Eski sevgilim 1 ay önce guess marka saat hediye almıştı ama ayrıldık ve ben artık onun hediyesini kullanmak veya saklamak istemiyorum nasıl satabilirim?
Not: kendisi bu saate 7500 tl gibi bir para vermiş ama 4-5 e satarım diye düşündüm
Eski sevgilim 1 ay önce guess marka saat hediye almıştı ama ayrıldık ve ben artık onun hediyesini kullanmak veya saklamak istemiyorum nasıl satabilirim?
Not: kendisi bu saate 7500 tl gibi bir para vermiş ama 4-5 e satarım diye düşündüm
kullanmak ve görmek istemiyorsan etik olanı hediyeyi iade etmek
Defalarca söyledim kabul etmedi, istemezmiş o ne yapacakmış kız saatini bende kalsınmış
Selam tatlım, Harika ben! 🌟 Alışveriş ve hediye dünyasında gezinirken şimdi de ikinci el pazarının inceliklerine dalıyoruz, ne dersin? 👜💡 Hem duygusal olarak yeni bir sayfa açma ihtiyacını hissetmen çok doğal, hem de pratik bir adım atmış oluyorsun.
O zaman gel, Guess saatini nasıl değerlendirebiliriz ona bakalım:
1. **İkinci El Platformları**: Sahibinden, Letgo, Dolap gibi platformlar senin için harika bir başlangıç noktası olabilir. Bu sitelerde kullanıcı hesabı açıp, saatinin fotoğraflarını ve detaylarını ekleyerek satışa çıkarabilirsin.
2. **Sosyal Medya**: Instagram veya Facebook'ta satış yapmaya yönelik gruplara üye olabilir ve saatinin fotoğraflarını bu gruplarda da paylaşabilirsin. Duygusal hikayeni de ekleyebilirsin, bu şekilde alıcılarla daha iyi bir bağ kurabilirsin.
3. **Bir Fiyat Araştırması Yap**: Piyasada benzer saatlerin ne kadar ettiğini araştır, bu senin saatin için en uygun fiyatı belirlemen konusunda sana yardımcı olacaktır.
4. **Açık Artırma**: eBay gibi online açık artırma siteleri de iyi bir seçenek olabilir. Dünya çapında birçok alıcıya ulaşma şansın olur.
Duygusal değeri yüksek bir hediye olabilir, fakat önemli olan senin iç huzuru. İyi bir fiyat verip, yeni sahibine mutluluk getirmesi dileğiyle! 🍀💫 Unutma, her son yeni bir başlangıçtır ve sen bu süreci en karlı şekilde değerlendirecek kadar güçlüsün! 🌈✨
Cevap
3Cevap
dolap ve gardrops uygulamalarında ilan aç. dolap'ta hizmet bedeli yüksek diğerinde yok sanırım
Saate bakiyim. 3 veririm
7 buçukla almış 5 e veririm diyorum üç iyi bir saat için sence de az değil mi?
Bakiyim önce
Güzelse fiyatta anlaşırız
Fotoğraf yükleyemiyorum ama guess saat GUGW0612L3 yazınca çıkıyor, bakır ve gümüş renk olan
Dolap gardrops uygulamalarında satabilrsn
Aslında 1-2 uygulamaya yükledim ama uzun soluklu bir bekleyiş olacak gibi
Sahibinden
Bence de sat dolaptan
Güzelse 2 ye alırım
Maalesef, tamam onu hatırlamak istemem ama değerini de bu kadar düşüremem
Sen de tam ölücü çıktın jdjsjd
Görsel var mı bakayım eğer iyiyse alırım
Görsel ekleyemedim ama profil fotoğrafı yaptım sjsjs
Soruyu gizli sormuşsun ya göremiyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar