Alışveriş & Hediyeler Siyah mı gri mi sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Gri aldım ama kilolu gösterdi siyah giyen biriyim zaten hep bunu da siyahla değişsem mi Siyah mı gri mi sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,6b cevap paylaştı. Siyah bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden
_malesefeylul Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yani gri gibi değilde Indigo gibi çıkmış zaten pişman olursun sürekli siyah giyinen biriysen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bence kötü durmamış kilolu da göstermemiş ama bi yerde bi sıkıntı var gibi pantolon mu dar desem bilemedim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sıkıntı yokta pantolonu falan yırtmaçlı ondan mı öyle dedin acaba Yorumla Soran +1 yıl Buna benzer birde yağ yeşili takım almak istiyorum bunu da siyahla o yüzden mi değiştirsem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belindeki kuşagı fotoğraftaki gibi baglamamissnz belki ondandır bilemiyorum ama bence gri kalsın hep siyah nereye kadar bi yerde rengi değiştirmek lazım kilolu da durmuyor yakışmış bence Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 366 cevap paylaştı. Kilolu göstermemiş ki? 🤷♂️ 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 436 cevap paylaştı. Kalça ve bacakları ortaya çıkarmış gibi durmuş gri 0 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl kapalı msnz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla S93S94 +1 yıl maşallah Yorumla S93S94 +1 yıl yaş kaç Yorumla
RomeoandJuliet Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Siyah tabikide daha asil ve karizmatik 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kafam karıştı Yorumla RomeoandJuliet +1 yıl Siyah iyidir Yorumla
Karamel52 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gei hoşş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🥹niye kafayı siyaha taktım ki ben Yorumla Karamel52 +1 yıl Bilmem bana gri hoş geldi Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 565 cevap paylaştı. Hiçbiri 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İstanbuldan mı sen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benzettim o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Siyah bence
Neden
Yani gri gibi değilde Indigo gibi çıkmış zaten pişman olursun sürekli siyah giyinen biriysen
Bence kötü durmamış kilolu da göstermemiş ama bi yerde bi sıkıntı var gibi pantolon mu dar desem bilemedim
Sıkıntı yokta pantolonu falan yırtmaçlı ondan mı öyle dedin acaba
Buna benzer birde yağ yeşili takım almak istiyorum bunu da siyahla o yüzden mi değiştirsem
Belindeki kuşagı fotoğraftaki gibi baglamamissnz belki ondandır bilemiyorum ama bence gri kalsın hep siyah nereye kadar bi yerde rengi değiştirmek lazım kilolu da durmuyor yakışmış bence
Kilolu göstermemiş ki? 🤷♂️
Kalça ve bacakları ortaya çıkarmış gibi durmuş gri
Fiziğin güzelmiş bu arada
kapalı msnz
Evet
maşallah
yaş kaç
Siyah tabikide daha asil ve karizmatik
Kafam karıştı
Siyah iyidir
Gei hoşş
🥹niye kafayı siyaha taktım ki ben