• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Ev & Yaşam

Mobilyada Ahşap mı Beyaz mı Daha Doğru Bir Tercih?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00

Yaza düğünümüz var mobilya seçmeye başladık beyaz çok hoşuma gidiyor sizce kullanışlı mı beyaz yemek odası ve yatak odası kullanan mobilyada ahşap mı beyaz mı olmalı?

Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Neveaşıkbiri
    Neveaşıkbiri Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl
    Ev & Yaşam konusunda 704 cevap paylaştı.

Mobilyada ahşap mı beyaz mı olarak çok ikilemde kalsa da kişiler ikisininde ayrı ayrı olumlu yönleri vardır. Ahşap görünüm olarak biraz daha geçmişte kapmış modeldir. Geçmişe bağlı bir karakteriniz varsa ahşap seçimi sizin için iyi olacaktır. Ahşap sağlık açısından da iyidir. Ortamın nemini dengeler, havayı temizler, bakterilerin üzerinde üremesine izin vermez. Ayrıca uzun ömürlüdür ve maddi açıdan sizi zora sokmaz. Beyaz mobilyalar ise daha modern bir görünüm sağlar. Yenilikçi bir karakteriniz varsa beyaz tam size göre bir renk. Ayrıca küçük ise eviniz beyaz sayesinde daha büyük geniş görünecektir. Diğer eşyalarınızla da maksimum uyum sağlar sizi zora sokmaz. Temizlik olarak ikisi de neredeyse aynıdır. Ahşap mobilyayı nemli bir bezle silerken beyaz mobilyayı da aynı şekilde ıslak bir bezle silebilirsiniz. Beyaz mobilya temizliğinde korkulacak bir durum yoktur. Tavsiye olarak beyaz mobilyayı tavsiye ederim. Hem uyumu hem ferahlığı tam bana göre temizliği de gayet uygun.

Beyaz Mobilya Seçimi Nasıl Olmalı?

Beyaz mobilya seçerken opak değil kırık beyaz tercih etmelisiniz. Beyaz mobilyalar zamanla sararma yapacağından kırık beyaz tercih etmeniz sizin için olumlu olur. Eşya olarak önerilerimde; yatak odasında beyaz renk kullanacaksanız gri güzel bir uyum sağlar. Yatak başlığında, halıda ve diğer detaylarda gri ve tonlarına yer vermek odayı gayet modern, şık gösterecektir. Salonda duvar boyası olarak beyaz seçmenizde istediğiniz gibi dekore etmenizi sağlayacaktır. Beyaz mobilyanın yanı sıra beyaz duvar boyası da sizin için avantajdır. Beyaz her renk ile uyumludur bu sebeple salonunuzda en sevdiğiniz renkleri hiç çekinmeden kullanabilirsiniz. Klasik bir tarzınız varsa altın satışı detaylara ağırlık verebilirsiniz. Canlı renkler seviyorsanız o renklerin nude olmayan tonlarını kullanarak baskın hale getirebilirsiniz. Beyaz mutfakta ise canlandırmak için seramiklerden faydalanabilirsiniz. Mutfak dolaplarınızın aralarına gri tonlarında seramikler yaptırabilirsiniz. Gri ve beyazın muhteşem uyumunu mutfağınızda da yakalayabilirsiniz. Banyonuzda ise küveti, duvarı beyaz kullanmanızı; detayları renklendirmenizi tavsiye ederim. Örneğin yeşil bitkiler koyarak ferah ve iç açıcı bir banyo elde edebilirsiniz.

Tercih Edilen Beyaz Mobilyalar Nelerdir?

Marka ve model önerisi vermek istiyorum bir kaç tane. Vivense beyaz yatak odası takımı, her tarza uygun gayet şık ve kullanışlıdır. Gri ve beyazın uyumu ayrıca gold detaylarda gayet modern ve şık duruyor. Evmoda venüs beyaz modern yatak odası takımı, gri ve beyazın şıklığını bu yatak odası takımında bulabilirsiniz. Salonunuz için caddeyıldız mobilya July Luxury Koltuk Takımını öneririm. Yine goldun detaylardaki duruşu ve sadenin şıklığı bir arada. Ayrıca koltukların beyaz olması da diğer parçalarda istediğiniz rengi kullanma fırsatı veriyor. Yıldız mobilya flores beyaz koltuk takımı modelinde ise kahverengi metal ve beyazın sıcak uyumunu yakalayabilirsiniz. Metal detaylar evinize şıklık katarken kahverengi ise sıcak görünmesini sağlayacaktır.

