Alışveriş & Hediyeler Hangi Kaşar Daha İyi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor a101 de veya bimde olan hangi kaşar daha iyi ya tost falan yaparken beğendiğiniz var mı öneri Güncellemeler+1 yıl marka önerisi istedim marka Hangi Kaşar Daha İyi? Cevapla Fal Soruları Öneri Soruları Bim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. a101 de olanı al 0 1 Yorumla Soran +1 yıl marka anlamında sordum ben öneri istedim
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 978 cevap paylaştı. Uzerinde tost kasari yazmayan , kasar peyniri yazan urunlerden mantikli olani alabilirsin. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl allah allah öyle mi ya Yorumla angelofthecity +1 yıl Ne yazik ki Yorumla Soran +1 yıl ironi anlamında yazdım ciddiye aldın ben marka istiyorum saçma sapan görüşler atılıyor Yorumla angelofthecity +1 yıl Aknaz var kaanbey ama bunlar tost mu kasar mi bilmiyorum. Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 549 cevap paylaştı. BİM daha iyi ama tost olanını alma onlar kaşar peyniri değil çünkü 0 3 Yorumla Soran +1 yıl biliyorum da ben marka önerisi istedim SonMohikan71 +1 yıl Bimin kendi tek markası aknazdır Soran +1 yıl bimin kendi markasını demedim bimde veya a101 de olan dedim ben anlamıyorum çok mu zor bir soru sordum
Epistemik Takip Et Bilge Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Careefour'un kendi markası bence gayet güzel. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl a101 BİM diyorum kardeşim Yorumla Epistemik +1 yıl 🤣🤣Ikisi de yaramaz. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl BİM daha dürüst vence, aknazınkine bak ama tost kaşarı dediklerini alma 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aknaz dedik yaşapşik, binvezir de fena değil ama ben ucuz bulunca murat bey alıyorum efsane Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl insan kaşarı daha iyi ama 0 1 Yorumla Soran +1 yıl öff ne saçma görüş atıyorsunuz ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tarim kredinin ki en iyisi. Hesapli da 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdığımız marka değil mi aç. Bak Yorumla Soran +1 yıl abicim sıkıntın mı var sana mı diyoruz onu öff Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman teşekkür et geç. Genelleme Yorumla
htahir Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 661 cevap paylaştı. teksüt al pişmn olmazsın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
a101 de olanı al
marka anlamında sordum ben öneri istedim
Uzerinde tost kasari yazmayan , kasar peyniri yazan urunlerden mantikli olani alabilirsin.
allah allah öyle mi ya
Ne yazik ki
ironi anlamında yazdım ciddiye aldın ben marka istiyorum saçma sapan görüşler atılıyor
Aknaz var kaanbey ama bunlar tost mu kasar mi bilmiyorum.
BİM daha iyi ama tost olanını alma onlar kaşar peyniri değil çünkü
biliyorum da ben marka önerisi istedim
Bimin kendi tek markası aknazdır
bimin kendi markasını demedim bimde veya a101 de olan dedim ben anlamıyorum çok mu zor bir soru sordum
Careefour'un kendi markası bence gayet güzel.
a101 BİM diyorum kardeşim
🤣🤣
Ikisi de yaramaz.
BİM daha dürüst vence, aknazınkine bak ama tost kaşarı dediklerini alma
Aknaz dedik yaşapşik, binvezir de fena değil ama ben ucuz bulunca murat bey alıyorum efsane
insan kaşarı daha iyi ama
öff ne saçma görüş atıyorsunuz ya
Tarım kredi kaşarı daha iyi
Tarim kredinin ki en iyisi. Hesapli da
Yazdığımız marka değil mi aç. Bak
abicim sıkıntın mı var sana mı diyoruz onu öff
O zaman teşekkür et geç. Genelleme
teksüt al pişmn olmazsın
İki ayaklı olanlar
Sütaş iyi
Eski kasar