Alışveriş & Hediyeler Bunları satın almak istermisiniz? murat_güler Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Lütfen satın alınız acil satmam gerek yoksa işim iptal olur yardım edin lütfen yurtdışına gitmem gerek? Bunları satın almak istermisiniz? Cevapla İş Soruları Satın Alma Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Hayır istemem 0 0 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Çok kötü görünüyor, resmen siyaset akıyor takımdan 😄 1 3 Yorumla murat_güler +1 yıl Çok güzeller kıskanma Yorumla Lotus____ +1 yıl Yani zevkler tartışılmaz 🥲🥲🥲 Yorumla murat_güler +1 yıl Doğru 😊 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 724 cevap paylaştı. Bunlara 200-300 bin vereceğime parayı borsasa katlarım daha iyi. Zaten eve misafirde almıyorum. 0 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bunlar için hala çok gencim 0 2 Yorumla murat_güler +1 yıl Bunu satın alacak gücün yok zaten boşuna hayal kurma Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl (= Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl cok kotu gorunuyor ya 0 11 Yorumla murat_güler +1 yıl Zenginlik işte tarzları bu Yorumla OtakuBilge +1 yıl Ben daha modern zenginlik seviyorum Yorumla murat_güler +1 yıl Modern zenginlik yazlıkta olur saray tipi villada değil Yorumla murat_güler +1 yıl Zenginlik çeşitlidir sadece bu tarz tek yok hayatında Yorumla OtakuBilge +1 yıl saray tipi villada da olur bence şu eski kafanizi bir açın Yorumla murat_güler +1 yıl Olmaz lütfen yapmayın bu tarz değil Yorumla murat_güler +1 yıl Çok iğrenç sarayda modernin ne işi var lütfen Yorumla OtakuBilge +1 yıl tamam kaslı çocuk sakin ol Yorumla murat_güler +1 yıl Neyse zevkler ve renkler tartışılır Yorumla murat_güler +1 yıl 😅😅🙏 sağol Yorumla murat_güler +1 yıl Buna sevindim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Param olsa dahi para vermem bunlara çok çirkinler 0 17 Yorumla murat_güler +1 yıl Sen zenginin tarzından ne anlarsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fakirim ne anlayim Yorumla murat_güler +1 yıl Doğru 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama çirkinler kanka Yorumla murat_güler +1 yıl Değil Yorumla murat_güler +1 yıl Evimizde böyle Yorumla murat_güler +1 yıl Saray tipi ama saray değil villa yani içi saray tipi Yorumla murat_güler +1 yıl Saray dediğime bakma küçük Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel Allah daha çok versin niye satiyorsun Yorumla murat_güler +1 yıl Çirkin 😅 şaka şaka Yorumla murat_güler +1 yıl Yudışına gitmeliyim iş için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eee ailen kullansin Yorumla murat_güler +1 yıl Ailem evde durmuyorlar yazlıkta oturuyorlar diyorlar üstüme üstüme geliyor Yorumla murat_güler +1 yıl Ama çok güzeler yaaa Yorumla murat_güler +1 yıl Ev benim evim dedim gittiler zaten aramız kötü biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Let go sahibinden falan koy istersen Yorumla murat_güler +1 yıl tamam sağolun teşekkür ederim efendim Yorumla
moneybank Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ne işi ve ne kadar 0 2 Yorumla murat_güler +1 yıl Ben bunları 900 bine aldım size 500 ze veririm Yorumla murat_güler +1 yıl İşimi söyleyemem işletme ile ilgili bir iş Yorumla
Jjkkoooh Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İğrenç ötesi 0 10 Yorumla murat_güler +1 yıl Senden daha iğrençmi var burada Yorumla murat_güler +1 yıl Sen ne anlarsın zenginin tarzından Yorumla murat_güler +1 yıl Kısanç dişi örümcek Yorumla Jjkkoooh +1 yıl Ahahaahs oğlum bizimde var akrabalar mal mal bı halıyı bir araba parasına satan anlamış değilim harbi zenginin tarzını 😂😂😂 ahahaah Yorumla murat_güler +1 yıl Ben bunları Fransa'dan 900 bine satın aldım boş yapma Yorumla murat_güler +1 yıl Şimdi ki fiyatı Ankara 'da sordum Mondial homeden 1.100.000 olmuş Yorumla murat_güler +1 yıl Sırf israf olmasın diye satıyorum zaten kimse almasa birine hediye vericem Yorumla Jjkkoooh +1 yıl Allah'ım zengin zevksizligi ver djfjffjf neyse yalnız burası senin seviyende bir yer değil bok satarsın 🤭 Yorumla murat_güler +1 yıl Aynen kaliteli insanlara kaliteli siteler lazım Yorumla murat_güler +1 yıl Bide kadın olcak Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl 1 TL param yok 🤣 0 29 Yorumla murat_güler +1 yıl Ama neden bütün Türkiye maddi durumu kötü olamaz Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Bunu alsa alsa ünlüler alır bizim gibi fakir fukaralardan umudunu kes bence 😂 Yorumla murat_güler +1 yıl Umarım biri alırda kurtulurum var ya fakirlik gibisi yok Yorumla murat_güler +1 yıl Kafan rahat mis Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Benim mi 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Hadi be ordan 😂Nesi güzel Yorumla murat_güler +1 yıl Valla güzel ya huzur var Yorumla murat_güler +1 yıl Al 1 trilyonluk koltuk ne yapacam başıma bella oldu zarara düşüyorum hatta 450 ye satıyorum Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Anlıyorum seni ve sende bu kadar endişe etme olanağı varsa olur zorlama kendini de yıpratma Yorumla murat_güler +1 yıl Zenginlik güzel değil Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Sen zengin misin 😂 Yorumla murat_güler +1 yıl Evet ama çok değil Yorumla murat_güler +1 yıl En düşük yatırımım 30 bin dönümlük arazi Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Biz aptalız biliyor musun zenginliği özgürlük sanıyoruz ama sende bizi anla insanın illaki bir hedefi olacak Yorumla murat_güler +1 yıl İyide zaten bu benim hedefimdi Yorumla murat_güler +1 yıl Başardımda ailem de destek oldu Yorumla murat_güler +1 yıl Siz aptal değilsiniz lütfen demeyin öyle Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Bazen Zorluk lazım güçlü olmak için Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Daha meşhur uygulamalarda paylaş ya da meşhur mağazalarla konuş ne bileyim büyük oyna burası dolandırıcı dolu Yorumla murat_güler +1 yıl Yardımcı olursanız sevinirim mesela hangi siteler Yorumla sozsuZzaman +1 yıl İntegram , tik tok, Trendyol gibi gibi Yorumla murat_güler +1 yıl Ben koltuk sitelerinden anlamıyorum zaten bunuda ailem seçti aldı Yorumla murat_güler +1 yıl Hmmm anladım çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Rica ederim bende teşekkür ederim Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Koltuk sitesi değil Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Sana bahsettiğim uygulamalar 24 saat boyunca aktif insanların dolup taştığı uygulamalar yani çok gören olur Yorumla murat_güler +1 yıl Bakacam şimdi Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Umarım en kısa sürede satarsın Yorumla murat_güler +1 yıl 🙏😊 Yorumla
CaddeB3Y11 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Fiyat? 0 7 Yorumla murat_güler +1 yıl Ben 900 bine aldım Ankara 'dan size 500 veririm eğer sizde uygun r Yorumla murat_güler +1 yıl Görürseniz Yorumla CaddeB3Y11 +1 yıl Yarı fiyatından daha az miktara imalatını yapabilirim teşekkürler ederim Yorumla murat_güler +1 yıl Aynen aynen git yap sana bunları beleşe verecem Yorumla murat_güler +1 yıl Şimdi ki fiyatı 1.100.000 hadi git yap Yorumla CaddeB3Y11 +1 yıl Yok knk ben sadece fiyat sordum 😂 imalatçıyım onun için dedim müşterisini bulmadan satman çok zor Yorumla murat_güler +1 yıl Bulurum dostum senin gibiler beni oyalamadığı sürece Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır istemem
Çok kötü görünüyor, resmen siyaset akıyor takımdan 😄
Çok güzeller kıskanma
Yani zevkler tartışılmaz 🥲🥲🥲
Doğru 😊
Bunlara 200-300 bin vereceğime parayı borsasa katlarım daha iyi. Zaten eve misafirde almıyorum.
Bunlar için hala çok gencim
Bunu satın alacak gücün yok zaten boşuna hayal kurma
(=
cok kotu gorunuyor ya
Zenginlik işte tarzları bu
Ben daha modern zenginlik seviyorum
Modern zenginlik yazlıkta olur saray tipi villada değil
Zenginlik çeşitlidir sadece bu tarz tek yok hayatında
saray tipi villada da olur bence şu eski kafanizi bir açın
Olmaz lütfen yapmayın bu tarz değil
Çok iğrenç sarayda modernin ne işi var lütfen
tamam kaslı çocuk sakin ol
Neyse zevkler ve renkler tartışılır
😅😅🙏 sağol
Buna sevindim
Üstüne para verseler almam.
Param olsa dahi para vermem bunlara çok çirkinler
Sen zenginin tarzından ne anlarsın
Fakirim ne anlayim
Doğru 😅
Ama çirkinler kanka
Değil
Evimizde böyle
Saray tipi ama saray değil villa yani içi saray tipi
Saray dediğime bakma küçük
Ne güzel Allah daha çok versin niye satiyorsun
Çirkin 😅 şaka şaka
Yudışına gitmeliyim iş için
Eee ailen kullansin
Ailem evde durmuyorlar yazlıkta oturuyorlar diyorlar üstüme üstüme geliyor
Ama çok güzeler yaaa
Ev benim evim dedim gittiler zaten aramız kötü biraz
Let go sahibinden falan koy istersen
tamam sağolun teşekkür ederim efendim
Ne işi ve ne kadar
Ben bunları 900 bine aldım size 500 ze veririm
İşimi söyleyemem işletme ile ilgili bir iş
İğrenç ötesi
Senden daha iğrençmi var burada
Sen ne anlarsın zenginin tarzından
Kısanç dişi örümcek
Ahahaahs oğlum bizimde var akrabalar mal mal bı halıyı bir araba parasına satan anlamış değilim harbi zenginin tarzını 😂😂😂 ahahaah
Ben bunları Fransa'dan 900 bine satın aldım boş yapma
Şimdi ki fiyatı Ankara 'da sordum Mondial homeden 1.100.000 olmuş
Sırf israf olmasın diye satıyorum zaten kimse almasa birine hediye vericem
Allah'ım zengin zevksizligi ver djfjffjf neyse yalnız burası senin seviyende bir yer değil bok satarsın 🤭
Aynen kaliteli insanlara kaliteli siteler lazım
Bide kadın olcak
1 TL param yok 🤣
Ama neden bütün Türkiye maddi durumu kötü olamaz
Bunu alsa alsa ünlüler alır bizim gibi fakir fukaralardan umudunu kes bence 😂
Umarım biri alırda kurtulurum var ya fakirlik gibisi yok
Kafan rahat mis
Benim mi 😂
Hadi be ordan 😂
Nesi güzel
Valla güzel ya huzur var
Al 1 trilyonluk koltuk ne yapacam başıma bella oldu zarara düşüyorum hatta 450 ye satıyorum
Anlıyorum seni ve sende bu kadar endişe etme olanağı varsa olur zorlama kendini de yıpratma
Zenginlik güzel değil
Sen zengin misin 😂
Evet ama çok değil
En düşük yatırımım 30 bin dönümlük arazi
Biz aptalız biliyor musun zenginliği özgürlük sanıyoruz ama sende bizi anla insanın illaki bir hedefi olacak
İyide zaten bu benim hedefimdi
Başardımda ailem de destek oldu
Siz aptal değilsiniz lütfen demeyin öyle
Bazen Zorluk lazım güçlü olmak için
Daha meşhur uygulamalarda paylaş ya da meşhur mağazalarla konuş ne bileyim büyük oyna burası dolandırıcı dolu
Yardımcı olursanız sevinirim mesela hangi siteler
İntegram , tik tok, Trendyol gibi gibi
Ben koltuk sitelerinden anlamıyorum zaten bunuda ailem seçti aldı
Hmmm anladım çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız
Rica ederim bende teşekkür ederim
Koltuk sitesi değil
Sana bahsettiğim uygulamalar 24 saat boyunca aktif insanların dolup taştığı uygulamalar yani çok gören olur
Bakacam şimdi
Umarım en kısa sürede satarsın
🙏😊
Fiyat?
Ben 900 bine aldım Ankara 'dan size 500 veririm eğer sizde uygun r
Görürseniz
Yarı fiyatından daha az miktara imalatını yapabilirim teşekkürler ederim
Aynen aynen git yap sana bunları beleşe verecem
Şimdi ki fiyatı 1.100.000 hadi git yap
Yok knk ben sadece fiyat sordum 😂 imalatçıyım onun için dedim müşterisini bulmadan satman çok zor
Bulurum dostum senin gibiler beni oyalamadığı sürece