Mobilya Seçiminde Beyaz/Ahşap ve Diğer Renk Tercihleri Arasında Ne Gibi Kullanım Farkları Olur?

Kullanım farkı olarak ilk yazımda yazmıştım aslında biraz ama yine değineyim. Ahşap ve beyaz mobilya arasında temizlik bakımından çok fazla fark yoktur. Ahşap mobilyayı doğal ürünlerle temizleyebilirsiniz. Aldığınız mobilya farklı tür ahşaplar'dan olabileceği için aldığınız mağazaya sorabilir ona göre temizlik malzemeleri alabilirsiniz. Genel olarak üzerindeki toz ve kirleri önce kuru biz bezle temizleyip daha sonra nemli bir bez ile silebilirsiniz. Beyaz mobilyayı ise yine aynı şekilde nemli bir bez ile temizleyebilirsiniz. Mobilyalarınız sararmış ise sirkeli ve karbonatlı karışım hazırlayıp bununla da silebilirsiniz. Dekore etme olarak beyaz daha kullanışlıdır çünkü her rengi kaldırabilir ve her renkle uyumludur.

Bu yazımda mobilyada ahşap mı beyaz mı tercih edilmeli, hangisi daha kullanışlı anlatmaya çalıştım. Umarım bir nebzede olsun faydası olmuştur.

Keyifli alışverişler dilerim :)

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• zeynepbal
    zeynepbal Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 49%
    +1 yıl

Beyazın ne tur olduguna baglı aslında lamınant ıse olabılır cızılmez ama lakeyse sakın sakın alma paranı cope attın demektır hemen en kucuk bır darbede cızılır mahvolur. Bırde beyaz olunca mesela kırmızı veya renklı bır oje surdun cekmece acmaya calıstıgında hemen oje rengı gecıyo ve ne yaparsan yap o ız cıkmıyo sılsende renk gıdıyo cızık gıbı kalıyo hıc hos olmuyo bence. Beyaz degılde ferah olan renklerde var mesela kayın cok hos bı renk bogucuda degıl bence tabı karar sızın. Sımdıden mutluluklar :)

0
    0 Yorumla
  • hicazkar
    hicazkar Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 53%
    +1 yıl

Beyaz kadar kullanışlı bir mobilya yoktur sanırım. Lake olması şart ama. Mat beyazların temizliğinin daha zor olacağını düşünüyorum.
    Tüm salonum beyaz. Antrem, hatta mutfagım beyaz.
    Hem temizliği kolay tozu göstermiyor hem de ferah duruyor tavsiye ederim.

9
    2 Yorumla
    • hicazkar
      hicazkar
      +1 yıl

Teşekkürler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben teşekkür ederim

Yorumla
  • serel34
    serel34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 32%
    +1 yıl

Evet özellikel günümüz de moda olan eskitme tipine bayılırım. Bir avm'de yöneticilik yapıyorum İstanbul'da ve AVM içerisinde kervan isimli bir mağaza var. Fakat fiyatları el yakıyor. Aynı modeli arkadaşım Ankara/ siteler ve Bursa/ inegölde çok çok daha ucuza ve belki mimariye bir parça birşeyler ekleyerek alabilirsiniz..

0
    0 Yorumla
  • ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    +1 yıl

Tüm mobilyalarım beyaz.. Gayet kullanışlı..

Parlak lake yüzey olduğu için leke falan da tutmaz, kolay silinir.. Yani mat mobilyalar gibi değildir..

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

102

Cevap

21

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bende gecen sene evlendim ve salon mutfak yatak odasi hatta portmanto komple beyaz, sade sik harika gorunuyor tabii ki.. Ama temizligi, kullanisliligi dersen eger, bence tek sorun darbe almasi en basit kirmizi oje izi olsa temizlemesi zor, scoth bright lari asla surme deli cizilio ve masayi ya da cizilen seyi komple boyaya gondermen gerekli ama bugun olsa yine beyaz takim alirim, belki cocuktan sonra bu kararimdan cayabilirim :) ayrica masalara artik seffaf pvc kestiriosun yani bence sorun komple ortadan kalkiyor:)

0
    0 Yorumla
  • StarDust1
    StarDust1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 38%
    +1 yıl

ben maviden ve su yeşilinden yanayım. çocuğun olur o kirletir misafir gelir çay kahve dökülür beyaz iyi değil bence. Renkli al. Gerçi her renkte modelde desende temizleyen yine bayan olacak ama bence beyaz çok ideal değil. krem olabilir mesela illa açık renk istiyorsan. lila çok açık turuncu ya da toz pembe de olabilir. tatlı renkler.

