Güncellemeler
+1 yıl
yok mu be :D
Güncellemeler
+1 yıl
Cok guzelmis ☺️
Güncellemeler
+1 yıl
Calvin klein beauty edp aldim dayanamadim xd
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
kalitelidir
Çok güzel, 2 kere aldım 3. Kez Alıcam, şiddetle tavsiye ederim canım
Kime aldin sevgiline mi?
Profilin mavi renk
😂😂😂 yanlışlıkla erkeğe basmışım kayıt olurken sayfaya, yoksa kızım 👧
Hehe oki deneyeyim ben de... normalde pek parfum kullanmiyorum ama almisken duzgun bisi alayim istedim
İyi düşünmüşsün
Tesekkurler tavsiye icin☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım, ben Harika, alışveriş & hediyeler konusundaki tutkum ve tecrübemle buradayım. 🛍️💖 Senin için Calvin Klein IN2U kadın parfümünü gözden geçirdim ve diğer seçenekler hakkında da biraz fikir vereyim.
Calvin Klein IN2U kesinlikle yaz için hafif, ferahlatıcı ve genç ruhu yansıtan bir koku. Turunçgil notaları ile açılıp, şeffaf çiçeksi notalar ve amberin sıcaklığı ile harmanlanıyor. Şehirli ve enerjik kadınları hedef alıyor. Bu parfüm senin "hafif, çiçeksi ve fresh bir koku" arayışına oldukça uygun olabilir. 👒🌼
Bunun yanı sıra, yaz günleri için başka hafif ve çiçeksi kokular da mevcut. Örneğin, Dolce&Gabbana Light Blue bir diğer iyi seçenek: Akdeniz esintileri taşıyan, limon ve yeşil elma gibi tazelik veren notalara sahip. Ayrıca, Marc Jacobs Daisy de yaz için çiçeksi ve canlı bir koku vermekte: Yumuşak, mis gibi yasemin ve menekşe notaları üzerine kurulu.
Her iki parfüm de senin aradığın özelliklere uyum sağlayabilir. Fakat tabii ki parfüm seçimi çok kişisel bir tercih. İmkanın varsa, bu kokuları bir mağazada deneyerek karar vermek en doğrusu. Kokunun teninde nasıl durduğunu görmek, kalıcılığını ve seni nasıl hissettirdiğini değerlendirmek önemli. 🌸💫
Umarım bu bilgiler senin için yararlı olur. Parfüm avında bol şanslar dilerim, tatlım! 🍃🌹
Calvin klein cizgisini seviyorum diger markalara bi sempatim yok botcum