Arkadaşlar dün iş yerimde her hafta patronuma gül veriyorum onu böyle alıştırmışım kendimide böyle alıştırmışım dün ona bi gül vereyim dedim o koridordaydı ona verdim oda bana odamda köy dedi odasına giderken bi kız bayan çıktı odasından ellin de kağitan gül vardı bana dediki sen bana yapmadin ama patronum bana günlerinden gül verdi metronunsa bana dediki valah ağladı çok ağladı kıyamadım verdim dedi eşek kadar kiz ya bence bana yalan söyledi bende umursamamış gibi yaptim ama çok kırıldim sonra odasına gittim güllerimin yarısı yok bence çalışam bayanlara vermiş beni bu davranışıyla çok kırdı bence onda değerim yok sizce kavga çıkartmalı miyim neden bir erkek böyle bir şey yapar
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O kız yalan söylüyor kanma. Patrona kendi isteğiyle vermişsin içinden gelmişsin. Ayrıca senin sevgilin birşeyin degil. O yüzden kavga çıkartmana gerekyok. Karşılıktan bir şey bekleme derim.
Ama patronuma aşiğim
Yok be kanka uzak dur senin veridiğin gülü başkalarına mı verdi acaba
Bence vermiş sence🥺
boş ver bee öyle adamlardan hayır gelmez bugün sana güler yarın başkasına güler
Malesefki herkeze gülüyor çok üzüldüm
O sıkıtı işte gözü dışarda o adamın gözü aç bir kere
Aç gözlü
Peki napmaliyim🥺
Valla bence uzak durmak daha mantıklı sebebi de o adam sağlam ayakkabı değil gibime geldi yine de sen bilirsin
Uzak devamda önce onunla kavga etmek istiyorum
Ahhahah sesli güldüm şu an kavga etmen için nedenin var mı ya
yok mu sence
Bilemedim ama bence kavga etmek mantıksız gibime geldi ne değişir sence yani kavga edince bişeyler düzelir diyosan tartışabilirsiniz
Düşemez bence ama bende kavgadan sonra ona gül yapmaya bırakırım
Bence tartış sonra da gül mevzusunu bırak bitsin bence
Bencede dimi
Aynen aynen hatta şöyle yap bugün gül verme artık hiç verme sana illaki sorar neden gül vermiyorsun artık dediği zaman sende tartış sana verdiğim gülleri sende başka kadınla vermişsin ayıp sana bee hiç yakıştıramadım de ona öyle dedinmiydi yeterli
tamam öyle diyim sağol
Ama benden sana bi tavsiye o adamla ilişki düşünme güvenilecek insan değil senle 2 ay berbaber olur sonra başka kadınlara yönelir o tipler
Öyle mi diyorsun ama adama aşk olmuşum 😔
Farkındayım da adam sağlam ayakkabı değilse seni bırakırsa daha çok üzülürsüm birde sen onla sevgili olsan onun başka kadınlara güldüğünü görsen senin moralin bozulur tartışma çıkartabilirsin yine ayrılırsın onu anlatmaya çalışıyorum yanlış mıyım sence
Yok haklisin çok sağol
İşte o yüzden sonra daha çok üzüleceğine hiç ilişki yaşama o adamla yolun başındayken uzak dur derim ben ama karar senin yinede
Valla seni kendine gülçü tutmuş karılara gül saçıyor senin hiç bir değerin yok çıkart sıç azına
Cidden mi hiç mi değerim yok
Ya bakılınca yok bana her sabah gül gelecek bende o gülleri dağıtcam kızlara valla değersizsin uğraş didim öteki kızlara şekil yapcam derken gülleri versin
Cidden mi sağol bana bunu söylediğin için
Kendi gözlerinle gördün ya şimdi yanından geçmedi
Evet kendi gizlerimle görüm kıza en güzel yaptığım gülü vermiş
Ee sen ona getiriyorsun oda kıx tavlamak şekil göstermek içim senin güller gdyo
Ya adam evli
Daha iyiya gül masrafınada girmiyor ay sonunda maaş cebe yavşıyordur ya gülcüsüde var
Bugün yine odasına gittim çok kırıldim
Ne oldu ki
Bu adam benimle çok degişti
Nasıl değişti
Kötü
Geçen hafta oda sina gittim ona her hafta gül veriyorum ya giyim oda sında girdiğimde bana kapı açık kalsın dedi kabiyi açtırdı sonra ona evrakları verdim elinde kavanoz vardı yemeğini birakti bana aşk suratla baktı sonra yine odasına girdim evrakları almak için o kanepede oturuyordu beni görü nce kaldı oturuşunu düzelti evrakları mi istiyorsun dedi al masamin üzerinde alabilirsin dedi sonra alırken
Alırken tilerime baktım günlerimden sadece 2 tanesi kalmıştı çok kırıldim
Dün ben merdivenlerdem inerken o bana bakıyordu bende ona baktım sonra onun yanından geçerken daha adımı söylerken tuzumu çevirdim ve yoluma devam ettim ama oda benim yanımda bana bakıyordu allahtan ona çarpmadim
Siz bu adamla birbirinize bir şey mi hissediyorsunuz onu geçtim nu adam herkese yavşıyor.
Benim ona karşı işlerim var o öyle yapınca ondan soğdum
O bana bir şey his ediyor mu etmiyor mu bilmiyorum son zamanlar benden kaçıyor trip atıyor gibi etiyor beni
Soğuman senin hayrına olmuş çünki gerçekten herkesemyavşayan biri
Yooo herkese değil
Bilemedim bana öyle geldi belkide sen farketmedin yani değerin kıymeti olsaydı zaten o gülleri vermezdi
Onda değerim kikbetim yok diyorsun dimi zaten 10 sonra o işten ayrılcam
Evet yok bence senin için en hayırlısı olur
Ama çok sevmiştim
Hayırlısı buymuş üzülme
Nasıl uşumiyim bütün yaptığım hediyeleri boşuna
Iş yerimden ayrılacağım için onu geri goremicrgik için ona son bi hediye yapmayi düşünüyorum bi bileklik
Bence gerek yok
Gerek yok mu🥺😔
Veren verene masallh 🤣🤣
Niye öyle diyon🥺
Sen patrona patron başkasına başkası da kime verdiyse artık gülünü
Bilmiyorum ama neden böyle bir şey yaptı onunla bunun için kavga çıkarmayı düşünüyor um
Senin ona besledigin duygulari denekki oda o kıza besliyor
Ya nolursun öyle deme😔
Anladığımi söyledim ben belkide öyle değildir bilemem senin yazdığından bu çıkıyor
Işte benim yazdığından bana dediki çok ağladı bende kıyamadım verdim dedi bende yalan söylüyor sence
Kocaman kız ne ağlaması yav çocuk mu bu oyuncak için ağlasın
Sence bana yalan mi söyledi
Evet yalab odada kız ono oda kıza gül verdi
Sence kıza direk mi vermiş
Kız ona direk vermiş bence
Neyi vermiş
Geldim
Vay anasını be...
Sence niye böyle yapıyor
Değer verse sana böyle yapar mı
Bilmiyorum sence 🥺
Baya duygusal birisin sen anladım senin gibilere nasıl kırıyorlarsa😏