Alışveriş & Hediyeler Bana herhangi bir şey sorup hediye kazanmak ister misin? 6KissMe9 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her soruya açığım. En farklı soruya hediye göndereceğim. Troll değil. Güncellemeler+1 yıl Hediye konusunda ciddiyim Güncellemeler+1 yıl Neden soru yok bana Bana herhangi bir şey sorup hediye kazanmak ister misin? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Zaruril Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 90% +1 yıl Sence ölüm nasıl gelir? Ansızınmı? Bu dünyanın amacı ne ( sorunun kopyası çıkmasın, 15.04.2024 . ) 1 13 Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Kimine ansızınKimine belli ede ede Yorumla Zaruril +1 yıl Bu dünyanın amacı ne? Neden sonsuz hayata karşı hazırlanmaktan yoksuluz Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Amaç iyi bir kul olup ahireti kazanmak Yorumla Zaruril +1 yıl Haklısın Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Zaruril +1 yıl Ölüm ansızın gelir. Aynen annemin trafik kazasında öldüğü gibi. Yorumla 6KissMe9 +1 yıl AaaBaşın sağolsun Yorumla Zaruril +1 yıl Allah rahmet eylesin demeni bekliyordum. Ama neyse , teşekkürler yinede. Yinede uzun süredir ,2 yıldır bu cümleyi düşünüyorum. Sana sorduğum bu cümle. Yorumla 6KissMe9 +1 yıl ALLAH rahmet eylesin. Yorumla Zaruril +1 yıl Teşekkürler. Yorumla 6KissMe9 +1 yıl 😊 Yorumla Zaruril +1 yıl Ne zaman seçeceksin? Neden bu soruları istedinki Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Bilmem Yorumla
kızsoruyorelif Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl Mutluluğun formülü nedir? Varsa bir sırrı neden açıklanmıyor? 1 3 Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Kanaat Elindekilerin kıymetini bilmek Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Peki ya elinde seni mutlu edecek bir şey yoksa Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Oluşturmak için çabalamalı Yorumla
уιgιтнєяѕѕ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sence Allah varsa neden çocuk katillerini ve t*cavüz gibi olayları engellemiyor 1 5 Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Ahiret diye bişey var Yorumla уιgιтнєяѕѕ +1 yıl Tamam var ama sonuçta t*cavuze uğrayan ömrü boyunca o ızdırap içinde yaşıyor Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Ama her şeye direk müdahele ederse bu hayatın ne anlamı kalır Yorumla Zaruril +1 yıl @уιgιтнєяѕѕ Bu onların İmtihanı. Allah'ın bildiği kadere karışamazsın. Şimdi otue Yorumla Zaruril +1 yıl @6kissme9 evet sonunda mantıklı düşünen biri Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben ne zaman evlencem 2 3 Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Yarın ikindi namazını müteakip Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Tamam sen de katıl Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Ahh bensiz olur muNe giyeyimDamatlık olur mu Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Hayatin anlami ne sence? 1 7 Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Azıcık aşkAzıcık seksAzıcık mutlulukAzıcık sevgiHerşeyden Azıcık Azıcık Yorumla pirpirella000 +1 yıl 👏🏼👍✌🏼🥂 Yorumla 6KissMe9 +1 yıl ❤️❤️ Yorumla pirpirella000 +1 yıl 🌷🌷🌷🧿😊 Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Hayata dair önerilerin varsa alabilirim Yorumla pirpirella000 +1 yıl Iyi dusunup iyi olmak ve hayata 1 kere gelmenin bilinciyle mutlu olmak Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Ama şartlar ne olacak kuzum ya Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben ne zaman Trilyoner olucağım 1 2 Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Haftaya cuma 10.45 te Yorumla ynkmert +1 yıl Tamam knk 🤣 Yorumla
