Yaz Stili Evliliğe yatırım yapmak istiyorum, nereden kaliteli çamaşır alabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Suwen pentide modeller kısıtlı Evliliğe yatırım yapmak istiyorum, nereden kaliteli çamaşır alabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) 1 yıl https://www.suwen.com.tr/p/paradise-body-siyah-st4275612012-6040?recommended_by=dynamic&recommended_code=6739a46af28fbb20f918c8adbb8cea12 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Çok güzel teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl rica Yorumla Soran 1 yıl Bunlar daha mı çekici sütyen vs çamaşırdansa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl herşeyden olması gerek badysuit olarak bu güzel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hemde tr de en iyi marka bu Yorumla Soran 1 yıl Evet teşekkür Yorumla
moongirlmary Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 96% 1 yıl Sakın penti alma bir iki makineye girişte lastikleri her yandan fışkırıyor asla uzun ömürlü değil fiyatına göre kalitesiz. Suwen alabilirsin 1 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 41% 1 yıl Suwen alabilirsin 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Bir iki iyi model var orada güzel de Yorumla Papagandukkani 1 yıl Ara ara alırsan fiyatlar koymaz da hem Yorumla Soran 1 yıl Evet cidden 1500 lira tek parça Yorumla Papagandukkani 1 yıl O yüzden dedim yaa Penti de o fiyata 2-3 tane alabilirsin Yorumla Soran 1 yıl Penti de kalitesiz Yorumla Papagandukkani 1 yıl Ee fiyat ona göre işte Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Modeller kisitli? Ne tur bi modeller ariyosun hizmetci kostumu falan mi? Hayirsa internette guzel bodysuitler falan var. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Suwende öyle yani şöyle hem seksi hem hoş şeyler yok Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 17 gü Yaz Stili konusunda 1,9b cevap paylaştı. Pentiden 1 0 Yorumla
Melekknz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bekarlar iç çamaşırı giymiyo mu 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Sıradan şeyler istemiyorum Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Agent Provocateur elbette 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Onu hiç duymadım Yorumla Illecebrous 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Nesi komik abla Yorumla
yenicemsenikpss Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Suwen bence pahalı ama güzel 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ama Victoria secretla fiyatları aynı bayağı abartılı bence ayrıca o kadar seksi şeyler yok kaliteli mi bilmiyorum Yorumla
Tiffanysbreakfast Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Penti, Victoria's secret, skims 0 3 Yorumla Tiffanysbreakfast 1 yıl Haa bir de Rihanna'nın markası fenty var ürünleri aşırı Seksi ve güzel Yorumla Soran 1 yıl En uygunu penti galiba sjsjs Yorumla Tiffanysbreakfast 1 yıl Maalesef:( Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben koleksiyon yaptım bildiğin karı giymiyor şaka gibi 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tesettürlü muhafazakar birisi oldu için ters geliyor Muş Yorumla Soran 1 yıl Niye ki kocası değil misiniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neler neler var anlatmak istedim varya tanımadım birisine uzun uzun Yorumla Soran 1 yıl Zor gerçekten çocuk varsa falan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl aylar oldu evleneli halen daha bsey yapamadık biz Yorumla Soran 1 yıl Doktora gidin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dr gttk kayganlaştıcı jel önerdi yolladı bizi Yorumla Soran 1 yıl Zor cidden Allah kolaylık versin Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Pazardan al ikizlere takke. 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Sevmiyorum varoş modeller Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne model seversin Yorumla Soran 1 yıl Hoş şeyler olmalı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Straplez bebeğim Yorumla Soran 1 yıl Doğru konuş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Giymez misin Yorumla Soran 1 yıl Konu o mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senden bir şey olmaz anca konuşursun Yorumla Soran 1 yıl He he Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni varya sabaha kadar bebeğim Yorumla
