- Alışveriş & Hediyeler konusunda 322 cevap paylaştı.
u +1 yılİyi günlerde kullan canım🩵 Ben azcık abartmış olabilirim🤣🤣 Bu ay hem doğum günüm olduğu için gelen hediye paralarıyla beraber 6 çift ayakkabı aldım🙈 bir tane akrep piercing ve 3 tunik 1 pantolon bir tane de vakko şal aldım🥰 kendimi baya bir şımarttım. CANIM KENDİM ❤️🥰
34 Yorumla- +1 yıl
@Hayatİstanbul77 Canim benim çok teşekkür ederim 🙏🥰ağzına yüreğine sağlık 🙏💙 ohhh misss valla çok iyi yapmışsın çiçeğim 🌺 iyi günlerde sağlıcakla kullan inşallah 🙏🥰
- +1 yıl
@Hayatİstanbul77 Ailenle ve sevdiklerinle birlikte nice güzel bayramlar gecirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar 🙏💙🙋
- +1 yıl
Rica ederim canim🩵 Çok teşekkür ederim.
Sende ailenle ve sevdiklerinle hep beraber nice güzel bayramlar geçirirsin inşallah 🩵🩵🩵 - +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏Amin canım cümlemize inşallah 🙏
En İyi Cevaplar
+1 yılYaşımız geçti artık bayramlık diye bir şey kalmadı normalde kıyafet alınıyor zaten bayramlar eskiden güzeldi benim için bayramlık alma telaşı güzelliği geçti ancak evlenip kendi çocuğum olduğunda geri gelecek ozamana kadar bayram benim için yok.
00 Yorumla
+1 yılGüzel seçim. Takı yakışıyor kızlara ama çok az kullanıyorsunuz. Şöyle donatın biraz kedinizi ne güzel o kadar aksesuarlarınız var. Biz bi saat taktık mı iş bitiyor 😀
11 Yorumla- +1 yıl
@Uslanmazboğa Çok teşekkür ederim canım sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏 🙋😊
+1 yılBi pantolon aldım kazaya uğradı gittim aynısından alayım dedim farklı almışım , onu gidip değiştireyim dedim aynısını bulamadım … demem o ki olmayınca olmuyor
13 Yorumla- +1 yıl
@kaba-sakal evet bir talihsizlik olmuş gerçekten hayırlısı olsun diyelim vardır ondada bir hayır
- +1 yıl
Mutlaka
- +1 yıl
🙋😊🙋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen almadım zaten yeterli şu an ki kıyafetlerim.
10 Yorumla
+1 yılAyy aldımm 🥰🥰🥰
21 Yorumla- +1 yıl
@TheSaintBalloon yaa ama bunlar çok tatlılar 😊
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 686 cevap paylaştı.
u +1 yılGüle güle kullan beybi 🌸 ben almadım ya damla küpe istiyordum onu aldım.
22 Yorumla- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🥰 daha iyileri sana nasip olsun inşallah 🙏 sende iyi günlerde sağcikla kullan 🙏🌹
- +1 yıl
Sağol bebeğim 🌺
+1 yılBileklikler çok hoş, pandoralardan iyidir :D Güzel günlerde kullanın. Zaten yeterince kıyafetim olduğu için almadımm
12 Yorumla- +1 yıl
@kremalifincanburegi Canım benim çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏🙋🥰 sana daha iyileri nasip olsun inşallah 🙏
- +1 yıl
Rica ederim 💖🌸
+1 yılÇok güzel güle güle kullan. 😍 Altın mı bu?
Yeni giymediğim çok kıyafetim var onları değerlendireceğim. Yakın zamanda almıştım.
13 Yorumla- +1 yıl
@Siyahkadife evet canım altın 😊 boşyere çula çaputa para harcıyoruz dolaplar tıka basa dolu oyuzden böyle bir şey alayım hem ilerde yatırım amaçlı kullanırım diye düşündüm 🙋 çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏daha iyileri sana nasip olsun inşallah 🙏🙋🥰
- +1 yıl
Altın al diğeri hep çöp oluyo. Altın tasarruf en azından. Sende kalsın hatıra diye kullan Şans 🍀 yoncası bereketini artırır. Sağol gülüm güzel dileklerin için 🥰
- +1 yıl
🙏🥰🙋❤️
Bende kendime yaza uygun güzel bir iki cici aldım, bileklikler çok güzel bu arada güle güle kullan, ama bileğinde görmek lazım :D
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@r_engarenkyollar
Amin ecmain :)
Vay vay vay. Güle güle kulan yakışır. Bak güzel fikirmiş. Genelde bayramda insanın aklına hep kumaşa para vermek gelir. 🤣🤣🤣
14 Yorumla- +1 yıl
@mrt_5555 teşekkür ederim 🙏 aynen öyle boş yere çula çaputa para harcıyoruz dolaplar tıka basa dolu oyuzden bu sefer böyle bir şey alıyım dedim hem yatırım amaçlı da kullsnitim diye düşündüm
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙏
Alışveriş & Hediyeler konusunda 339 cevap paylaştı. Hayırlı olsun. Güle güle kullan çok güzellermiş🤗🥰
Ben bayrama özel bir şey almadım 🫠23 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
💗🖤💛🧡♥️💙🧡❤️💚💜
Almadım. Bu arada hayırlı olsun. İyi günlerde kullan.
12 Yorumla- +1 yıl
@burakx12 çok teşekkür ederim 🙏 🙋ağzına yüreğine sağlık,, daha iyileri sana nasip olsun inşallah 🙏🤗
+1 yılGüzel günlerde kullan canım çok şık çok zarif buldum. İyi bayramlar ❤️
12 Yorumla- +1 yıl
@wineandorange Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏 ailenle ve sevdiklerinle birlikte nice güzel bayramlar gecirmen dileğiyle 🙏❤️🌺🥰🙋
- +1 yıl
❤️❤️
Güle güle kullan çok güzeller. Bayram diye almadım da, aldıklarımlarım bayrama denk geldi diyeyim.
13 Yorumla- +1 yıl
@d_ Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🥰 iyi yapmışsın çiçeğim iyi günlerde sağlıcakla giyin inşallah 🙏 ailenle birlikte nice güzel bayramlar gecirmen dileğiyle 🙏🥰💙🙋
- +1 yıl
🙏🥰🙋🙏
Çok güzelmiş hayırlı olsun. Mantıklı bir alışveriş olmuş...
11 Yorumla- +1 yıl
@sahil06 Çok teşekkür ederim canım sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏 daha iyileri sana nasip olsun inşallah 🙏
+1 yılKot ceket aldım aklımda idi zaten çok bayramlık sayılmaz
13 Yorumla- +1 yıl
@mavituylukelebek çok iyi yapmışsın çiçeğim 🌺 iyi günlerde sağlıcakla giyin inşallah 🙏🥰♥️
- +1 yıl
Teşekkür ederim canım benim iyi ki varsın
- +1 yıl
@mavituylukelebek 🙏🥰🙋♥️😘
Güle güle kullan.. Ben hiç bir şey almadım bayram için..
18 Yorumla- +1 yıl
@need4read Çok teşekkür ederim canım sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏😊daha iyileri sana nasip olsun inşallah 🙏
- +1 yıl
@need4read İbram şeker tut bakiyim misafirlere 🤣
https://youtu.be/Rh1g3GtIjEk?feature=shared - +1 yıl
Ahh ahhh Nerde o eski bayramlar 🤣🤣
- +1 yıl
@need4read yaaa süpersin 👍👍🤣
- +1 yıl
@need4read sus farkındayım 👍😂 gerçekten öyle bende çok severim filmlerini
+1 yılben almadım ama sana çok yakışıyor güle güle kullan yakışır kardeşime
12 Yorumla- +1 yıl
@arascanpolat çok teşekkür ederim canım sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏😊🙋
- +1 yıl
rica ederim
Ufak tefek aldım brb takı hastasiyim zaten iyi günler de kullan aşko🤎
11 Yorumla- +1 yıl
@fesfs çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏♥️ daha iyileri sana nasip olsun inşallah 🙏🙋
+1 yılGüzel duruyor hayırlı olsun ✨ Güneş gözlüğü aldım ben, cici sayılır mı 😀
13 Yorumla- +1 yıl
@sefa_kilic tabiki sayılır 👍 güle güle sağlıcakla iyi günlerde kullan inşallah 🙏🙋
- +1 yıl
Teşekkür ederim, sende aynı şekilde 🙌🏻✨
- +1 yıl
🙋🙏🙋
u +1 yılGüzel zevkin yakışır sana maviş valla işi biliyosun sen yatırım kadını 😌
14 Yorumla- +1 yıl
@Cendere1910 teşekkür ederim canım
sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏rabbim sana daha iyilerini nasip etsin inşallah 🙏 aynen öyle canım boş yere çula çaputa para harcıyoruz dolaplar tıka basa dolu oyuzden böyle bir şey alayım hem ilerde yatırım amaçlı kullanırım diye düşündüm - +1 yıl
Valla çok güzel düşünmüşsün bunu ilerde lazım olan kadınlara nasip etsin Allah 😂 ama sana yakışmış bileğine tak öyle bakalim
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙋😊🥰
- +1 yıl
Rica ederim 🌹🌹
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ooo harika güle güle kullan arkadaşım güzel günlerde. Yakışır benim güzel arkadasima
13 Yorumla- +1 yıl
@Hadiiyani Çok teşekkür ederim canım sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏 Allah sana daha iyilerini nasip etsin inşallah 🙏🙋😊♥️
- +1 yıl
🙋😊🙋🥰🥰
+1 yılYonca çiçeği şans getirir diyorlarda bizim hayatımız kaymış ne şansı :d güle güle kullan
13 Yorumla- +1 yıl
@dertpaketedition Çok teşekkür ederim canım ağzına yüreğine sağlık 🙏 daha iyileri sana nasip olsun inşallah 🙏🙋😊
- +1 yıl
Düşünmen yeterli elimde var zaten, rica ederim iyi günler🙌🏻
- +1 yıl
🙋😊🙋
+1 yılYok be eskidik biz 😄. Yeniye gerek kalmadı 🤣
17 Yorumla- +1 yıl
@ertugrulkartal1903 niyee bee 😂 yeni ciciler alsaydın bayram çocukları gibi gezerdin ne güzel işte 😂
- +1 yıl
Bayramlık alan olmadı 😂
- +1 yıl
@ertugrulkartal1903 ee deseydin yaa biz @fesfs ile alırdık sana yeni ciciler 😂 biz çocuk sevindirmeyi severiz Bayram çocuğu gibi dolaşırdın artık sokaklarda küçük Ertuğrul 😂
- +1 yıl
Sağolun var olun ikizde. Yalnız Naciye bu ay 127 bin verdi arabaya. Ona kıyamam hiç 😊
- +1 yıl
@r_engarenkyollar severim seni😄 valla feso kendine de almadi ahaha o bana alsin😄😄😄
- +1 yıl
@fesfs evet araba 9 kadının yediğini yiyor bir kadının yaptığı işi yapamıyor 🤣
Alalım sana bayramlık Naciye ayıpsın.
Harika gorunuyor zevkli renkli😉 guzel ginlerde kullan 🧿🧿🧿🧿
16 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Kırmızı8 sana bayram hediyesi olarak bu şarkı benden sana gelsin 🙋
https://youtu.be/uLjQeSZ02Oc?feature=shared - +1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılGüle güle tak datlım. Her günün bayram güzeliiğinde olsun
12 Yorumla- +1 yıl
@SwordOfDemocles Amin canım çok teşekkür ederim 🙏daha iyileri sana nasip olsun inşallah 🙏🙋😊
- +1 yıl
🤗😘🙏
Evet genco aldik siyah gomlek var bende bol siyah beyaz cizgili tshirt adidas tshirt
12 Yorumla- +1 yıl
@canocan96 öylemi hadi hayırlı olsun iyi günlerde sağlıcakla giyin canım inşallah 🙏🙋😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni ciciler almak isterdim ama her şey ateş pahası eski cicileri giyeceğim yine 😢
14 Yorumla- +1 yıl
Olsun canım benim hiç önemli değil bir daha ki sefere alırsınız inşallah her şey istediğimiz zaman olmuyor maalesef 🙏🥰❤️
Cevap sahibi+1 yılHaklısın abla, teşekkür ederim yorumun içimi ısıttı. 🌺🌸🪷
- +1 yıl
Rica ederim gülüm ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim çiçeğim 🌺 eline emeğine sağlık 🙏🙋
Cevap sahibi+1 yıl💐🌸🪷🏵🌹🥀🌺🌻🌼🌷🪻⚘️😊☺️🤗😇🥰💝💖🙏🤲
Gizli Üye(30-35)+1 yılalmaz mıyım, bayramı bahane ettim favoriler listemden 2-3 kıyafet aldım ❤️🔥
11 Yorumla- +1 yıl
Aaa öylemi süpermis 👍 iyi günlerde sağlıcakla giyin canım inşallah 🙏🥰🙋
+1 yılÇok iyi yapmışsın. Akıllıca. Bayrama özel bir şey almadım. Olan yeterli.
10 Yorumlabileklikler cok hos duruyor güle güle kullan 😊🥰
13 Yorumla- +1 yıl
@laurenlly Çok teşekkür ederim çiçeğim ağzına yüreğine sağlık 🙏daha iyileri sana nasip olsun inşallah 🙏🙋🌹
- +1 yıl
🌺🌿♥️🥰🙋
Çorap olmuş elli tele. Ne alayım daha.
23 Yorumla- +1 yıl
@muteselli üzülme al sana çiçek 🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
- +1 yıl
🙋😊🙏
Alışveriş & Hediyeler konusunda 540 cevap paylaştı. Zaten hep yakın akraba düğününe gider gibi geziyorum. Bayramda hiç giyimime dikkat edemen. Maksimum ilk gün gömlek giyerim.
00 Yorumla
+1 yılYıllardır ben kıyafet almıyorum hatta dolabım daha boş olabilir diye düşünüyorum çok fazla hediye geldi 🥲
00 Yorumla
+1 yılKolyelerin güzel. Yakışır sana 😊😊
14 Yorumla- +1 yıl
@Muratozer46 çok teşekkür ederim canım sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏 daha iyileri sana nasip olsun inşallah 🙏🙋
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Sen de görmek daha güzel bence. 😉
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙋😊
- +1 yıl
Rica ederim 🌺
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılHayır almadım
11 Yorumla- +1 yıl
@nickbulamadim91 sağlık olsun canım benim 🥰 bir dahaki bayrama alırsın kısmet olursa inşallah 🙏🥰 herzaman her istediğimiz olmuyor maalesef 🙋
+1 yılBen alamadım iş yoğunluğundan yaa😔
12 Yorumla- +1 yıl
@pamuklu_seker canın sağolsun gülüm 🌺 bir dahaki bayrama alırsın kısmet olursa inşallah 🙏🥰 her zamsn her şey istediğimiz zaman olmuyor maalesef 🙋 sevdiklerinle birlikte nice güzel bayramlar gecirmen dileğiyle 🙏
- +1 yıl
Öyle maalesef sağlık olsun. Hayırlı bayramlar cicim. Kahveye beklerim 💋🍬🍭
Aldık bir şeyler işte
12 Yorumla- +1 yıl
@ladyebrar. Çok iyi yapmışsın iyi günlerde sağlıcakla giyin canım inşallah 🙏🥰🌺
+1 yılSadece bayramda kıyafet alıyorum 😂
12 Yorumla- +1 yıl
@aloneenolaa canım benim 🥰 herkes aynı durumda sağlık olsun yapicak bir şey yok, her şey herzaman istediğimiz gibi olmuyor maalesef 🙋 her şey gönlünce olsun inşallah hayırlı bayramlar dilerim 🙋🙏🥰
- +1 yıl
Teşekkürleer
+1 yılHayır tabi ki çünkü çalışıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
@sniper3927 yaa kolay gelsin ozaman rabbim çalışma gücü versin inşallah 🙏🙋
- +1 yıl
AMİN 🙏 teşekkürler
- +1 yıl
🙏🙋😊
Güle güle kullan almadım bu sefer es geçtim
13 Yorumla- +1 yıl
@dmrrosmnn Çok teşekkür ederim canım sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏daha iyileri sana nasip olsun inşallah 🙏🙋😊
- +1 yıl
🙏🙋😊🙏
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 372 cevap paylaştı.
u +1 yılYoncayı çok beğendim. Güle güle kullan.
13 Yorumla- +1 yıl
@DedektifMinnie çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🥰 daha iyileri sana nasip olsun inşallah 🙏🙋
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim. Çok naziksin.
- +1 yıl
@DedektifMinnie 🙏🙋🥰♥️🌺
Evet aldım 🤩🤩😆😆
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
🙋🥰❤️
+1 yılÇok güzeller güle güle mutlu günlerde kullan 🌸💫
13 Yorumla- +1 yıl
@_justimagineit__ Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏♥️ daha iyileri sana nasip olsun inşallah 🙏🙋
- +1 yıl
Rica ederim , teşekkür ederim ❤️💖🌺
- +1 yıl
🙋🥰🌺🌿♥️
+1 yılÇok güzel beğendim güle güle kullan
13 Yorumla- +1 yıl
@Sardunya55 çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🥰 daha iyileri sana nasip olsun inşallah 🙏
- +1 yıl
İnşallah 🙏
- +1 yıl
❤️🧡💜💜💚💛❤️
+1 yılGüzel. Güle güle takın.
13 Yorumla- +1 yıl
@adrenalin64 Çok teşekkür ederim canım sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🙋 rabbim sana daha iyilerini nasip etsin inşallah 🙏
- +1 yıl
Amin. Sağ olasın.
- +1 yıl
🙋🙋😊
+1 yılAltın mı? Güle güle kullan
12 Yorumla- +1 yıl
@Hadiiyani evet canım altın 😊 çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏 Alllah sana daha iyilerini nasip etsin inşallah 🙏😊♥️🥰
- +1 yıl
Ayy etkiet yanlış oldu çok özür dilerim @okulzamanlari olucaktı
Zenginlik böyle bir şey işte
15 Yorumla- +1 yıl
Demekki 🤣
- +1 yıl
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙋♥️
Alışveriş & Hediyeler konusunda 818 cevap paylaştı. Güle güle kullan 😊
Ben almadım
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
🙏🥰🙋♥️
+1 yılBen yeni bir şey almadım kendime ahaha güzel bir üstüm var beyaz onu giycem
00 YorumlaYeni aldığım kıyafetlerim var fakat bayrama özel değil.
00 Yorumla
+1 yılKüçüklüğümden beri en sevdiğim aktivitedir bayramlık almak. Bu sayede genç kaldığıma inanıyorum
00 YorumlaArtık heves kalmadı. Sabah düşüneceğim ne giyeceğimi
00 Yorumla
Ben bunu aldım sizce nasıl?
00 Yorumla
+1 yılah be eski bayram nesem hevesim hic biseyim kalmadi
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 347 cevap paylaştı. Kendime bir ince hırka ve yeşil sweat aldım 😊 güle güle kullan aldıklarını abla 😊
00 YorumlaAldım beni motive eden şey yeni ciciler almak çok mutlu oluyorum 😅
00 Yorumla
+1 yılBayram mı kaldı ya , keşke hayatımızdan çıkıp gitse şu kültürler
00 YorumlaHayır☹️🤦🏻♀️10 küsür senedir bayramlar bayram değil
00 Yorumla
+1 yılDün penti'ye gittim kaliteli çoraplardan almak için 3 çeşit alacaktım birini zor buldum
00 Yorumlaaldımmm bayramda yeni bir şeyler almak ayrı hoş oluyor ya çok mutlu ediyor djdkdndds senin ciciler de çok güzelmiş 😍😍😍 güle güle kullan mantıklı bir yatırım 💖💖💖 ama ben kıyafet delisiyim almazsam olmaz jdksmdd
00 Yorumlaİyi etmişsin güle güle kullan
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
🙏🙋😊🙋
Gizli Üye(25-29)+1 yılwow çok iyi yapmışsın. Çok güzellerr 👌
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim canım sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🙋😊
- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri