Alışveriş & Hediyeler Doğum günü hediyesi olarak nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nasıl acaba İyi Kötü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Gorseldeki çakmak basit bir şey de sayılmaz ucuz değil Doğum günü hediyesi olarak nasıl? Cevapla Doğum Soruları Hediye Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. iyi bence,. 0 0 Yorumla
Gizlikaldi Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 2 hafta önce aynını bana aldılar hoşuma gitti herşeye sahip bir insan böyle ufak ama en azından kullanışlı şeylerle mutlu olabilir. 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 330 cevap paylaştı. Güzel bir çakmakmış benceSigara içmediğim halde renginden dolayı benimde alasım geldi jghj 1 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Bir insana sağlığına büyük kötülük yapmasına yardımcı bir hediye almak seni sevmiyorum demenin değişik bir yolu olsa gerek. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sigara icmeyin, icirtmeyin. Bireysel sagliginiz umrumda degil. Insanlarin havasini gasbedemezsiniz.Cok istiyosaniz paketi agziniza tikin ve hepsini yakin arabanizda oturun efendi efendi icin. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bunlar gereksiz fiyata satılıyor. Rowenta al daha iyi hem benzinli daha hoş olur kullanması 0 0 Yorumla
Kompetankedi06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Basit biraz ama karşındaki kişi ufak şeylere değer veren biriyse sorun olmaz 0 0 Yorumla
serenims Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence hoş her alev çıktığında seni hatırlicak ince düşünmüşsün bana da fikir oldu bu 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Hediye hediyedir , anlayana iyisi kötüsü olmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 300-400 tl buna vermeye değmez. Ha orijinal zippo çakmak olsa neyse; o da 2000-5000 tl arası. 0 0 Yorumla
angarali_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Uzak veya önemsiz biriyle olabilir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Önemliyse ne olabilir Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim için bir ay önce yıldönümü sevgililer günüydü kazak saat aldim Yorumla angarali_ +1 yıl Biraz basit kalabilir belki. Tabi bide maddi durumda göz önüne almak lazım Yorumla Soran +1 yıl Öğrenciyim pasta yapacağım birde Yorumla
kagan_altnsk23 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kaliteli bir şey gibi dış macunu mu 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Oha çok değişik ama daha yaratıcı hediye olabilir 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 808 cevap paylaştı. Ucuz 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Fikir verebilir misin Yorumla Soran +1 yıl Bu arada çakmak 350 tl Yorumla flaneurx +1 yıl Güzel bir kol saati olabilir Yorumla flaneurx +1 yıl Cakmak sigaraya teşvik etmek Yorumla Soran +1 yıl Aldım saat kazak gomlek Yorumla Soran +1 yıl Bırakmıyor zaten içiyor fazlasıyla😄 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güzel hediye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
iyi bence,.
2 hafta önce aynını bana aldılar hoşuma gitti herşeye sahip bir insan böyle ufak ama en azından kullanışlı şeylerle mutlu olabilir.
Güzel bir çakmakmış bence
Sigara içmediğim halde renginden dolayı benimde alasım geldi jghj
Bir insana sağlığına büyük kötülük yapmasına yardımcı bir hediye almak seni sevmiyorum demenin değişik bir yolu olsa gerek.
Sigara icmeyin, icirtmeyin. Bireysel sagliginiz umrumda degil. Insanlarin havasini gasbedemezsiniz.
Cok istiyosaniz paketi agziniza tikin ve hepsini yakin arabanizda oturun efendi efendi icin.
Bunlar gereksiz fiyata satılıyor.
Rowenta al daha iyi hem benzinli daha hoş olur kullanması
Basit biraz ama karşındaki kişi ufak şeylere değer veren biriyse sorun olmaz
Bence hoş her alev çıktığında seni hatırlicak ince düşünmüşsün bana da fikir oldu bu
Hediye hediyedir , anlayana iyisi kötüsü olmaz.
300-400 tl buna vermeye değmez. Ha orijinal zippo çakmak olsa neyse; o da 2000-5000 tl arası.
Uzak veya önemsiz biriyle olabilir
Önemliyse ne olabilir
Sevgilim için bir ay önce yıldönümü sevgililer günüydü kazak saat aldim
Biraz basit kalabilir belki. Tabi bide maddi durumda göz önüne almak lazım
Öğrenciyim pasta yapacağım birde
G**üne soksun napcam ben bunu😒
kime aldığına bağlı
Kaliteli bir şey gibi dış macunu mu
Oha çok değişik ama daha yaratıcı hediye olabilir
Çakmak çok güzel Zippo da olabilir
Ben camasırcıyım mdmdmz
Ucuz