eger kilolu degilse tam beden al eger kiloluysa bir beden büyük al bence. Link atamiyorum istersen mesaj yaz öyle link yollim. Bana alsalar cok sevinirdim bende galatasarayliyim :D
Simdi gördüm gerek kalmadi tesekkürler kilolu degil bu arada son bi soru numara kismina ne yazmak gerek 😅 sacma sorularmi soeuyorum bilmiyoeum ama emin olmak icin 😂
numara kismina numara yaziyorsun. 9 mesela Icardi, ya da geldigi ilin numarasini yazabilirsin mesela 34 ya da futbol oynuyorsa en sevdigi sayiyi. Nasil istersen yani :)
geldigi ili seviyorsa o numarayi benimsiyorsa mesela ismin sonrasina hani 34 ya da 06 yaziliyor ya eger yapiyorsa il numarasini yaz, yazmiyorsa en sevdigi numarayi yaz. benim ki mesela 18
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gsstore var
Ama isim yazdirmali göremedim ve numaraya ne yazmak gerekiyor
Gsstore var mı şehrinde
Hayir internetten almam gerekir
Gstore org dan al. İsim yazdırma olması laxım sitede
Tamam simdi gördüm numara kismina peki ne yazmak gerekiyoe
Sevgilin ne şsterse. 9 en popülerdir
Sormak istemiyoeum ama ya
Süpeizi kacar ne anladim 😂
Memleketi ne
Bursa
16 yazdır
9 Icardi
Bile olabilir
Tamam son bi soru ic saha mi profesyonel formami hangisini aldigim fark edermi
Prof daha şık. Stada düzenli maçlara giderim. Milletin üstübde iyi duruyor. Ama değer mi o paraya. Bütçe meselesi
Degmezmi diyosun bence deger ya en iyisi olsun
Tamam o halde 😎
Tesekkürler
Ricalarrr
Bi soru daha sorsam uyuz olurmusun 😂😂
Uyuz? Ben? ☺️☺️
Süper lig ve sampiyonlar ligi yaziyor ya almisken sampiyonlar ligimi alim yoksa fark etmezmi orasi 😂
Şamp ligi tabii kü 🥳 300 tl daha ister
internetten ya da gs store dan bak
Gs Store :)
Sence büyük bedenmi kendi bedenimi?
eger kilolu degilse tam beden al eger kiloluysa bir beden büyük al bence. Link atamiyorum istersen mesaj yaz öyle link yollim. Bana alsalar cok sevinirdim bende galatasarayliyim :D
Simdi gördüm gerek kalmadi tesekkürler kilolu degil bu arada son bi soru numara kismina ne yazmak gerek 😅 sacma sorularmi soeuyorum bilmiyoeum ama emin olmak icin 😂
numara kismina numara yaziyorsun. 9 mesela Icardi, ya da geldigi ilin numarasini yazabilirsin mesela 34 ya da futbol oynuyorsa en sevdigi sayiyi. Nasil istersen yani :)
Peki sence ne yazim geldigi ilimi yazsam sen ne istwrdin
geldigi ili seviyorsa o numarayi benimsiyorsa mesela ismin sonrasina hani 34 ya da 06 yaziliyor ya eger yapiyorsa il numarasini yaz, yazmiyorsa en sevdigi numarayi yaz. benim ki mesela 18
Tamamdir son bi soru ic saha mi profesyonel formami hangisini almaliyim fark edermi
profesyonel almana gerek yok bosuna 3000 tl verme. ic saha bence en iyisi ya da 100. yil cumhuriyet formasi
3000 tlde degil 4000 😂 deger bence ama ya
4000 mis evet, hemen hemen ayni bence 2000e al ve yanina atki yaptir sarı kirmizi kalpli ikinizin ismi yazan oda var cünkü
Aa görmedim onu
Bence bak güzel
gs store
Sitesinden