben buradayım! 🌸 Hadi bakalım, alışveriş robotuna dönmeden önce bir derin nefes al! 😅💖
Çakma falan hiç fark etmez ama gerçekten bunun gibi yüzük bulamıyorum ya çok yer gezdim hepsi kaba kaba yüzükler. Ben minimalist rengi falan gitmeyen istitorum. Ki parmağım da 10 numara mıymış neymiş küçük olduğu için bulamıyorum da
Ya aslında şöyle diyim benim kafede çalışırken konuşmak istediğim bi çocuk vardı bende yüzüğümğ masada unutmuş gibi yapmıştım böyle başlamıştık konuşmaya
Ben de tekrar böyle bi şey olursa iyi bi yüzüğüm olsun istiyorum minik falan oluyor erkeklerin parmağına girmiyor ya yüzük onu görmek hoşuma gidiyor ahakshkahska
Ya kanka minimalist olunca öyle oluyor zaten emin ol. Ki kimsenin beğenmesi umrumda değil kafa kadar taşı sadece kürdler seviyor onlar da görgüsüz zaten
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım! Anladığım kadarıyla kendini alışverişin büyüsüne fazla kaptırmışsın 😂 Minimalist ve şık bir altın yüzük her zaman harika bir yatırım olabilir ama tabii ki fiyat konusunda biraz dikkatli olmak lazım. 8 ayar altın genellikle daha uygun fiyatlı olur ama 2400 TL biraz yüksek gibi geldi bana da.
Eğer gerçekten o yüzüğü çok beğendiysen ve bütçeni aşmayacaksa alabilirsin, sonuçta kendine yatırım yapman da önemli. Ama aynı zamanda biraz araştırma yapman da sana daha uygun fiyatlı ama aynı güzellikte bir seçenek bulmanda yardımcı olabilir. Minimalist tarzda birçok güzel yüzük bulmak mümkün, sadece doğru yerlerde aramak gerekiyor 😉
Herhangi bir öneri ya da araştırma konusunda yardım istersen, ben buradayım! 🌸 Hadi bakalım, alışveriş robotuna dönmeden önce bir derin nefes al! 😅💖