Zencefil özü olan bir içeriğe sahip ve dudakları şişiyormuş. Ördek dudak vurgusuyla tanıtıldı. Uzun zamandır denemeyi düşünüyordum koştum baktım Watsons'ta istediğim rengi yok mecbur yine internetten aldım. Şimdi gelmesini beklicem benim tercihim 13 numarasıydı.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır denemedim duyduğuma göre çok yanma yapıyormuş dudak çevresinde iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum hemde
evet yakıyormuş, ama gecici bir hismiş
Deneyince bi feedback yaparsan çok makbule geçer😂 Bu arada mankende botoks uygulaması olmasa daha inandırıcı olurdu ama neyse😂
evet o bartılı gibi çünkü tiktokta izledim kimseninki bu kadar şimedi. Benim gelsin feedback yapcam
Heyecanlandıımmm🙈 Bekliyoruumm🙋🏻♀️🫶🏻
ay kızz beni de heyecanlandın hemen gelsin bariii
Yaa unutmuştum hatırlattın işteee🥹🥹🥹
Geldi mi geldii miiii🙈🙈
yakında denemeyi düşünüyorum herkes çok övdü
Net acı biber vardır içinde çünkü dudak şişiren ürünlerin içn de yakıcı madde var ve o şişiriyo dudağı
acı biberli olanı maybelline plump diye çıkarmış, bunun içinde zencefil kökü özü varmış
Bende bi tane var mübarek Meksika biberinden yapılmış sanki 😂😂
ne kadar etkili peki çok şişiriyor mu ben hiç kullanmadım böyle ürün
Yakıyo dudak boyutuna göre benim ki zaten dolgun hem hafif dolgunluk veriyo hem de yaktığı için kızarıyo dudak
Kızlar böyle şeylerle vakit kaybetmeyin size en iyi partner sizi her halinizle sevendir her kadın çok değerlidir sevgiler :)
bu türler şeyleri birisi için değil kendimiz için yapıyoruz... (bu tür şeyler= makyaj, bakım cart curt...)
Noluyo dudaklar böyle olunca
dolgun gözküyor işte dolgu yaptırmışsın gibi
Gerek var mı
yok ama bu aralar moda
Hiç denemedim.
denesene
alacağım ama pahalı ya
Hayır denemeyi de düşünmüyorum.
Yok daha neler göreceğiz bakalım.
Ördek dudak mı? İtici görünüyor
Sadece influcerlarin sisirdigi boş ürün
off her yerde gördüm. ihtiyacım varmış gibi düşündüm