Teyzem açık giyindigim için laf yaptı ne yapabilirim bu konuda yardımcı olur musunuz?

Şimdi teyzem esarf , şal , bez , bone vs. satan bı sergi saticisi yanında eleman olmadığı için bayram haftasi ayın 1 inde nisanin 1 nde gel dedi fakat her hafta yakın ilçeden buraya her pazartesi açmaya geliyor bugün şu oldu yanında yengem de gelmiş teyzemin , teyzemin gelini oluyor yengem dediğim kişi de yengem bana dedi ki içine bişey giy der gibisinden bişey dedi fakat ben orasını tam anlamadım atlet mi giy dmeek istedi diye anladım anlık sonra üstümde de bel hizasından deri ceket var fazla kısa değil altımdaki de plazo bol pantolon var yengem mırıldandı sürekli dedim ki bende giymiycem sonra bı sure sonra da teyzem bı skeikde bunu duydu haftaya gel dedi bana bak beni yanlış anlama güzelim çalışırken oran buran açılmasin pust dolu memleket dedi sonra dalga geçerek teyzem kırmızı rujunu da sür gel filan dedi ki birde müşteri gelmişti yengeme dedim ki müşteriden ücreti aldın mı dedim aldım ! Dedi sert bı şekilde bu insanlar neden böyle ya teyzem diyo geleceksen gotunu ortcek bişey giy gel diyo. Her ikisi de Altan üsten laf sokuyo sanki zannedersin 0rospu gibi giyindik ha !
Teyzem açık giyindigim için laf yaptı ne yapabilirim bu konuda yardımcı olur musunuz?