Alışveriş & Hediyeler En çok neyi vermeyi seversiniz? Nirvanay Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Verince hem mutlu olduğunuz hemde mutlu ettiğiniz şey Güncellemeler+1 yıl Hiçççç öyle gelişigüzel söyledim En çok neyi vermeyi seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Crawled Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Genelde mutlu edicek şeyler vermeyi severim elimden geldikçe 😅 benim yanımdan mutsuz ayrılan olmadı bugüne kadar 0 3 Yorumla Nirvanay +1 yıl Hoayt MaşAllah canım ya Yorumla Crawled +1 yıl 😏😅 Yorumla Nirvanay +1 yıl 😄😄😄 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Şu soruyu cinsel etiket yok diye alalım lütfen.. insanların ağzının payını vermeyi severim 0 1 Yorumla Nirvanay +1 yıl Nasıl anlamadım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Senin canın birşeyler vermeyi çok istemiş , alıcıları çok nasılsa 🤣 3 1 Yorumla Nirvanay +1 yıl Evet canım hediye vermek istiyor nooldu ki biraz önce kuzenimin doğum günüydü hediyesini verince hem o mutlu oldu hemde onun mutluluğu beni mutlu etti Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Birşeyi vermeyi anladın sen. Sana vereyim istersen. 0 1 Yorumla Nirvanay +1 yıl Anlamadım canim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mutluluk vermeyi severim karşımdaki kişiye. Sen? 0 6 Yorumla Nirvanay +1 yıl Bende hediye vererek mutlu oluyorum canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne gibi hediyeler Yorumla Nirvanay +1 yıl Güzel hediyeler ne Seviyorsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sana hediye vereyim mi Yorumla Nirvanay +1 yıl Hediyenle mutlu olacakmiyim🥺 Yorumla Nirvanay +1 yıl Ne hediyesi be Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl birine zevk verip ona verdiğim zevkten pay almak 0 26 Yorumla Nirvanay +1 yıl Yaaa Cevap sahibi +1 yıl cidden öyle ama hani yorum olsun dikkat çeksin diye değil arzularda bu yöndedir Nirvanay +1 yıl Anladım canım Nirvanay +1 yıl Yani haklısın Cevap sahibi +1 yıl Bazı şeyleri kimin neden sevdiği önemli Nirvanay +1 yıl Çok doğru dedin canım Cevap sahibi +1 yıl Sözler yazılanları çok eksik ama Nirvanay +1 yıl Hım Cevap sahibi +1 yıl Hıhıı yazılabilse eklenecek bazı şeyler de var Nirvanay +1 yıl Anladım kusura bakma Cevap sahibi +1 yıl Sorun değil cidden arzu ve zevkleri içine alan bir konu Nirvanay +1 yıl Anlamadım* Nirvanay +1 yıl Kusura bakma dicektim Nirvanay +1 yıl Anladım yazmışım😄 Cevap sahibi +1 yıl İlk yoruma yönelik yazılacaklar çok var Nirvanay +1 yıl Botmusun sen ya niye kurduğun cümlenin özlemi yüklemi nesnesi kafasına göre takılıyor Cevap sahibi +1 yıl Yok be ne botu Nirvanay +1 yıl Niye cümle kuramıyon ag sana bot diyende hata. eminim bot bile daha anlaşılır konuşur Cevap sahibi +1 yıl vermeyi verdiğimdende ne alacağımı yazmanın uygun yeri olmadığı için imalı ancak bu kadar oluyor Nirvanay +1 yıl Sen cümlenin anlaşılmaması için yemin falan mı etmişin anlamadım ki ag Cevap sahibi +1 yıl izin verirmisin 5 dk bana ayırmanıp sana ozlden anlatmamı ama içeriği özel konu bu rahtsız edecekse hiç yazmayayım kimseyi rahatsız etmeye hakkım yok Nirvanay +1 yıl Kaç yaşındasın amca sen Cevap sahibi +1 yıl yazılan aralıkta ve evet olgunum sanırım olgunlaşınca da değişen çok şeyler var rahatsız oluyorsan dediklerimi unut gitsin Nirvanay +1 yıl Sadece kurduğun cümle niye karmaşık diyom Cevap sahibi +1 yıl bilmiyorum ama sanıyorum birincisi devrik cümle kurmayı seviyorum ikinciside her yerde her şey yazılamadığı için imalı kelimeleri çok beceremiyorum ondandır Nirvanay +1 yıl Anladım
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 462 cevap paylaştı. Hediye vermek beni inanılmaz mutlu eder 1 2 Yorumla Nirvanay +1 yıl Hımm benide aşırı mutlu ediyor Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aynen 👍👍👏🙋 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Vermek her anlamda mutlu eder beni 0 1 Yorumla Nirvanay +1 yıl Evet beni dw Yorumla
Lazyspirit Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Puajsksjdhd aklıma kötü şeyler geldi ama ahahdjfn 0 3 Yorumla Nirvanay +1 yıl Söyle aşko jsjskskieisks Lazyspirit +1 yıl Söylemem aşko shdjdhf Nirvanay +1 yıl Söyle 😄😄
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Tabi biz fesatız aynen ajdjd 0 1 Yorumla Nirvanay +1 yıl Ne fesatligi Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Güzel kalçanın hakkını vermek 0 20 Yorumla Nirvanay +1 yıl Bu kalça kime ait Yorumla Pipetpipet +1 yıl Bir kaç kişi var. Kim yazarsa onu kalçası Yorumla Nirvanay +1 yıl Kalça seviyosun demk Yorumla Pipetpipet +1 yıl Kalça ve bel Yorumla Nirvanay +1 yıl Benim gibi ince belli yani Yorumla Nirvanay +1 yıl Büyük kalçalı Yorumla Pipetpipet +1 yıl Yani görmedim bilemem ama ince bel ve iri kalçanın hakkını veririm. O kalça sahibide benimkinin hakkını verecek Yorumla Nirvanay +1 yıl Ya seninki haketmiyorsa Yorumla Pipetpipet +1 yıl Kime göre neye göre Yorumla Pipetpipet +1 yıl Görmeden bilemden konuşma Yorumla Nirvanay +1 yıl Öyle Yorumla Pipetpipet +1 yıl Sende seninkine büyük diyorsun ben büyük demedim. Görmedim bilmem büyğk mü Yorumla Nirvanay +1 yıl Evet Yorumla Pipetpipet +1 yıl Bilemem görmeden diyorum Yorumla Nirvanay +1 yıl Haklısın Nasıl olacak ya🥵 Yorumla Pipetpipet +1 yıl Ulaş bana Yorumla Nirvanay +1 yıl Nasıl Yorumla Pipetpipet +1 yıl Mesaj ile Yorumla Nirvanay +1 yıl Hımm Yorumla Pipetpipet +1 yıl Hı hı Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl etek hediye edersen veririm 0 2 Yorumla Nirvanay +1 yıl Neden etek hediye veriyorum ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen etek vereceksin ki bende sana vereyim Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevgimi romantikligimj 0 1 Yorumla Nirvanay +1 yıl Hoaytt maşallah Yorumla
Jjkkoooh Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Az bacım değilsin 1 1 Yorumla Nirvanay +1 yıl Ne bacısı canım Yorumla
mrvvvvdmr Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sapık misin 1 3 Yorumla Nirvanay +1 yıl Kim canım Yorumla mrvvvvdmr +1 yıl Erkek olan sen Yorumla Nirvanay +1 yıl Erkek ne alaka be Yorumla
tygerdatcom Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 31% +1 yıl Zekat 0 2 Yorumla Nirvanay +1 yıl Hazır ramazan ayıda yaklaşıyor Yorumla tygerdatcom +1 yıl Zeki çocuk Yorumla
TeTeMm Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl şehvetimi :D 0 1 Yorumla Nirvanay +1 yıl Offff be ne şehveti Yorumla
GitarÇalanAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 101 +1 yıl Muz veririm şeftali alırım sulu sulu of 😋 0 3 Yorumla Nirvanay +1 yıl Offff canım şeftali çekti ya mevsimi de değil nerden bulcaz Allah belanı vermesin ya niye şeftali yazdın pslik ya offf😭😭 Yorumla GitarÇalanAdam +1 yıl Ben bulurum sana kutunu aç bi yazayım 😚😚 Yorumla Nirvanay +1 yıl Ne kutusu Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Mutlu etmeyi severim 0 6 Yorumla Nirvanay +1 yıl Kimi Yorumla Sessiz_Hayattt +1 yıl Sevdiğimi bana ait olanı Yorumla Nirvanay +1 yıl Hımm çok iyi geniş takılmıyosun yani Yorumla Sessiz_Hayattt +1 yıl Yok prensiplerim var Yorumla Nirvanay +1 yıl Tam istediğimden Yorumla Sessiz_Hayattt +1 yıl Ozaman uyumluyuz 👍 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl huzur 0 7 Yorumla Nirvanay +1 yıl Oha çok iyi Yorumla alperdemir1995 +1 yıl sence ne peki :D Yorumla Nirvanay +1 yıl Bilmem ne Yorumla alperdemir1995 +1 yıl versene :D Yorumla Nirvanay +1 yıl Huzuru Nasıl verim Yorumla alperdemir1995 +1 yıl artık onu da sen bul :D Yorumla Nirvanay +1 yıl Bulamam sen söylemedikten sonra Yorumla
mehmet_1453 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 73% +1 yıl Tebessüm 😊 0 7 Yorumla Nirvanay +1 yıl Ayy çok tatlı 😊 Yorumla mehmet_1453 +1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla Nirvanay +1 yıl Rica ederim bebeğim Yorumla mehmet_1453 +1 yıl 😂 😁😂 Yorumla Nirvanay +1 yıl Ne msjı Yorumla Nirvanay +1 yıl Haaa Yorumla mehmet_1453 +1 yıl Cevaba bak 😂 Yorumla
Karamel52 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dalga 0 2 Yorumla Nirvanay +1 yıl Dalga denizde olur sorunun cevabını ver canım Yorumla Karamel52 +1 yıl 😂😂 Yorumla
S2minkeyfi Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Çöpümü 0 3 Yorumla Nirvanay +1 yıl İnsan çöple mutlu olur mu be Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evet benim yerime ativersinlet Yorumla Nirvanay +1 yıl Tammam canım atsınlar Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl 3 harfli 6 harfli 0 6 Yorumla Nirvanay +1 yıl Bulamadim Yorumla İnflames2626 +1 yıl S*k ve y****k Yorumla Nirvanay +1 yıl İkisininde anlamı aynı diilmi🥺 Yorumla İnflames2626 +1 yıl Aynı Yorumla Nirvanay +1 yıl Tamam Yorumla İnflames2626 +1 yıl tamam Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sümüğümü 0 7 Yorumla Nirvanay +1 yıl Kime aşko Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Beni çekemeyen bütün şıklık Yorumla Nirvanay +1 yıl Hımm Yorumla ahenk008 +1 yıl Soruyu iyi okumamışsın galiba Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl @ahenk008 makxjjsksjdjsj şusn okudum Yorumla ahenk008 +1 yıl Sümüğünden mutlu olan yoktur herhalde Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl @ahenk008 yok ayol Yorumla
ahmet_goktas Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Küçük kralı 0 27 Yorumla Nirvanay +1 yıl Neden küçük bu kral Yorumla ahmet_goktas +1 yıl Büyüdüğünde sorun oluyor insan dolayı büyüt muyorun Yorumla Nirvanay +1 yıl Bu kral kim Yorumla Nirvanay +1 yıl Ki korkuyorsun büyümesinden Yorumla ahmet_goktas +1 yıl Bu kral benim ki Yorumla Nirvanay +1 yıl Hımm korkma onunda hakkı var Yorumla ahmet_goktas +1 yıl Buyunce saldırıyor sonra zevk alıp zevk veriyor Yorumla Nirvanay +1 yıl Offff Yorumla ahmet_goktas +1 yıl Evet ama hakkıni veren olur ise alir Yorumla Nirvanay +1 yıl Hımm Yorumla ahmet_goktas +1 yıl Onun için fazla yaklaşma hem senin için hem kral için iyi olmaz 😂 Yorumla Nirvanay +1 yıl Bence kral için çok iyi olacak🥺 Yorumla ahmet_goktas +1 yıl Senin için zor olabilir Yorumla Nirvanay +1 yıl Hımmmmmm Yorumla ahmet_goktas +1 yıl Denemek bedava 😂 Yorumla Nirvanay +1 yıl Bedava mı🥵 Yorumla ahmet_goktas +1 yıl Tatmak istersen beklerim anlamında Yorumla Nirvanay +1 yıl Nereye beklemek Yorumla Nirvanay +1 yıl Dmde ne konuşcaz Yorumla ahmet_goktas +1 yıl Küçük kralı 🤣 Yorumla Nirvanay +1 yıl Kral büyüdüğünde konuşuruz Yorumla ahmet_goktas +1 yıl Gel büyüdü Yorumla Nirvanay +1 yıl HmmMmmm Yorumla ahmet_goktas +1 yıl Bir kaplan gibi seni yer Yorumla Nirvanay +1 yıl Hadi yaA Yorumla ahmet_goktas +1 yıl senin için parçalar yani Yorumla Nirvanay +1 yıl SG. Yorumla