1Pandora Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hediye ne 2 7 Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Ne istersin(Ciddiyim) Yorumla 1Pandora +1 yıl Çanta dgfafhkn Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Olabilir Yorumla 1Pandora +1 yıl Herhangi diil Yorumla 6KissMe9 +1 yıl YaaAt bakayım Yorumla 1Pandora +1 yıl Nası Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Nasıl Bi çanta Yorumla
Gece___Mavisi Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Kaç yaşındasın 1 1 Yorumla 6KissMe9 +1 yıl 27 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gay misin? 1 18 Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Hayır Yorumla ESKİgünlükler +1 yıl Gizli gay olabilirmisin Yorumla 6KissMe9 +1 yıl @ESKİgünlükler nasıl Yorumla ESKİgünlükler +1 yıl Bilmem senden bende bir gay havası aldım Yorumla 6KissMe9 +1 yıl @ESKİgünlükler hımm Yorumla ESKİgünlükler +1 yıl Gayım desen rahatlıycam Yorumla 6KissMe9 +1 yıl @ESKİgünlükler ilişkim olmadı ki hiç Yorumla ESKİgünlükler +1 yıl K. b ben sana gay damgası yapıştırmak istiyorum Yorumla 6KissMe9 +1 yıl @ESKİgünlükler 😀😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gay degilsindirde fazla bakimlisindir belki😃 Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Ee tabiTüm vücut ağdaPeelingKese Daha neler neler Yorumla ESKİgünlükler +1 yıl Kısacası gaysin iişte ha Yorumla 6KissMe9 +1 yıl @ESKİgünlükler bakımla gay ne alaka Yorumla ESKİgünlükler +1 yıl Alakasız ben gay demek istiyorum Yorumla 6KissMe9 +1 yıl @ESKİgünlükler peki Yorumla ESKİgünlükler +1 yıl Şimdi rahta erdimq Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok bakimlilara genelde öyle derler Yorumla 6KissMe9 +1 yıl Bunu herkes diyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sence ölüm nasıl gelir? Ansızınmı? Bu dünyanın amacı ne ( sorunun kopyası çıkmasın, 15.04.2024 . )
Kimine ansızın
Kimine belli ede ede
Bu dünyanın amacı ne? Neden sonsuz hayata karşı hazırlanmaktan yoksuluz
Amaç iyi bir kul olup ahireti kazanmak
Haklısın
Teşekkür ederim
Ölüm ansızın gelir. Aynen annemin trafik kazasında öldüğü gibi.
Aaa
Başın sağolsun
Allah rahmet eylesin demeni bekliyordum. Ama neyse , teşekkürler yinede.
Yinede uzun süredir ,2 yıldır bu cümleyi düşünüyorum. Sana sorduğum bu cümle.
ALLAH rahmet eylesin.
Teşekkürler.
😊
Ne zaman seçeceksin? Neden bu soruları istedinki
Bilmem
Mutluluğun formülü nedir? Varsa bir sırrı neden açıklanmıyor?
Kanaat
Elindekilerin kıymetini bilmek
Peki ya elinde seni mutlu edecek bir şey yoksa
Oluşturmak için çabalamalı
Sence Allah varsa neden çocuk katillerini ve t*cavüz gibi olayları engellemiyor
Ahiret diye bişey var
Tamam var ama sonuçta t*cavuze uğrayan ömrü boyunca o ızdırap içinde yaşıyor
Ama her şeye direk müdahele ederse bu hayatın ne anlamı kalır
@уιgιтнєяѕѕ Bu onların İmtihanı. Allah'ın bildiği kadere karışamazsın. Şimdi otue
@6kissme9 evet sonunda mantıklı düşünen biri
Ben ne zaman evlencem
Yarın ikindi namazını müteakip
Tamam sen de katıl
Ahh bensiz olur mu
Ne giyeyim
Damatlık olur mu
Hayatin anlami ne sence?
Azıcık aşk
Azıcık seks
Azıcık mutluluk
Azıcık sevgi