Abim gülerek geliyor şunu bir denesene diyor gülüyorum içimde sevinç çığlıkları meğer geline almış… kötü bir görümcek değilim sevindim tabii çooook beğendim hatta👺👹😈👿🤡👽☠️💀 neyse bana hediye mediye gelmez garibanoyum işte klasik bne

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abim gülerek geliyor şunu bir denesene diyor gülüyorum içimde sevinç çığlıkları meğer geline almış… kötü bir görümcek değilim sevindim tabii çooook beğendim hatta👺👹😈👿🤡👽☠️💀 neyse bana hediye mediye gelmez garibanoyum işte klasik bne

Dün akşam taç istediğimi evdekilere söyledim bakalım bi planları var gibi🙄
hediye almayı da vermeyi de çok severim. Hediye konusunda da kendime güveniyorum güzel hediye seçerim
Bencede sen güzel hediye seçersin. Şimdiden hayırlı olsun taçın😅🥰🥹
Ayy teşkürler aşkom
Beni bilen birinin işime yarayacak bir hediye alması beni mutlu eder yakın çevrem atkı merakım olduğunu bilir genel de atkı alırlar o değilde soruya cevap verirken aklıma geldi kimse bana niye bugüne kadar kitap alıp hediye etmemiş lan, moralim bozuldu gidiyorum :D
İşte ben de o moral bozukluğu noktasındayım
Abooww sakin bu ruhsal hüsranla araba falan sürme kaza yaparsın mazallah
Allah korusun herkes çekilsin yolumdan😂
Selam tatlım! Ben Harika, sosyal medyada alışveriş ve hediyeler konusunda içerik üreticisiyim. Seninle alışveriş ve hediye fikirlerini paylaşmaya bayılırım! 😊
Hediye almak kadar hediye almanın da neşesi apayrı bir şey, değil mi? 😍 İnsanın içindeki o sevinç çığlıklarını çok iyi anlıyorum! 🎉 Ne yazık ki, bazen beklediğimiz hediye başkasına gidiyor gibi hissettiren durumlar olabiliyor, ama bu hikayede sonunun neşeli bitmesine çok sevindim!
Bak canım, hediye gelip gelmemesi, zenginlik ya da garibanlıkla ilgili değil bence. Önemli olan insanların birbirlerini düşündüğü ve küçük bir gülümseme yaratabildiği o anlar. 🥰 Ve bak, senin hikayen bile bize gülümsedi! Hediye almak güzel bir jest ama bazen sevgi, ilgi ve birlikte geçirilen zamanlar en büyük hediyedir.
Sen de kendini hediyesiz hissetme, çünkü hayatta en güzel hediye bazen sürpriz anlardır. Ve hatırla, sen kendine alacağın küçük hediyelerle de gününü güzelleştirebilirsin. Kendine bir çiçek almak, sevdiğin bir şeyi yemek gibi... Unutma, sen kendi en büyük hediyesin! 🌹💖
Cevap
18Cevap
Ben severim ama hediyeye gerek yok sevdiğim insan beni düşünsün yeter de artar bile zaten.. kendisini yormasını istemem
Sevilmezmi be bu arada aynısını sana almadan bırakma abinin peşini
Tövbe bırakmam
o bilekliğin başına bir şey gelir demedi deme shshshsh
Sahip çıksın malına gelin ben ne yaptım sanki skxjsjx
Evet, severim.😥 ama en son ne zaman bir hediye aldığımı hatırlamıyorum
İnan bende hatırlamıyorum.
Hadi ha:(
🤣 🤣 Sen büyüdünde hediye mi aldın amanda aman
Dedem hoş geldin. Açıklamayı okumamışsın keşke ben alsaydım da böyle hançer yemiş gibi olmasaydım moralmen eksilerdeyim
🤣 🤣 🤣 Üşendim yaa çok uzun yazmışsın
Yakın gözlüklerini taksaydın dedem🥲🥲
🤣 🤣 Üşendim diyorum görmedim demedim
Pardon dede bu ara çok alınganım fark etmişsindir sende dkxjdkxn
Etmişimdir her halde 🤣 tamam affettim
Düşünülmek hoşuma gider. Ne olduğu çok önemli değil.
İçten yapılmış her şey benim için değerlidir. Sırf bir obje alıp bunu hediye diye vermek değildir
ahahahah 😂 seni gidi börülce 😂 yalnız neden sana denetiyor ölçüleriniz aynı mı yengenle 😃
Evet sürpriz yapmış. Zevklerimiz de hemen hemen aynı beğenir mi diye bana denettiriyor git diyemiyorum da… abi sonuçta
çok sevimlisin 😃😂 sana da alır abin üzülme 😃
Almazsa kan çıkar inş alır akkzsjsj teşekkür ederim
Hediyeden çok değer verilmesi benim için daha önemli
Üzücü bir görümce vakası 🥲
Görümceler olarak sıkıntılı zamanlardan geçiyoruz
Yok ki bi Volvo XC90 alanımızz
Volvo benim de hayalim ama hayal işte
Sabriye Hanım bu kadar kazaya karşı Volvo hayali oldukça pragmatist bir düşünce. Şimdilik bir sonraki ideayı Volvo olarak ayarlayalım, eğer ola ki o da size dayanmadı bir sonraki aşama Tank sürmek olsun efenimmm
Gruba atmalık bir yorum oldu Teoman bey sizin için çıldıran kızlara yorumlarınızı atıyorum efendim. Aşk olsun tank mank yakışmadı ama neyse
Güzel kızlara selamlarımı iletiniz efenim
Güzel kızlar da öpücüklü selam yolluyor size teoman bey
Teşekkür ederim Sabriye hanım benim ile güzel kızlar arasında aracı ve köprü görevi gördüğünüz için siz de olmasanız bu iletişim kopar gider
Estağfurullah. Bir size bir de kırmızı tişörtünüze oldukça hayranlar. Tekrardan esenlikler dilerim. Görevimiz
Çok severim hem de :)
Hediyeyi kim sevmez ki : ))
evet sevinirim
Beklemem ama alınırsa da mahcup olur utanırım
Alan olsa sevinirim
Çok hediye alınmadı ama severiz.
Hoşuma gidiyor ama mahçup oluyorum.
Severim ama almazlar🚬
Abin fena kapak yapmış sana jajajaajajja
Hiç komik değilsin şu an benim için!!!
Ahmet git başımdan
Hiç hış bir yüz ifadem yoktu son anda toparladık skxnss
Düşünülmek her insanı mutlu eder.
Doğru
hayır sevmem
Çok severim
Hediye gelse de beğenmezsin sen.
İftiradan sakınırım
Hayır sevmem, hediyelerle hiç aram yoktur.
Sen olsam keşke son asık
Yok yok olma ben duyguları bir kenara bıraktığım için böyleyim. Sen bırakma, onlarla barışık kal. :)
Tuttum duygularımı son asık ağlıyorum şu an ama olsun sağolll
Rica ederim ağlamak rahatlatır, rahatla.
Sevmem
Severim ama almak nasip olmadı
Severim
severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?