phhml016 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Sen peki 0 26 Yorumla Nirvanay +1 yıl Ben hediye Yorumla phhml016 +1 yıl Yatakta mı Yorumla Nirvanay +1 yıl Yatakta hediye mi olur ya Yorumla phhml016 +1 yıl Ne olur Yorumla Nirvanay +1 yıl Uyumak olur Yorumla phhml016 +1 yıl Aaa seks olmaz mı Yorumla Nirvanay +1 yıl Evli diilim ne sxi Yorumla phhml016 +1 yıl İlla evlilik şart mı Yorumla Nirvanay +1 yıl Benim için şart Yorumla phhml016 +1 yıl mastürbasyon devam diyorsun yani Yorumla Nirvanay +1 yıl Yapmıyomki çekiniyorum kendimden Yorumla phhml016 +1 yıl Niye ki Yorumla Nirvanay +1 yıl Bilmiyorumki çekiniyorum Yorumla phhml016 +1 yıl Detaylı konuşalım ister misin Yorumla phhml016 +1 yıl ? Yorumla Nirvanay +1 yıl Yok konuşmak istemiyorum Yorumla phhml016 +1 yıl İyi olurdu Yorumla Nirvanay +1 yıl Yok ya Yorumla phhml016 +1 yıl Sen bilirsin delikanlı Yorumla Nirvanay +1 yıl Delikanlı mi deli ya😄 Yorumla phhml016 +1 yıl Değil misin 😃 Yorumla Nirvanay +1 yıl Anlamadım Yorumla phhml016 +1 yıl Delikanlı değil misin Yorumla Nirvanay +1 yıl Neden soruyorsunki bu soruyu Yorumla phhml016 +1 yıl Bilmem Yorumla Nirvanay +1 yıl İyi bakalım Yorumla
Faviannxe Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tavuk yumurtası 0 18 Yorumla Nirvanay +1 yıl Neden tavuk yumurtası Yorumla Faviannxe +1 yıl Tadı güzel çünkü? Yorumla Nirvanay +1 yıl Hımm bana da versene Yorumla Faviannxe +1 yıl Bundan cinsellik amacı anlamamı bekliyorsan bekleme çünkü gerçekten yumurtadan bahsediyorum adres ver Yorumla Nirvanay +1 yıl Tavuk yumurtası satıyon Yorumla Faviannxe +1 yıl Evet Yorumla Faviannxe +1 yıl Alacak mısın yumurta? Yorumla Faviannxe +1 yıl Cevap verir misiniz Yorumla Nirvanay +1 yıl Yeni girdim uygululamaya almiycam ya ben hayrına yetimlere ver bu mübarek ayda Yorumla Faviannxe +1 yıl verdim zaten 10 yumurta artı bide bitane tavuk verdim. Çok sevindiler Yorumla Nirvanay +1 yıl Allah hayrını kabul etsin inşallah Yorumla Faviannxe +1 yıl Amin diyecemde benim pek tanrı inancım yok din için değil insanlık için verdim. Yinede teşekkür ederim. Yorumla Nirvanay +1 yıl Tamam Allah seni doğru yola götürür inşallah😄😄 Yorumla Faviannxe +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Nirvanay +1 yıl Rica ederim canım Yorumla Faviannxe +1 yıl Instagram var mı tavukların fotoğrafını atayım belki hoşuna gider Yorumla Nirvanay +1 yıl Yok canım kapatmışim ben Yorumla Faviannxe +1 yıl Okey Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Cevap 😀 2 5 Yorumla Nirvanay +1 yıl Cevap ney Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En çok cevap vermeyi severim 😀 Yorumla Nirvanay +1 yıl Komikmi kız😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Komik valla Yorumla Nirvanay +1 yıl Tamam gülmeye ihtiyacımız var zaten şu sıralar 😄😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok ayıp ama 0 2 Yorumla Nirvanay +1 yıl Ne ayıp Canım Cevap sahibi +1 yıl Soru
