Alışveriş & Hediyeler Çeyizime rakı bardağı almak istiyorum, sizce almak mantıklı mı? anonimkullanıcixf Takip Et Xper 7 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Zaten bende şampanya bardağı var , komşumuz vermişti 12 li.. rakı bardağı gördüm geçen gün migrosta bu ay almayı düşünüyorum... çeyizim için Çeyizime rakı bardağı almak istiyorum, sizce almak mantıklı mı? Cevapla Çeyiz Soruları Migros Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende bardağı bırak yurt dışından getirdiğim şarap ve viskiler bile var 0 5 Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Alkol kullanmıyorum geçen sene içiyordum ama bıraktım... Ama bence gerekli olan bi şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ara sıra güzel oluyor beni çok rahatlatıyor Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Ben içmiyorum alkol ama almak istiyorum rakı bardağı falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Migros çok güzel bardaklar var Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Ordan alcam zaten bende Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen bu kafayla hem evlenme hemde çeyiz falan hazırlama 0 1 Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Niye olm? Yorumla
Böö-Hehehe Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Mantıklı rakisiz olmaz 0 1 Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Bence de 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende bardağı bırak yurt dışından getirdiğim şarap ve viskiler bile var
Alkol kullanmıyorum geçen sene içiyordum ama bıraktım... Ama bence gerekli olan bi şey
Ara sıra güzel oluyor beni çok rahatlatıyor
Ben içmiyorum alkol ama almak istiyorum rakı bardağı falan
Migros çok güzel bardaklar var
Ordan alcam zaten bende
Sen bu kafayla hem evlenme hemde çeyiz falan hazırlama
Niye olm?
Mantıklı
Mantıklı rakisiz olmaz
Bence de 👍