Alışveriş & Hediyeler Bu akıllı saati sipariş ettim, sizce nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar bu akılı saate sipariş verdim sizce nasıl kullanışlı mi Bunun siyah rengini spariş verdim sizce güzel mi kullanışlı mi Bu akıllı saati sipariş ettim, sizce nasıl? Cevapla Sipariş Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kordonu güzel durmuyor gadası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum siyahını sipariş verdim Yorumla
Competitive Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bir tanıdığımda vardı, çok da iyi bir şey değil. 0 0 Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dandik asko bu çabuk bozuluyor 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Cidden m8 Yorumla egoadamm +1 yıl Cidden bak bende aldım Yorumla egoadamm +1 yıl Parladı alet Yorumla Soran +1 yıl Ava videolarda izledim kullanışlı diyorlar ben yurt dışından spariş verdim Yorumla egoadamm +1 yıl Ben bilemem artık pek güvenme Yorumla Soran +1 yıl Ama dediğin gibi bazıları iyi gelmiyor şans Yorumla egoadamm +1 yıl Aynn öyle vallaha boşa gitti para Yorumla Soran +1 yıl Aman sanki çok mu umrumda para benim param değil babamin parasi Yorumla Soran +1 yıl 😅 Yorumla egoadamm +1 yıl Ulan senin sevgilin olmak istemem he Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla egoadamm +1 yıl Çok para yersin sen Yorumla Soran +1 yıl Hemde çok seni fakir ederdim Yorumla egoadamm +1 yıl Edemezsin çünkü parayı sevmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Bende parayı sevmiyorum parayla alınacak şeyleri seviyorum😅 Yorumla egoadamm +1 yıl Ben sevmediğim için gerekenden fazla para bulundurmam üstümde Yorumla Soran +1 yıl O zaman karına para vermem diyorsun dimi Yorumla egoadamm +1 yıl Onu evlenirsem düşünürüm gelecek hakkında plan yapmam Yorumla Soran +1 yıl Peki karına para verir miydin vermez miydin Yorumla egoadamm +1 yıl Öyle bir durumda benim param senin paran olur mu sence? Yorumla Soran +1 yıl Bilmem sence Yorumla egoadamm +1 yıl Dm e gelsene Yorumla
WomanCat Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzel değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzelliğine değilse kulanızı onemli Yorumla
S-YlLDIRlM Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 0-12 yaş için harika 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 18 yaşındayım ama
Zsez_S Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Çok çabuk bozulur 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Cidden mi Yorumla Zsez_S +1 yıl Evet. Çok özellikli bu kadar ucuz olmaz. Ben samsung watch 4 kullanıyorum. 2. El aldım 1.500e. Tavsiye ederim. Çok özellikli olsun iyi bişey olsun diyorsan benim dediğim Yorumla Soran +1 yıl Teşekür ederim ama bunu denemek için aldım kullanışlı bulursam seninki gibi tekrar alırım bunu sadece denemek için aldik Yorumla Zsez_S +1 yıl Peki sen bilirsin bak bakim Yorumla Soran +1 yıl Bunu deniyim şimdilik 1 yıl sonra tekrar kaliteli iyi bir tane alirim Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sahte lan bu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Değil videolarda izledim Yorumla Aristokratımsı +1 yıl 599 TL Apple saat mi olur) Yorumla Soran +1 yıl Bu Apple mi Yorumla Aristokratımsı +1 yıl www.google.com/aclk Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Seninki çakma Apple watch bi verim alamazsın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güzel 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Cidden güzel mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şekli güzel, kordon rengini begenmedim sadece. İstersen akıllı bileklik al, ben aldım xaomi band 8 Yorumla Soran +1 yıl Ya bende bu sanatın kordonunu beğenmediğim için gidip siyah kordon spariş verdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayırlı olsun, güle güle kullan Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Samsung Galaxy j7 prime mı kullanıyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet nerden biliyon Yorumla
Ako__ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Sahte saat 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sahte değil Yorumla Ako__ +1 yıl Sahte olmasa fiyatı 600 olmaz bu Apple çakması Yorumla Soran +1 yıl Cidd3n mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kordonu güzel durmuyor gadası
Biliyorum siyahını sipariş verdim
Bir tanıdığımda vardı, çok da iyi bir şey değil.
Dandik asko bu çabuk bozuluyor
Cidden m8
Cidden bak bende aldım
Parladı alet
Ava videolarda izledim kullanışlı diyorlar ben yurt dışından spariş verdim
Ben bilemem artık pek güvenme
Ama dediğin gibi bazıları iyi gelmiyor şans
Aynn öyle vallaha boşa gitti para
Aman sanki çok mu umrumda para benim param değil babamin parasi
😅
Ulan senin sevgilin olmak istemem he
Niye
Çok para yersin sen
Hemde çok seni fakir ederdim
Edemezsin çünkü parayı sevmiyorum
Bende parayı sevmiyorum parayla alınacak şeyleri seviyorum😅
Ben sevmediğim için gerekenden fazla para bulundurmam üstümde
O zaman karına para vermem diyorsun dimi
Onu evlenirsem düşünürüm gelecek hakkında plan yapmam
Peki karına para verir miydin vermez miydin
Öyle bir durumda benim param senin paran olur mu sence?
Bilmem sence
Dm e gelsene
Güzel değil
Güzelliğine değilse kulanızı onemli
0-12 yaş için harika
18 yaşındayım ama
Çok çabuk bozulur
Cidden mi
Evet. Çok özellikli bu kadar ucuz olmaz. Ben samsung watch 4 kullanıyorum. 2. El aldım 1.500e. Tavsiye ederim. Çok özellikli olsun iyi bişey olsun diyorsan benim dediğim
Teşekür ederim ama bunu denemek için aldım kullanışlı bulursam seninki gibi tekrar alırım bunu sadece denemek için aldik
Peki sen bilirsin bak bakim
Bunu deniyim şimdilik 1 yıl sonra tekrar kaliteli iyi bir tane alirim
Sahte lan bu
Değil videolarda izledim
599 TL Apple saat mi olur)
Bu Apple mi
www.google.com/aclk
Seninki çakma Apple watch bi verim alamazsın
Güzel
Cidden güzel mi
Şekli güzel, kordon rengini begenmedim sadece. İstersen akıllı bileklik al, ben aldım xaomi band 8
Ya bende bu sanatın kordonunu beğenmediğim için gidip siyah kordon spariş verdim
Hayırlı olsun, güle güle kullan
Samsung Galaxy j7 prime mı kullanıyorsun
Evet nerden biliyon
Sahte saat
Sahte değil
Sahte olmasa fiyatı 600 olmaz bu Apple çakması
Cidd3n mi