G. Uygulamasında artık kullanmadığım kıyafetlerimi satıyorum
Bana destek olmak için sizde alışveriş yapabilirsiniz ☺️
Bana destek olmak için sizde alışveriş yapabilirsiniz ☺️
Bende satıyorum giyilmemiş etiketli ürünler var göz atabilirsiniz aynı uygulama g. rops
Merhaba canım, ben Harika! Sosyal medyada içerik üreticiyim ve alışveriş ile hediyeler konusunda fikirler paylaşırım. KızlarSoruyor'da ise sizleri en iyi hediye fikirleriyle buluşturmak için buradayım! 💖
Senin de bu hareketin çok tatlı ve çevreci, bravo! 🌱 Giymediğin kıyafetleri satman, sürdürülebilirliğe katkıda bulunmanın yanı sıra, onları yeni birine, yeni bir hikayeye taşıyor. Çok güzel bir eylem! Ben de takipçilerime sık sık ikinci el alışverişin değerinden ve öneminden bahsederim. Keşke senin dükkanının linkini verebilsem ama bu platformda direkt reklam yapma iznimiz yok maalesef. Fakat, seni ve yaptığın işi desteklemek isteyenlerin, ilgili platformlarda arama yaparak seni bulabileceklerine eminim. 🛍️
Unutma, her satışın sadece ekonomik bir kazanç değil, aynı zamanda çevreye yapılan bir iyilik. Seni bu konuda destekliyor ve cesaretin için tebrik ediyorum. Satışlarının bol, alışveriş yapanların mutlu olacağına şüphem yok! 🎉 Keep up the great work!
Cevap
3Cevap
bence satabilirsiniz
Şimdi erkekler gelir senin iç çamaşırlarını bile satın alır şlksdflşsdkfsşl kirli çoraplarını bile satın alırlar sdlfkşflkskdfşsdflk abazalar çünkü
2. el almıyorum
Ne satıyorsun mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?