1
    0 Yorumla
  • asabişirin
    asabişirin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 48%
    +1 yıl

Ben odamı yenilerken beyaz ve siyah mobilyalar istemiştim annem bana zevklerin degisir bende zamanında beyaz severdim ama su an hic guzel gelmiyor demisti. Kullanım açısından odamdan memnunum ama ben bile sıkılmaya basladım artık beyazdan... aklında bulunsun yani. bu arada mutluluklar :)

0
    0 Yorumla
  • EserAlp
    EserAlp Takip Et
    Bilge Yaş: 44 , eic 35%
    +1 yıl

Mobilya soruyorsun gizli kullanıcı olarak..! Korkma zorla mobilya satmayız.. ey Allahım. (:

11
    0 Yorumla
  • Erdbeere
    Erdbeere Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 56%
    +1 yıl

Beyaz gibisi yok güzelim.. :)) Ben evimi bastan asagi beyaza cevirdim... Cok güzel ic acici birsey oldu... Bir de pembe Turkuaz renklerle duvarimi dekorumu tamamladim daha güzel oldu... :)) Cok seyle de uyumu da var... :))

0
    0 Yorumla
  • poes_pln
    poes_pln Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37 , eic 36%
    +1 yıl

Bende yeni evlendim. Country modelin de yatak odam ve salonumvar mat beyaz ahşap çok kullanışlı tavsiye ederim lakeyi neden düşünmediniz diye sorarsanız hiç sevmiyorum hele o parlaklığı hiç cazip gelmiyor.

0
    0 Yorumla
  • edagüvenli
    edagüvenli Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

iks alisveris merkezinde eviniz için hersey
    Google iks avm yaz

elden senetle en uygun fiyatlar kisa bir süre için yüzde 50 e varan indirimler

mobilya-cep telefonu-beyazesya- züccaciye-hediyelik eşya-bilgisayar-koltuktakimi-küçük ev aletleri ve dahasi hepsi iks avm de ,

0
    0 Yorumla
  • hotchestsmmm
    hotchestsmmm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Beyaz ferah gösterir evi. Lake gibi kaliteli mobilyalarda sıkıntı pek olmaz. Yarın öbürügün çocuk olur ya da misafir falan gelir açık renkler hep risklidir. Beyazı seviyiyorsun ille kullanacaksan mutfak dolaplarında, banyoda kullanmak daha kolay gibi. Salon, oturma odası gibi yerler riskli ama seviyorsan al kullan zevkin daha önemli. Hem ömür boyu kullanacaksın diye bir şey yok ilerde de değiştirebilirsin

0
    0 Yorumla
  • bayansavgar
    bayansavgar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

ferah duruyor ama çok dikkatli olmak gerekiyor. sözlümün ailesiyle yaşadığı evde de beyaz mobilyalar. geçen temizlik yapalım dedik. öldükk tozu çok gösteriyo saç falan da aynı şekilde. yatak odası için kullanışlı fakat büyük ve ferah gözüküyor

0
    0 Yorumla
  • haytdgeri
    haytdgeri Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

yatak odası koyu renkler alma sıkıcı oluyor
    salonuda fazla klasik kacma ne spor tarzi nede klasik olsun 2 sinde bir denge kur agir bisi alma
    evini kesinlikle koyu renk döşeme
    oturma odasinada tek beyaz yap renk kat hareketli olsun beyaz rengi seviyorsan masan veya tv unitesi beyaz renk yap

0
    0 Yorumla
  • DuyguErdem
    DuyguErdem Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Ben 3 aylık evliyim canım beyaz renginde yatak Odam var , şık ve göze hitap ediyor. toz sıkıntı oluyor diyorlar ama yanlış. . Tozları alıyorum 3 gun öyle tertemiz duruyör ogunun sonunda yine aynii bir sıkıntı yook yanii beyaz renk herzaman çok guzeeel :)

0
    0 Yorumla
  • amnesiac
    amnesiac Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 45%
    +1 yıl

Çok şık duruyor ama kullanımı çok zor, çok kolay leke tutuyor, sürekli temizlemek gerekiyor. Ufak bir tavsiye beyaz alacaksan bile mutlaka ama mutlaka kılıflı al, makinaya atar yıkarsın.