endLeSs-LoverSs Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 82% 1 yıl Shop site 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Güvenli mi onlar Yorumla endLeSs-LoverSs 1 yıl Evet güvenli fantezi giyim trendyol da Bike var Yorumla Soran 1 yıl Tamamdır teşekkür Yorumla endLeSs-LoverSs 1 yıl Rica ederim çeyizlik hediye ister misin 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Yok ben alırım Yorumla endLeSs-LoverSs 1 yıl Tamamdır by by Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Yaz Stili konusunda 351 cevap paylaştı. Yabancı marka al 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi Yorumla apro45 1 yıl Victoria secret Yorumla Soran 1 yıl Evet güzel o cidden teşekkür Yorumla
redragon91 Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Ne ara evlendiniz ya 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evlenemedim yatırım yapacağım işte Yorumla redragon91 1 yıl Evliysen evliliğe yatırım yaparsın bekarken nasıl olacak çeyiz derler senin yaptığına Yorumla Soran 1 yıl Her neyse işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
https://www.suwen.com.tr/p/paradise-body-siyah-st4275612012-6040?recommended_by=dynamic&recommended_code=6739a46af28fbb20f918c8adbb8cea12
Çok güzel teşekkür ederim
rica
Bunlar daha mı çekici sütyen vs çamaşırdansa
herşeyden olması gerek badysuit olarak bu güzel
hemde tr de en iyi marka bu
Evet teşekkür
Sakın penti alma bir iki makineye girişte lastikleri her yandan fışkırıyor asla uzun ömürlü değil fiyatına göre kalitesiz.
Suwen alabilirsin
Suwen alabilirsin
Bir iki iyi model var orada güzel de
Ara ara alırsan fiyatlar koymaz da hem
Evet cidden 1500 lira tek parça
O yüzden dedim yaa Penti de o fiyata 2-3 tane alabilirsin
Penti de kalitesiz
Ee fiyat ona göre işte
Modeller kisitli? Ne tur bi modeller ariyosun hizmetci kostumu falan mi? Hayirsa internette guzel bodysuitler falan var.
Suwende öyle yani şöyle hem seksi hem hoş şeyler yok
Pentiden
Bekarlar iç çamaşırı giymiyo mu
Sıradan şeyler istemiyorum
Agent Provocateur elbette
Onu hiç duymadım
🤣🤣🤣
Nesi komik abla
Suwen bence pahalı ama güzel
Ama Victoria secretla fiyatları aynı bayağı abartılı bence ayrıca o kadar seksi şeyler yok kaliteli mi bilmiyorum
Penti, Victoria's secret, skims
Haa bir de Rihanna'nın markası fenty var ürünleri aşırı Seksi ve güzel
En uygunu penti galiba sjsjs
Maalesef:(
Ben koleksiyon yaptım bildiğin karı giymiyor şaka gibi
Niye
Tesettürlü muhafazakar birisi oldu için ters geliyor Muş
Niye ki kocası değil misiniz
Neler neler var anlatmak istedim varya tanımadım birisine uzun uzun
Zor gerçekten çocuk varsa falan
aylar oldu evleneli halen daha bsey yapamadık biz
Doktora gidin
Dr gttk kayganlaştıcı jel önerdi yolladı bizi
Zor cidden Allah kolaylık versin
Yok
Teşekkür ederim
Evliyken mi giyiliyor ic camasiri
Pazardan al ikizlere takke.
Sevmiyorum varoş modeller
Ne model seversin
Hoş şeyler olmalı
Straplez bebeğim
Doğru konuş
Giymez misin
Konu o mu
Senden bir şey olmaz anca konuşursun
He he
Seni varya sabaha kadar bebeğim
trendyollll
Trend yol 👍
Shop site
Güvenli mi onlar
Evet güvenli fantezi giyim trendyol da Bike var
Tamamdır teşekkür
Rica ederim çeyizlik hediye ister misin 🤣🤣
Yok ben alırım
Tamamdır by by
nasil kaliteli nasil camasir
Yabancı marka al
Ne gibi
Victoria secret
Evet güzel o cidden teşekkür
Ne ara evlendiniz ya
Evlenemedim yatırım yapacağım işte
Evliysen evliliğe yatırım yaparsın bekarken nasıl olacak çeyiz derler senin yaptığına
Her neyse işte