Alışveriş & Hediyeler Hangisi sizce çiçeklerim ❤️? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 2 tane alcam 2 tane seçebilir misiniz acaba canlarım❤️💜🌹 Hangisi sizce çiçeklerim ❤️? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
xx-Black-xx Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Pembe olan çok şık duruyor Ne dersiniz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Pembeyi alcam zatn ama diğer renk ne olmalı kararsız kaldım kimi yeşil diyo kimi siyah diyo bilemedim Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Siyah ve yeşil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol çiçeğim Yamaal +1 yıl 😅🤗🤗🤗
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Bnce koyu renkler çok hoş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ediyorum 🌹 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Terazideli Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Sen secben sana alayim 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hahah ciddi misin 😂 Yorumla Terazideli +1 yıl ciddiyim.. :) ne bileyim canım istedi birden... Yorumla Soran +1 yıl Haha çok teşekkür ediyorum ❤️🌹 Yorumla Terazideli +1 yıl hangisini beğendin. yoksa hepsinden birer tane mi alayım... :) Yorumla Soran +1 yıl Yeşille moru beğendim😂 ama alacak mısın cidden şaka mı yapıyorsun ne bileyim şaşırdım kimse hediye vs almaz bana normalde kendim hallederim hep 😂 Yorumla Terazideli +1 yıl bana da kimse hediye almaz... hayatında kimse yok.. alırız be güzellik.. evet bu dünyada kimse karşılıksız bir şey yapmaz. ben hariç :) Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ediyorum allah razı olsun almış kadar oldunuz çok sağ olun ❤️ maalesef kimse almıyo doğru alıştım ben zatn sevgisiz yaşamaya yapcak bir şey yok ne bileyim Yorumla Terazideli +1 yıl sevmek ve sevilmek herkes için güzeldir. belki benimde ihtiyacım vardır... özele bekleriz :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl pembıs olanı ve sıyah olanı al askom 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ediyorum aşkommmm🌹💜 Yorumla
stella__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Pembe ve siyah aşkm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler aşkım Yorumla
Mucisamba Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Yeşil ve siyah 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ediyorum Yorumla Mucisamba +1 yıl 😊 Yorumla
Misszehirrr Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl 1 ve 4 numara 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🌹 Yorumla Misszehirrr +1 yıl İyi günlerde giy 👋 Yorumla Soran +1 yıl Ay çok sağ ol iyi geceler diliyorum 🌹❤️ Yorumla Misszehirrr +1 yıl İyi geceler Yorumla
havuchanimmm Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Pembe ve saten siyah ❤️❤️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler balım💜 Yorumla havuchanimmm +1 yıl Rica ederim ❤️ Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 863 cevap paylaştı. Kırmızı güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kırmızı yok ki pembe mi acaba Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl İşk ikisi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır beyefendi teşekkürler🌹 Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Rica ederim? Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Başka karar veremediğin var mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Pembe olan çok şık duruyor
Ne dersiniz
Pembeyi alcam zatn ama diğer renk ne olmalı kararsız kaldım kimi yeşil diyo kimi siyah diyo bilemedim
Siyah ve yeşil
Sağ ol çiçeğim
😅🤗🤗🤗
Bnce koyu renkler çok hoş
Teşekkür ediyorum 🌹
Rica ederim
Sen secben sana alayim
Hahah ciddi misin 😂
ciddiyim.. :) ne bileyim canım istedi birden...
Haha çok teşekkür ediyorum ❤️🌹
hangisini beğendin. yoksa hepsinden birer tane mi alayım... :)
Yeşille moru beğendim😂 ama alacak mısın cidden şaka mı yapıyorsun ne bileyim şaşırdım kimse hediye vs almaz bana normalde kendim hallederim hep 😂
bana da kimse hediye almaz... hayatında kimse yok.. alırız be güzellik.. evet bu dünyada kimse karşılıksız bir şey yapmaz. ben hariç :)
Teşekkür ediyorum allah razı olsun almış kadar oldunuz çok sağ olun ❤️ maalesef kimse almıyo doğru alıştım ben zatn sevgisiz yaşamaya yapcak bir şey yok ne bileyim
sevmek ve sevilmek herkes için güzeldir. belki benimde ihtiyacım vardır... özele bekleriz :)
pembe güzelmiş
pembıs olanı ve sıyah olanı al askom
Teşekkür ediyorum aşkommmm🌹💜
Pembe ve siyah aşkm
Teşekkürler aşkım
Yeşil ve siyah
Teşekkür ediyorum
😊
1 ve 4 numara
Teşekkür ederim 🌹
İyi günlerde giy 👋
Ay çok sağ ol iyi geceler diliyorum 🌹❤️