0
    0 Yorumla
  • dalper
    dalper Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Cok kullanislidir ben aldm kullaniorum. Tozu belli etmez bir kere. Diger renklerde hergun elinde bez dolasmak gerek ama beyazda bole bir kaygi yok. Cok rahat.

1
    0 Yorumla
  • nurişinin_balı2
    nurişinin_balı2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Bizim evimiz hep beyaz krem varaklı ama itaylan oturma odası kabartma desenli ama eğer oturma gurubuysa senin istediğin pek kullanışlı olmaz kumasları beyazları leke olur

0
    0 Yorumla
  • lasttoknow
    lasttoknow Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Ben beyazi kullanisli bulmuyorum. Odamin nerdeyse tamami beyaz ve hic memnun degilim. Pisman oldum sonradan. Bej ve pudra renkleri cok hos. Vintage havasi veriyor eve :)

0
    0 Yorumla
  • kimekismet
    kimekismet Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47
    +1 yıl

Kullanımı ve ferahlığı çok güzel. Avizeleriniz renkli olursa daha güzel oluyor. Birde sarı ışıklı lambader kullanıyorum. Akşamları loş ve sıcak bir ortam oluyor. Tek sıkıntı temizlik. Koltukları deri alırsanız sorun almaz :)

0
    0 Yorumla
  • AtomunÇekirdeği
    AtomunÇekirdeği Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 67%
    +1 yıl

Benim tercihim ya eskitme ahşap olur ya da full beyaz ama ikisinide bulursam elim beyazın zerafetine gider diye düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • TeknolojiyeTrip
    TeknolojiyeTrip Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

eger ki temiz kullanabilirim diyosan al çogu insan temizliği yüzünden almaz ama en yakısan renkte beyazdır yani temiz kullanabilirsen al

0
    0 Yorumla
  • redSonja06
    redSonja06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 46%
    +1 yıl

İlk evlenince güzel olabilir ama çocuk olunca sıkıntı. Çabuk kirlenir. 5-10 yıla değiştiririm derseniz bilemem :)

0
    0 Yorumla
  • saraAnder
    saraAnder Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

eyer bir tane oturma odasi ve salon olicaksa evinde beyaz agrilik mobilya ala bilirsin yoksa cok zor bizde 5 kisiyiz evde hepmis de yetiskiniz halde kirliyor cay lekeleri hemen kaliyor..

0
    0 Yorumla
  • deneyimci61
    deneyimci61 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 49%
    +1 yıl

Cocuk dusunmuyorsan kullanisli. Bizde ki mobilyalar beyaz ve evde herkes yetiskin zaten.

Cocuklar o beyazi 1 haftda siyaha donusturur.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

O mibilyalari en az 10 sene kullanacaksin ve bu sure icinde bebeginde olacak nasipse simdi şu tabloyu bir hayal et elindeki biberonda visne suyu olan henuz yurumeye baslamis bir bebek ve beyaz mobilyalar. Bunu bir dusun sinra karar ver

0
    0 Yorumla
  • nuralı
    nuralı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 54%
    +1 yıl

Alma tavsiye etmem benim koltuklarım da açık renk fazlasıyla sorun yaşıyorum elimde silme bezi nerde leke var oldu mu diye geziyorum

0
    0 Yorumla
  • runyam
    runyam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

beyaz ve lake mobilyalar çook güzel ve şık ama kullanışlı degil kolay ciziliyo eve misafir çoçugu gelecek diye korkar olduk :)

1
    0 Yorumla
  • ByÇocukk
    ByÇocukk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

yetişkin çocuk varsa değil aksi halde çüklerse booooo tavsiye etmem çabuk kirleniyor yırtılıyor vs vs ah bu çocuklar :))

0
    0 Yorumla
  • Berti53
    Berti53 Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl

beyaz demek kir demek hele mobilyada işin zor olur söyliyim ama tv olur playstaıon olur dvd player olur onlar fazla kir tutmaz

0
    0 Yorumla
  • yakamoz553612
    yakamoz553612 Takip Et
    +1 yıl

Beyaz koltuk mobilya tarzi seylerde bence deri veya saten tarzi su geçirmez kumaslari secersen o kadar zorlanmassn. Ama yinede senin kararin. Kac kisinin nasil yasiycagina da bagli

0
    0 Yorumla
  • braveheart11
    braveheart11 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Valla bizim evin hemen hemen tüm mobilyaları beyaz. Sadece benim çalışma masam eskidi biraz hunharca kullandığımdan onun dışında bir sorun yok. Lake değil ama normal özel yapım ahşap.

