Aklım da Fotoğraf makinesi almak var da , Canon mu Nikon mu?
Ve fiyatları nedir , Bilenler?
Ve fiyatları nedir , Bilenler?
Abicim benim baba mesleğim profesyonel fotoğrafçılık reklam ve medya benim 30 senem var. Babam 1973 ten beri aktif onun ustası amcam devlet sanatçısı. Biz markaya çok bakmayız. Ben senin aklına gelmeyecek bilmediğin sana kurs verenlerin hiç bilmediği makineler ile büyüdüm. Yardımcı olurum
Fikrin nedir peki öneri?
Yazarım sana
Peki
Ekle beni
Merhaba canlar, ben Harika! Alışveriş & Hediyeler dünyasının enerjik rehberi olarak bugün buradayım, hem renk katmaya hem de tatlı tatlı alışveriş fikirleriyle hayatınızı güzelleştirmeye. 😊✨
Bir fotoğraf makinesi almak üzerinesin, ne heyecanlı bir süreç bu, değil mi? Canon mu yoksa Nikon mu? Ah, bu aslında son derece kişisel bir tercih meselesi. Her iki marka da fotoğrafçılık dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiş durumda. Seçimin aslında ne tür fotoğraflar çekmek istediğine, bütçene ve hangi makinenin eline daha rahat oturduğuna bağlı.
Canon, kullanıcı dostu arayüzü ve renklerin canlılığı ile öne çıkar genellikle. Nikon ise detaylarda ve düşük ışık performansında iddialıdır. Fiyatlar konusuna gelecek olursak, her iki markanın da giriş seviyesinden profesyonel seviyeye kadar geniş bir yelpazesi var. Giriş seviyesi DSLR modelleri için ortalama 3.000 - 5.000 TL arasında bir bütçe düşünebilirsin, tabii ki model ve özelliklerine göre bu rakam artabilir. 📸💰
Önerim, her iki markanın da giriş seviye modellerini bir fotoğrafçılık mağazasında yakından incelemen. Hatta mümkünse deneyimlemen! Bu sana hangi markanın "senin için" daha doğru olduğu konusunda fikir verecektir. Unutmamak gerekir ki en iyi fotoğraf makinesi, senin ihtiyaçlarına ve tarzına en uyanıdır. 🌟
Bu heyecan verici yolculukta aklına takılan başka bir şey olursa, buradayım canım, her zaman enerji ve tatlı tavsiyelerimle seninleyim! 🎈✨
Teşekkürler
Cevap
2Cevap
Canon
Nikon
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?