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Zevki 0 7 Yorumla Nirvanay +1 yıl Hım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen peki? Yorumla Nirvanay +1 yıl Hediye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl bir hediye Yorumla Nirvanay +1 yıl Arkadaşımin mutlu olacağı neyse onu veririm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sınırın yok mu Yorumla Nirvanay +1 yıl Hediye konusunda ne den sınırım olsunki alacağım şey onu mutlu edecekse Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Ne olduğu aşikar 0 15 Yorumla Nirvanay +1 yıl Ne o? Yorumla Nirvanay +1 yıl Offf be Yorumla mceviz +1 yıl Neden offf ladın? Yorumla mceviz +1 yıl Bu soruyu bir de sen cevaplasan? Yorumla Nirvanay +1 yıl Hediye Yorumla Nirvanay +1 yıl Neden mi of dedim öyle gelişigüzel bir den söyledim bilmiyorum Yorumla mceviz +1 yıl Zararı yok Yorumla Nirvanay +1 yıl Tamam cevizcikk Yorumla mceviz +1 yıl Tamam nirvanaycıkk Yorumla Nirvanay +1 yıl Çok tatlısın ya😄 Yorumla mceviz +1 yıl Senin kadar tatlı olamam😄 Yorumla Nirvanay +1 yıl Ayy estağfurullah 😄😄 Yorumla mceviz +1 yıl Ama öyle Yorumla Nirvanay +1 yıl Teşekkür ederim canım Yorumla mceviz +1 yıl Rica ederim canımm Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl sıcaklığı 0 3 Yorumla Nirvanay +1 yıl Ne sıcaklığı UFO mu Yorumla Bukowski_ist +1 yıl :D:D:D ımm anlaman lazımdı ama oralı olmadın Yorumla Nirvanay +1 yıl Oralı olmam için ne yapmam gerekiyor şimdi neredn bahsediyon Yorumla
kucukseyt Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Hediye 0 13 Yorumla Nirvanay +1 yıl Hediye olarak ne Yorumla kucukseyt +1 yıl Ne verirsen Yorumla Nirvanay +1 yıl Hım güzel şeyler Yorumla kucukseyt +1 yıl Sende bana ver Yorumla Nirvanay +1 yıl Tamam ne istersin Yorumla kucukseyt +1 yıl Seni Yorumla Nirvanay +1 yıl Napcaksin beni aşkım Yorumla kucukseyt +1 yıl Yalacam Yorumla Nirvanay +1 yıl Ama sen kızsın Yorumla kucukseyt +1 yıl Kız olmam seni yalamami engel ediyor Yorumla Nirvanay +1 yıl Sanırım Yorumla kucukseyt +1 yıl Hadi gel biraz öpüp seni Yorumla Nirvanay +1 yıl Eeee Yorumla
CreatedMirror Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl ağzına vermek 0 14 Yorumla Nirvanay +1 yıl Kimin ağzına Yorumla CreatedMirror +1 yıl farketmez Yorumla Nirvanay +1 yıl Nasıl farketmez Yorumla CreatedMirror +1 yıl öğrenmek istermisin Yorumla Nirvanay +1 yıl Evet Yorumla Nirvanay +1 yıl Çok özelse anlatma Yorumla Nirvanay +1 yıl Bnmde xperim düşük aşkım Yorumla Nirvanay +1 yıl Kullanmıyorum telegram Yorumla Nirvanay +1 yıl Yok kalsın kullanmiyorum ya Yorumla CreatedMirror +1 yıl üzdü numaran gözükmüyo telegramda merak etme Yorumla Nirvanay +1 yıl Hayır ondan diil ya hiç kullanmadım o uygulamayi kullanmak ta istemiyorum canım Yorumla CreatedMirror +1 yıl Anladım neyse sen bilirsin 🥹🥹 Yorumla Nirvanay +1 yıl Hıhımm Yorumla Nirvanay +1 yıl Hesabıni bilmiyoz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Genelde mutlu edicek şeyler vermeyi severim elimden geldikçe 😅 benim yanımdan mutsuz ayrılan olmadı bugüne kadar
Hoayt MaşAllah canım ya
😏😅
😄😄😄
Şu soruyu cinsel etiket yok diye alalım lütfen.. insanların ağzının payını vermeyi severim
Nasıl anlamadım
Senin canın birşeyler vermeyi çok istemiş , alıcıları çok nasılsa 🤣
Evet canım hediye vermek istiyor nooldu ki biraz önce kuzenimin doğum günüydü hediyesini verince hem o mutlu oldu hemde onun mutluluğu beni mutlu etti
Birşeyi vermeyi anladın sen. Sana vereyim istersen.
Anlamadım canim
Mutluluk vermeyi severim karşımdaki kişiye. Sen?
Bende hediye vererek mutlu oluyorum canım
Ne gibi hediyeler
Güzel hediyeler ne Seviyorsa
sana hediye vereyim mi
Hediyenle mutlu olacakmiyim🥺
Ne hediyesi be
birine zevk verip ona verdiğim zevkten pay almak
Yaaa
cidden öyle ama hani yorum olsun dikkat çeksin diye değil arzularda bu yöndedir
Anladım canım
Yani haklısın
Bazı şeyleri kimin neden sevdiği önemli
Çok doğru dedin canım
Sözler yazılanları çok eksik ama
Hım
Hıhıı yazılabilse eklenecek bazı şeyler de var
Anladım kusura bakma
Sorun değil cidden arzu ve zevkleri içine alan bir konu
Anlamadım*
Kusura bakma dicektim
Anladım yazmışım😄
İlk yoruma yönelik yazılacaklar çok var
Botmusun sen ya niye kurduğun cümlenin özlemi yüklemi nesnesi kafasına göre takılıyor
Yok be ne botu
Niye cümle kuramıyon ag sana bot diyende hata. eminim bot bile daha anlaşılır konuşur
vermeyi verdiğimdende ne alacağımı yazmanın uygun yeri olmadığı için imalı ancak bu kadar oluyor
Sen cümlenin anlaşılmaması için yemin falan mı etmişin anlamadım ki ag
izin verirmisin 5 dk bana ayırmanıp sana ozlden anlatmamı
ama içeriği özel konu bu rahtsız edecekse hiç yazmayayım kimseyi rahatsız etmeye hakkım yok
Kaç yaşındasın amca sen
yazılan aralıkta ve evet olgunum sanırım olgunlaşınca da değişen çok şeyler var rahatsız oluyorsan dediklerimi unut gitsin
Sadece kurduğun cümle niye karmaşık diyom
bilmiyorum ama sanıyorum birincisi devrik cümle kurmayı seviyorum ikinciside her yerde her şey yazılamadığı için imalı kelimeleri çok beceremiyorum ondandır
Anladım
Hediye vermek beni inanılmaz mutlu eder
Hımm benide aşırı mutlu ediyor
Aynen 👍👍👏🙋
Vermek her anlamda mutlu eder beni
Evet beni dw
Puajsksjdhd aklıma kötü şeyler geldi ama ahahdjfn
Söyle aşko jsjskskieisks
Söylemem aşko shdjdhf
Söyle 😄😄
Tabi biz fesatız aynen ajdjd
Ne fesatligi
Güzel kalçanın hakkını vermek
Bu kalça kime ait
Bir kaç kişi var. Kim yazarsa onu kalçası
Kalça seviyosun demk
Kalça ve bel
Benim gibi ince belli yani
Büyük kalçalı
Yani görmedim bilemem ama ince bel ve iri kalçanın hakkını veririm. O kalça sahibide benimkinin hakkını verecek
Ya seninki haketmiyorsa
Kime göre neye göre
Görmeden bilemden konuşma
Öyle
Sende seninkine büyük diyorsun ben büyük demedim. Görmedim bilmem büyğk mü
Evet
Bilemem görmeden diyorum
Haklısın Nasıl olacak ya🥵
Ulaş bana
Nasıl
Mesaj ile
Hımm
Hı hı
etek hediye edersen veririm
Neden etek hediye veriyorum ki
sen etek vereceksin ki bende sana vereyim
Sevgimi romantikligimj
Hoaytt maşallah
Az bacım değilsin
Ne bacısı canım
Sapık misin
Kim canım
Erkek olan sen
Erkek ne alaka be
Zekat
Hazır ramazan ayıda yaklaşıyor
Zeki çocuk
şehvetimi :D
Offff be ne şehveti
Muz veririm şeftali alırım sulu sulu of 😋
Offff canım şeftali çekti ya mevsimi de değil nerden bulcaz Allah belanı vermesin ya niye şeftali yazdın pslik ya offf😭😭
Ben bulurum sana kutunu aç bi yazayım 😚😚
Ne kutusu
Mutlu etmeyi severim
Kimi
Sevdiğimi bana ait olanı
Hımm çok iyi geniş takılmıyosun yani
Yok prensiplerim var
Tam istediğimden
Ozaman uyumluyuz 👍
huzur
Oha çok iyi
sence ne peki :D
Bilmem ne
versene :D
Huzuru Nasıl verim
artık onu da sen bul :D
Bulamam sen söylemedikten sonra
Tebessüm 😊
Ayy çok tatlı 😊
Teşekkürler 😊
Rica ederim bebeğim
😂 😁😂
Ne msjı
Haaa
Cevaba bak 😂
Dalga
Dalga denizde olur sorunun cevabını ver canım
😂😂
Çöpümü
İnsan çöple mutlu olur mu be
Evet benim yerime ativersinlet
Tammam canım atsınlar
3 harfli 6 harfli
Bulamadim
S*k ve y****k
İkisininde anlamı aynı diilmi🥺
Aynı
Tamam
tamam
Sümüğümü
Kime aşko
Beni çekemeyen bütün şıklık
Hımm
Soruyu iyi okumamışsın galiba
@ahenk008 makxjjsksjdjsj şusn okudum
Sümüğünden mutlu olan yoktur herhalde
@ahenk008 yok ayol
Küçük kralı
Neden küçük bu kral
Büyüdüğünde sorun oluyor insan dolayı büyüt muyorun
Bu kral kim
Ki korkuyorsun büyümesinden
Bu kral benim ki
Hımm korkma onunda hakkı var
Buyunce saldırıyor sonra zevk alıp zevk veriyor
Offff
Evet ama hakkıni veren olur ise alir
Hımm
Onun için fazla yaklaşma hem senin için hem kral için iyi olmaz 😂
Bence kral için çok iyi olacak🥺
Senin için zor olabilir
Hımmmmmm
Denemek bedava 😂
Bedava mı🥵
Tatmak istersen beklerim anlamında
Nereye beklemek
Dmde ne konuşcaz
Küçük kralı 🤣
Kral büyüdüğünde konuşuruz
Gel büyüdü
HmmMmmm
Bir kaplan gibi seni yer
Hadi yaA
senin için parçalar yani
SG.
Sen peki
Ben hediye
Yatakta mı
Yatakta hediye mi olur ya
Ne olur
Uyumak olur
Aaa seks olmaz mı
Evli diilim ne sxi
İlla evlilik şart mı
Benim için şart
mastürbasyon devam diyorsun yani
Yapmıyomki çekiniyorum kendimden
Niye ki
Bilmiyorumki çekiniyorum
Detaylı konuşalım ister misin
?
Yok konuşmak istemiyorum
İyi olurdu
Yok ya
Sen bilirsin delikanlı
Delikanlı mi deli ya😄
Değil misin 😃
Anlamadım
Delikanlı değil misin
Neden soruyorsunki bu soruyu
Bilmem
İyi bakalım
Tavuk yumurtası
Neden tavuk yumurtası
Tadı güzel çünkü?
Hımm bana da versene
Bundan cinsellik amacı anlamamı bekliyorsan bekleme çünkü gerçekten yumurtadan bahsediyorum adres ver
Tavuk yumurtası satıyon
Evet
Alacak mısın yumurta?
Cevap verir misiniz
Yeni girdim uygululamaya almiycam ya ben hayrına yetimlere ver bu mübarek ayda
verdim zaten 10 yumurta artı bide bitane tavuk verdim. Çok sevindiler
Allah hayrını kabul etsin inşallah
Amin diyecemde benim pek tanrı inancım yok din için değil insanlık için verdim. Yinede teşekkür ederim.
Tamam Allah seni doğru yola götürür inşallah😄😄
Teşekkür ederim
Rica ederim canım
Instagram var mı tavukların fotoğrafını atayım belki hoşuna gider
Yok canım kapatmışim ben
Okey
Cevap 😀
Cevap ney
En çok cevap vermeyi severim 😀
Komikmi kız😄😄
Komik valla
Tamam gülmeye ihtiyacımız var zaten şu sıralar 😄😄