0
    0 Yorumla
  • AlisaLarossa
    AlisaLarossa Takip Et
    +1 yıl

Her taraf beyaz olursa sikuci olur bence yatak odasinda iki reng olsa daha guzel olur bence mesela beyazla kirmizi olabilir bide yatak beyaz yastiklar ise kirmizi ola bilir bence super olur bir hayel etsenize

0
    0 Yorumla
  • TaşPrenses
    TaşPrenses Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 44%
    +1 yıl
    Ev & Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı.

Dolaplar falan olabilir. Ama koltuk vb. olursa çabuk kirlenebilir..

0
    0 Yorumla
  • kebelekcik
    kebelekcik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 36%
    +1 yıl

bence kullanisli degil canim.. zamanla oje izlerimiz kaliyor ve cikmiyor

0
    0 Yorumla
  • Anti-Bakteriyel
    Anti-Bakteriyel Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 34%
    +1 yıl

Beyaz ve siyah çok zor iki renktir bana göre :) Pişmanlıktır :)

0
    0 Yorumla
  • predivna
    predivna Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 49%
    +1 yıl

beyaz candır bayılırım evi çok ferah gösteriyor. lake olursa hiç sorun yok

0
    0 Yorumla
  • zooom
    zooom Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 32%
    +1 yıl

Yatak odasında evet ama oturma grubu olarak sakın seçme.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

benim yatak odamda yemek odamda beyaz kirmizi cok nadir siyah var ama gelen misafirler yuzunden hic kullansli degil ayrica hemen tozlaniyor tavsiye etmem

0
    0 Yorumla
  • efsunkaraca
    efsunkaraca Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 50%
    +1 yıl

bence hayır :) renkli bir ev daha guzel olur bence :) ha beyazda olsun ama tek beyaz uzerıne degıl

0
    0 Yorumla
  • residenttevil
    residenttevil Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 36%
    +1 yıl

Çok hoş durur ama dikkat edilmesi gerek ayni zamanda

0
    0 Yorumla
  • HatununDibii
    HatununDibii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

Beyaz çocuk olmayan ev için gayet kullanışlı. Renkli yastıklarla da harika görünüyor. Beyaz kararsızsan vizon rengini düşünebilirsin

0
    0 Yorumla
  • yağmur5461
    yağmur5461 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Beyaz ve siyahtan uzak dur. Karıkocayken temiz titiz olursun güzel görünür ama çocuk olunca zor oluyor :)

0
    0 Yorumla
  • Elaoztrk
    Elaoztrk Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Evimin bütün mobilyaları beyaz ve severek kullanıyorum..
    Tek sorun çabuk kirlenmesi fakat, dikkat edildiği sürece sorun yok.

0
    0 Yorumla
  • tembeler
    tembeler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 52 , eic 34%
    +1 yıl

evet kesinlikle kullanışlı (her ne kadar zamanla kurşuni renk de olsa, evet kullanışlı :) )

0
    0 Yorumla
  • PatikliKertenkele
    PatikliKertenkele Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 30%
    +1 yıl

Yemek odasında çabuk kirlenir sorun olur yatak odasında tercih edebilirsin güzel olur

0
    0 Yorumla
  • Sinemm731
    Sinemm731 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Beyaz cok kullanislidir fakat titizligi ede bagludir. Evine alacagin misafirlerinin titizliginede baglidir. Senin ne kadar dobra olmanada baglidir. Uyarip yerde yemesini ocugun saglamalisin.

0
    0 Yorumla
  • pofişşş
    pofişşş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Bazı lekeler çıkmıyo beyaz da ama çok hoş duruyo mesela benim makyaj masama göz kalemi değmişti ertesi gün fark edip sildim ama çıkmadı tabi mobilyanın malzemesine görede değişir o

0
    0 Yorumla
  • muhhatt
    muhhatt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Canim beyaz al ama eskitme mobilyadan al. Çok fazla kullanışlı ne çok çabuk toz tutuyo ne kirleniyor hem beyaz hem kullanışlı hemde harikaa gözüküyor :)

0
    0 Yorumla
  • topluiğne
    topluiğne Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

ben de beyaz seviyorum
    ama çok çabuk kirlenebilir...

