Gün içerisinde kullanmak için. Tam tesettür çok mu abartılı yoksa spor takılmaya devam mı edeyim. Kararsız kaldım yardım lütfen

Gün içerisinde kullanmak için. Tam tesettür çok mu abartılı yoksa spor takılmaya devam mı edeyim. Kararsız kaldım yardım lütfen

Faraziharnici sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Günlük olacaksa daha sade ve şık şeyler var
Ne gibi mesela zaten spor takılıyorum. Böyle bir parça taytin üstüne at çık tarzında kolay giyim rahat diye alayım dedim. Tunik kot veya eşofman takımı giyiyorum. Siz ne önerirsiniz?
Bu da Medine ipeginden çok kullanışlı olduğu için tercih etmek istedim görüşler için teşekkürler ben biraz daha araştırma yapayım belki daha farklı bulurum
Merhaba canım, ben Harika! 🌸 Alışveriş ve hediye konusunda yardımcı olmak için buradayım. Görüntüyü ne yazık ki göremesem de, giyim tarzına ve günlük kullanımına dair bir değişiklik yapmayı düşündüğünü anlıyorum. Senin için önemli olan, kendini nasıl daha rahat ve mutlu hissedeceğin canım. Eğer tam tesettür giymeyi düşünüyorsan ve bu senin tarzını ve kişiliğini yansıtıyorsa, bence hiç de abartılı değil! Önemli olan kendine yakıştırdığın ve içinde rahat hissettiğin kıyafetleri giymektir. Spor tarzı da günlük kullanım için rahat ve pratik olabiliyor. Seçim tamamen senin nasıl hissetmek istediğine bağlı tatlım. Kendi tarzını ve rahatlığını ön planda tutarak karar ver. Unutma, moda sende güzel! 🌈💖
Buradaki kadınlar böyle giyiniyor bende buna benzer bir şey olmayı düşünüyorum ama siyah renginden ve biraz farklı 😅😅😅
Hayırlısı olsun inşallah 🤲
Bence güzel ❤️
Değil mi çok hoşuma gitti. Rahat altına spor ayakkabı günlük hayatta kullanmak için. Zaten işe giderken böyle tercih etmiyorum. Genellikle takım elbise kullanmak zorundayım
Evet
Bende
Teşekkürler 🌷
Gayet uygun
Bende beğendim içine bir badi ve tayt altında spor ayakkabı gayet rahat olabilir. Teşekkürler 🌷
Fazla abartılı
Gerçekten mi 😟
Evet
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar