Alışveriş & Hediyeler Telefon kılıfınızın rengini tahmin edeyim mi✨? Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor KS tarihinde bence böyle bir soru hiç sorulmadı😃soruldu mu❓bu arada biliyor musunuz? bugün ben doğdum arkadaşımlar👼 Telefon kılıfınızın rengini tahmin edeyim mi✨? Cevapla Tarih Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Telefon kılıfı kullanmıyorum 1 1 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl 🥲🥲
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Telefon kılıfımızın rengini neye göre tahmin edeceksin çok merak ediyorum. Bunu bilme ihtimalin çok çok düşük tahmin edebilecekmisin bakalım 🤔 1 6 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Valla içimden ne gelirse o rengi söylüyorum. Telefon kılıfının rengi yeşil mi? En fazla ne olabilir Yorumla uyumsuzbirbilinmez +1 yıl Yanlış tahmin Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Gerçek rengi ne peki Yorumla uyumsuzbirbilinmez +1 yıl Krem rengi Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Bunu gerçekten tahmin edemezdim jsjsj Yorumla uyumsuzbirbilinmez +1 yıl Neden o vibe vermiyormuyum 😂 Yorumla
Umudunuyakumutluol Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl İyi ki doğdun, nice nice mutlu yaşların olsun🌸🎂🎉 1 2 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Yaa çok sağol❤🌸 Yorumla Umudunuyakumutluol +1 yıl 🥰🌸 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hadi bakalım tahmin et, ben de yeni baktım, sence hangi renk telefon kılıfım? 1 5 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Siyah ya da mor olabilir ya 1İnciTanesi +1 yıl Lacivertmiş, önceki kılıfım mürdüm rengiydi Bilmiyom_ya +1 yıl Tüh bilemedim 1İnciTanesi +1 yıl Olsun ya 🌸 Ah detayı hep okurum lakin bu kez okumamışım, bu arada iyi ki doğmuşsun💖 Mutlu, sağlıklı yaşamların olsun, güzel anılar biriktir sevdiklerinle🎂🥰 Bilmiyom_ya +1 yıl Yaa çok teşekkür ederimm❤
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Olur, doğum günün kutlu olsun bu arada nice mutlu sağlıklı yıllara dilerim... 1 2 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Çok sağol😃 ve bence senin telefon kılıfın siyah Yorumla MrKuzey +1 yıl Evet :D Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara.. 😊Olur et bakalım.. 😅 1 4 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Yaa çok sağol😃❤ telefon kılıfınında mor olduğunu düşünüyorum 🥲 Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl şu an değil ama mor olmasada yakın renkte kılıfım var.. 😄 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Bildim kabul ediyorum 🤓 Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl şu an kullandığım değil ama hadi öyle olsun.. 😅 Yorumla
Gökyüzü242 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Et bakalım merak ettim😄 1 3 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Şeffaf galiba Yorumla Gökyüzü242 +1 yıl siyah:) Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl 🤦🏿♀️🤦🏿♀️ Yorumla
ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 , eic 100% +1 yıl Edersen disimi kirarim 1 3 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl İçimden pembe geçti Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kilif kullanmiyorum :d Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl 🥲🥲 Yorumla
3mirhan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl iyi ki doğdun güzel kız 🙂🌼🌹 1 1 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Sağol Allah razı olsun Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 1 3 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Pembe havası aldım Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Yuh Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Şaka yapıyorum amca gül diye ya jsjsj hadi siyah olsun Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Olurlu 1 4 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Seninki de siyah galiba ya DorothyBabe +1 yıl Lila😁 Bilmiyom_ya +1 yıl Bu çok zor ya DorothyBabe +1 yıl Doğru sjcnej
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Et bakalım 1 3 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Şeffaf galiba Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kılıf kullanmıyorum 😂 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl 🥲🥲 Yorumla
Kawaakari Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Olur 1 3 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Siyah mı Yorumla Kawaakari +1 yıl Evet Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl 😃😃 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 300 cevap paylaştı. Tahmin et 1 5 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl İçimden kırmızı ya da mor geçti Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Tutmadı Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Siyah mı🥲 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Şeffaf 🥲 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl 🥲🥲 Yorumla
UrfadanBiri Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 1 3 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Şeffaf Yorumla UrfadanBiri +1 yıl Erkeklere hep şeffaf demişsin ama :)) Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Öyle deme siyah dediklerimde var. hem pembe mi diyim ne diyim Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Hadi bakalım. 1 1 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Siyah ya Yorumla
Merk-lı Takip Et Xper 1 Yaş: 58 +1 yıl Tahminini merakla bekliyorum 🌹 1 2 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Bence seninki de siyah Yorumla Merk-lı +1 yıl Nerden bildin gı 🤔 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Oluur 1 3 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Şeffaf bence Yorumla Jeynepp +1 yıl Dııtt yanlış. Siyah olacaktı Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl 😣🙁 Yorumla
dilaanakay34 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Et bakim 1 1 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Siyah ya da kahverengi galiba Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söyle bakalim 1 1 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Siyah ya da kahverengi olabilir Yorumla
TürkçüBirKatun Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 1 3 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Kırmızı ya da şeffaf olabilir Yorumla TürkçüBirKatun +1 yıl Şeffaf içim gibi sjdjfkkcf Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Bilmişim😃 Yorumla
ThisisBad Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Et aga et 1 2 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Siyah Yorumla ThisisBad +1 yıl Elendin Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olur et. 1 1 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Ya siyah ya da şeffaf galiba siyah Yorumla
cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Et bakalım 1 4 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Şeffaf Yorumla cyrax1 +1 yıl Ahahahahaha😆 Yorumla cyrax1 +1 yıl O kadar belli oluyor mu lan 😆 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Bilmişim😃 Yorumla
Çağhan2734 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Edemezsiniz çünkü rengini ben de bilmiyorum 0 2 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Nasıl yani Yorumla Çağhan2734 +1 yıl Çerçevesi siyah ama diğer geri kalan kısmının rengi nedir inanın bilmiyorum renklerle aram hiç yok saydam gibi ama hafif bir tonu var onu bilmiyorum Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Et hadi 1 3 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Siyah bence Yorumla Rüzgâr8888 +1 yıl Hayır şeffaf😂 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl 🤦🏿♀️🤦🏿♀️ Yorumla
theUnknown_Azra Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Et bakalım 1 6 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Mor ya da şeffaf ikisinin arasında kaldım ya şeffaf olsun Yorumla theUnknown_Azra +1 yıl Hayır :D Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl 🥲🥲 Yorumla theUnknown_Azra +1 yıl Siyah :D Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl 🤦🏿♀️🤦🏿♀️ Yorumla theUnknown_Azra +1 yıl Hahsh Yorumla
sıkılmaxa Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Et bakalım 1 1 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Şeffaf galiba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Telefon kılıfı kullanmıyorum
🥲🥲
Telefon kılıfımızın rengini neye göre tahmin edeceksin çok merak ediyorum. Bunu bilme ihtimalin çok çok düşük tahmin edebilecekmisin bakalım 🤔
Valla içimden ne gelirse o rengi söylüyorum. Telefon kılıfının rengi yeşil mi? En fazla ne olabilir
Yanlış tahmin
Gerçek rengi ne peki
Krem rengi
Bunu gerçekten tahmin edemezdim jsjsj
Neden o vibe vermiyormuyum 😂
İyi ki doğdun, nice nice mutlu yaşların olsun🌸🎂🎉
Yaa çok sağol❤🌸
🥰🌸
Hadi bakalım tahmin et, ben de yeni baktım, sence hangi renk telefon kılıfım?
Siyah ya da mor olabilir ya
Lacivertmiş, önceki kılıfım mürdüm rengiydi
Tüh bilemedim
Olsun ya 🌸 Ah detayı hep okurum lakin bu kez okumamışım, bu arada iyi ki doğmuşsun💖 Mutlu, sağlıklı yaşamların olsun, güzel anılar biriktir sevdiklerinle🎂🥰
Yaa çok teşekkür ederimm❤
Olur, doğum günün kutlu olsun bu arada nice mutlu sağlıklı yıllara dilerim...
Çok sağol😃 ve bence senin telefon kılıfın siyah
Evet :D
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara.. 😊
Olur et bakalım.. 😅
Yaa çok sağol😃❤ telefon kılıfınında mor olduğunu düşünüyorum 🥲
şu an değil ama mor olmasada yakın renkte kılıfım var.. 😄
Bildim kabul ediyorum 🤓
şu an kullandığım değil ama hadi öyle olsun.. 😅
Et bakalım merak ettim😄
Şeffaf galiba
siyah:)
🤦🏿♀️🤦🏿♀️
Edersen disimi kirarim
İçimden pembe geçti
Kilif kullanmiyorum :d
🥲🥲
iyi ki doğdun güzel kız 🙂🌼🌹
Sağol Allah razı olsun
Et bakalım
Pembe havası aldım
Yuh
Şaka yapıyorum amca gül diye ya jsjsj hadi siyah olsun
Olurlu
Seninki de siyah galiba ya
Lila😁
Bu çok zor ya
Doğru sjcnej
Et bakalım
Şeffaf galiba
Kılıf kullanmıyorum 😂
🥲🥲
Olur
Siyah mı
Evet
😃😃
Tahmin et
İçimden kırmızı ya da mor geçti
Tutmadı
Siyah mı🥲
Şeffaf 🥲
🥲🥲
Et bakalım
Şeffaf
Erkeklere hep şeffaf demişsin ama :))
Öyle deme siyah dediklerimde var. hem pembe mi diyim ne diyim
Hadi bakalım.
Siyah ya
Tahminini merakla bekliyorum 🌹
Bence seninki de siyah
Nerden bildin gı 🤔
Oluur
Şeffaf bence
Dııtt yanlış. Siyah olacaktı
😣🙁
Et bakim
Siyah ya da kahverengi galiba
Söyle bakalim
Siyah ya da kahverengi olabilir
Et bakalım
Kırmızı ya da şeffaf olabilir
Şeffaf içim gibi sjdjfkkcf
Bilmişim😃
Et aga et
Siyah
Elendin
Olur et.
Ya siyah ya da şeffaf galiba siyah
Et bakalım
Şeffaf
Ahahahahaha😆
O kadar belli oluyor mu lan 😆
Bilmişim😃
Edemezsiniz çünkü rengini ben de bilmiyorum
Nasıl yani
Çerçevesi siyah ama diğer geri kalan kısmının rengi nedir inanın bilmiyorum renklerle aram hiç yok saydam gibi ama hafif bir tonu var onu bilmiyorum
Et hadi
Siyah bence
Hayır şeffaf😂
🤦🏿♀️🤦🏿♀️
Et bakalım
Mor ya da şeffaf ikisinin arasında kaldım ya şeffaf olsun
Hayır :D
🥲🥲
Siyah :D
🤦🏿♀️🤦🏿♀️
Hahsh
Et bakalım