Sevgilme daha önce isme özel Fenerbahçe forması almıştım ardından tabi triko kazak bileklik falan aldım ama karşıma Fenerbahçe imzalı forma çıktı almayı düşünüyorum fakat hep forma aldığımı düşünür diye endişeleniyorum sizce napim? Size alınsa sevgilinizin hep forma aldığını düşünür müsünüz? Forma fotoğrafını ekliyorum
Ama daha önce de isme Özel forma almıştım sevgili olduğumuz günün tarihini sayı yapmıştım ve soy adını yazdırmıştım arkaya şimdi yine forma alsam hep forma diye düşünmez mi
Ama daha önce de isme Özel forma almıştım sevgili olduğumuz günün tarihini sayı yapmıştım ve soy adını yazdırmıştım arkaya şimdi yine forma alsam hep forma diye düşünmez mi
Türkiye futbol ligi 1959 yılında kuruldu ve bu tarihten itibaren olan şampiyonlukları sayıyor buna göre fenerin 3 yıldızı var ama fenerliler 59 öncesi şampiyonluklarıda sayıyor kendilerince herhangi resmi bir şey yok ondan 5 yıldızız bir diyorlar yani al fenerliler hassas konusu bu yıldız işi almalısın
Ya bende biliyorum başka şeyler almayı ama bunu görünce hoşuma gitti senin düşündüğün gibi düşünür hep aynı şeyi aldığım fikrine kapılır diye endişeleniyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bana hediye alınması beni düşünülmesi beni mutlu eder evet
Bu ne lan bakınca 11 yıl yaşlanırsın
Fanatik ama kötü mü
Erken yaşlanır boş ver
fazlasıyla hoşuma gider
Ama daha önce de isme Özel forma almıştım bu sefer her seferinde forma aldığımı düşünür diye endişeleniyorım
bişi olmaz
Tabii ki de hoşuma gider
Ben olsam düşünmezdim bence çok güzel bir düşünce, zaten önemli olan onu düşünmen değil mi :))
Tabiki onu düşünmem ama biz kızlar ince düşünüyoruz o yüzden hep forma aldığımı düşünür diye endişelendim
Yok be erkeklerde yoktur o çok düşünme özelliği. Hem sevgilin, tabii ki de mutlu olur beğenir. Takma kafana, al.
Teşekkürler fikir için 🌸🎀💞💖
Ne demek, rica ederim. Umarım hep mutlu olursunuz <3
5-0 önde olursun imzalı bir de
İmzalı formanın güzelliği başka sevgilin fanatik ise çok güzel bir hediye
Evet baya seviyor hiçbir maçını kaçırmıyor hatta kaybettiklerinde isyana giriyor 😂
Kesinlikle al o zaman
Eskiden isme özel forma da almıştım bunu da alınca hep forma hediye ettiğimi düşünmez yani dimi
Yok hayır
Ya bide ben futboldan hiç anlamam formanın üstünde 5 yıldız var Fenerbahçe 5 yıldız oldu mu
Hayır olmadı kendilerince uyduruyorlar
E onu nasıl yapıcam
Uzun hikaye fanatik ise 5 yıldızlı formayı sever zaten bir sorun olmaz
Öyle değillerse saçma olur ama
Türkiye futbol ligi 1959 yılında kuruldu ve bu tarihten itibaren olan şampiyonlukları sayıyor buna göre fenerin 3 yıldızı var ama fenerliler 59 öncesi şampiyonluklarıda sayıyor kendilerince herhangi resmi bir şey yok ondan 5 yıldızız bir diyorlar yani al fenerliler hassas konusu bu yıldız işi almalısın
Teşekkürler bilgi için umarım beğenir
Rica ederim dostum
Vay alın bana mutlu olurum 😂
Başka şeyler dene hep aynı olmaz sen bana al 😂 ben mutlu olurum o ne anlar be 😂🤣
Sana da alan olur inşallahh
Teşekkür ederim 😂
Ya bende biliyorum başka şeyler almayı ama bunu görünce hoşuma gitti senin düşündüğün gibi düşünür hep aynı şeyi aldığım fikrine kapılır diye endişeleniyorum
Peki al bence sevinir çünkü imzalı olması çok güzel 🥳
İnşallah beğenir fikir için teşekkürler
Rica ederim 🤗
benim için anlam ifade etmiyo bu tip şeler
Neden
takım tutmuyorum çünki
Yakarım
Niye
Allah korusun
Neden
Fb li değilm giymek de istemem
Peki hangi takımı tutuyorsan o formanın böyle imzalısını hediye alsan