0
    0 Yorumla
  • tamSelinlikbu
    tamSelinlikbu Takip Et
    +1 yıl

Bende beyaz iyidir cünkü leke tutmayan kumaşlar var yani onlardan tercih edersn.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Temizliği çok zor olmuyor ama halılarını bembeyaz alma zamanla kenarları kararıyor kötü bir görüntü oluyor sürekli silmekten yıkamaya göndermekten bıktım

0
    0 Yorumla
  • Llenaa
    Llenaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Masa da dolapda falan olabilirde. Kanepe de falan kullanımda sıkıntı olabilir yani.

0
    0 Yorumla
  • aysenuuuuuur
    aysenuuuuuur Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

değil çok çabuk kirleniyor kirlendiğinde lekeler çıkmıyor

0
    0 Yorumla
  • alev33
    alev33 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

benim yatak odam beyaz ve salon takımım da beyaz... oldukça kullanışlı ve zarif bence
    bakımı biraz dikkat gerektiriyor hepsi o yani

0
    0 Yorumla
  • naturall
    naturall Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

Beyaz kullanmak zor olsa gerek şu an için değil ama ilerleyen zamanlarda çocuğun olacak çocuklu misafir gelicek bunları dusunerekden alın derim

1
    0 Yorumla
  • angel_krs
    angel_krs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Yatak odam beyaz kullanisli ama iyi bakmak lazim cizilrse bityo

0
    0 Yorumla
  • yamukprensess
    yamukprensess Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Bence kullanisli degil farkli renklere bakabilirsin. bu arada hayirli ugurlu olsun

0
    0 Yorumla
  • hiraaa17
    hiraaa17 Takip Et
    +1 yıl

Sütlü kahve daha iyi canım benim. ya da beyazli siyahli olabilir.

0
    0 Yorumla
  • gkchkn
    gkchkn Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

yemek odamda yatak odamda bembeyaz canım biraz özenli olmak gerekiyoo ama çok hoş duruyo

0
    0 Yorumla
  • Legendaryyy
    Legendaryyy Takip Et
    Bilge Yaş: 40
    +1 yıl

Kullanışı zor bence ve rengı guneş alır ve beyazı kırılır cızıgı cok cabuk bellı olur kahverengi ile karma bişeyler seçmen guzel olur

0
    0 Yorumla
  • pembekereste
    pembekereste Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Evimizi yeni döşedik ve halılar dahi bembeyaz.
    Hiç pişman değilim gayet kullanışlı toz gözükmüyo siyahlardan daha iyi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Misafir odasında güzel olur ama oturma odasında tavsiye etmem çok pişman olursun çocuk filan hiç iyi fikir degil

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Eşyaların kıymetliyse özen gösterirsen gayet kullanışlı. Evi daha aydınlık ve ferah gösterir zaten. Açık renkler toz da göstermez hem.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Mobilyada Ahşap mı Beyaz mı Daha Doğru Bir Tercih?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Çeyizde beyaz eşyanın mı, mobilyanın mı daha kaliteli olması önemli? 9 cevap verildi
Açık renk mobilyalar mı koyu renk mobilyalar mı daha kullanışlı? 9 cevap verildi
Mobilyada gri mi daha kullanışlı beyaz mı? 20 cevap verildi
Ev dekorasyonunda açık renk mobilyalar mı yoksa koyu renk mobilyalar mı daha kullanışlı? 4 cevap verildi
Mobilya seçiminde ahşap mı suntalam mı? 2 cevap verildi
Mobilyalarda açık renk mi tercih etsek yoksa koyu renkler mi daha kullanışlı olur? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En sevdiğiniz etamin/kanaviçe modeli nedir?
  • Birinin karakteri arkadaş çevresinden anlaşılır mı?
  • Sevgilinizin ayak tırnaklarını keser miydiniz?
  • Sakin biri misiniz?
  • Kaç dudağa değmiştir dudakların?
  • Churchill sever misiniz, çay mı yoksa churchill mi tercih edersiniz?
  • Yemekte tuz kullanır mısınız?
  • Egonun kaynağı nedir, sen ne kadar egolusun?
  • Kalın kollar erkekleri çekici gösteriyor mu?
  • En çok kimle gülüyorsun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