Alışveriş & Hediyeler Bu pantolonlar nasil arkadaşlar bayram icin alcam da? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bende bu kadar kısa durmaz pantolon arkadaşlar Bu pantolonlar nasil arkadaşlar bayram icin alcam da? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bence alabilirsin 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bi pantolon düşün giyen kimseye yakışmıyor heeeh işte o pantolon bu pantolon. 0 0 Yorumla
Arzuu27 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kargo pantolon daha iyi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bayramda giyilmez Yorumla
35-ÇILGIN-ADAM-35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İdare eder seni görmedim bişey diyemem 0 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Pantolon güzel ama paçalar kısa sevmedim 0 0 Yorumla
Stajyer_Mafya Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Berbat 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Stajyer_Mafya +1 yıl Mahallenin delisi giymez bunu Yorumla Soran +1 yıl Ben giycem bayramda Yorumla Stajyer_Mafya +1 yıl Peki giy Yorumla
Ergun7741 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Orço'nun pantolonları gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Küçükken çok giydin herhalde kısa pantolon sende travma oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence alabilirsin
Bi pantolon düşün giyen kimseye yakışmıyor heeeh işte o pantolon bu pantolon.
İkisi de güzel, alabilirsin
Kargo pantolon daha iyi
Bayramda giyilmez
İdare eder seni görmedim bişey diyemem
Pantolon güzel ama paçalar kısa sevmedim
Berbat
Niye
Mahallenin delisi giymez bunu
Ben giycem bayramda
Peki giy
ilki güzel
bence çok kötü