Alışveriş & Hediyeler Hangi ürünleri online, hangi ürünleri mağazadan almayı tercih ediyorsunuz? Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Online çoğu ürün için çok daha ucuz oluyor. Ama ne kadar güvenilir olduğu değişir. Güncellemeler+1 yıl Süper soru için teşekkürler @elifycdg 🥰 Güncellemeler+1 yıl ❤️🔥❤️🔥 Hangi ürünleri online, hangi ürünleri mağazadan almayı tercih ediyorsunuz? Cevapla En Ucuz Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. fark etmiyor benim için pek 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Genelikle her alışverişimi online yapıyorum.. 2 7 Yorumla İndeepth +1 yıl @TatlıKızzzz34 Desene kargocular yol yaptı sizin evin yolunu. 😊 Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl @İndeepth evet biraz öyle oldu.. Bir gün birisi elimde kalmazsa iyidir.. 😅 Yorumla İndeepth +1 yıl Tahmin ediyorum. :D Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl @İndeepth ben evde olduğum halde evde olmadığımı nasıl anlıyorlar bilmiyorum kapıma kadar gelip zile basmadan giden insanlara ne denir.. Kargocu denir.. 😂😂 Yorumla İndeepth +1 yıl TatlıKızzzz34 Bazıları çok iyi zıpkın gibi eğitimci gençler bazıları da takoz gibi yobaz konuşmasını ne yapacağını bilmeyen kişiler. Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl @İndeepth beni ilgilendirmez nasıl kişiler olduğu işini hakkıyla yapması yeterli.. Yorumla İndeepth +1 yıl Bende onu anlattım güzel insan.. Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 340 cevap paylaştı. Çoğu şeyi internetten alıyorum. Ama ulaşmam gereken acil bir şey varsa mağazadan alırım 1 0 Yorumla
_Katherina Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl Kozmetik vs mağazadan, kıyafet ise online'dan. Yani ekonomiden dolayı mağazalar pahalı oluyor. 1 0 Yorumla
socratesx Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 80% +1 yıl valla giyimi mağazadan tercih ediyorum onlinede olmayınca geri ver falan bekle üşeniyorum :D 1 0 Yorumla
kederebak Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 74% +1 yıl Aşko güneş kremi ve vitaminler kesinlikle eczane diğerleri online olabilir 1 0 Yorumla
Ettzell Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kitaplar ve hediyelik eşyaları almayı tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Ne nereden denk gelirse alırım ya ayırt etmem öyle 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
fark etmiyor benim için pek
Genelikle her alışverişimi online yapıyorum..
@TatlıKızzzz34 Desene kargocular yol yaptı sizin evin yolunu. 😊
@İndeepth evet biraz öyle oldu.. Bir gün birisi elimde kalmazsa iyidir.. 😅
Tahmin ediyorum. :D
@İndeepth ben evde olduğum halde evde olmadığımı nasıl anlıyorlar bilmiyorum kapıma kadar gelip zile basmadan giden insanlara ne denir.. Kargocu denir.. 😂😂
TatlıKızzzz34 Bazıları çok iyi zıpkın gibi eğitimci gençler bazıları da takoz gibi yobaz konuşmasını ne yapacağını bilmeyen kişiler.
@İndeepth beni ilgilendirmez nasıl kişiler olduğu işini hakkıyla yapması yeterli..
Bende onu anlattım güzel insan..
Çoğu şeyi internetten alıyorum. Ama ulaşmam gereken acil bir şey varsa mağazadan alırım
Kozmetik vs mağazadan, kıyafet ise online'dan. Yani ekonomiden dolayı mağazalar pahalı oluyor.
valla giyimi mağazadan tercih ediyorum onlinede olmayınca geri ver falan bekle üşeniyorum :D
Aşko güneş kremi ve vitaminler kesinlikle eczane diğerleri online olabilir
Kitaplar ve hediyelik eşyaları almayı tercih ediyorum.
Ne nereden denk gelirse alırım ya ayırt etmem öyle
Hepsini online alıyorum
Genelde her şeyi online alıyorum
Ben hepsini onial alıyorum valla
Genelde hep online alıyorum
Değişiyor
Kıyafet mağaza, teknoloji online
Colombia