Zoretanin tedavisine başladım. Nemlendirici ve güneş kremi almam gerek. Biodermanin sitesinde bu siteler gözüküyor online alisveris icin. Eczaneler pahali geldi. Bu sitelerde bir tik daha uygun. Sizce güvenilir midir alan var mi daha once?
Güvenilir
Güvenilir değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Sizce bu siteler güvenilir mi daha önce alan var mı?
Aslında cilt bakım ürününü eczaneden almak çok daha sağlıklı diye düşünüyorum ben. Çünkü İnternet ortamında satılan kremler genelde sağlıklı olmuyor o yüzden en güzeli ve en sağlıklı olanı bence eczaneden almak diye düşünüyorum ben. Kozmela sitesi genelde cok iyi bir site yani güvenilir bir site. Ben kaç defa alışveriş yaptım bu seferden
Ayyy cok teşekkür ederim eczane 669 kozmelada 569 mesela o 100tl bile benim butcem icin cok degerli iade sıkıntısı olmuyorsa kozmeladan alicam o zaman hem zaten biodermanin sitesinde de gözüküyor
Doktor krem yazmadı mı zoretanini bende kullandım ağır bir ilaç sinir yapıyor genelde ben onu içtiğim dönemler çok sinirleniyordum cildi de aşırı kurutur bu arada
Krem olarak sadece dudak icin hametan yazdi biodermadan da gunes kremi ile nemlendirici onerdi ki onermez olaydi eczaneden alınca 1300 falan yapiyo :,( bugun 6. gunum ve cildim sanki yanmış su toplamis gibi hissediyorum kuruluktan gerginlesti falan bir suru sivilce cikardi ve essek kadar felaket de agriyolar uyutmadi psikolojik etkisini de daha gormedim
Kan verdim ona gore yazdi ilaci son çare olarak çünkü onceden krem ve sonrasinda azitro kullandim fayda etmedi doktor da bunu 1 ay deneyelim ona gore devam ederiz dedi sure vermedi hic aslinda cok fazla da sivilcem yoktu simdi kusmaya baslayinca da pişman oldum bi tik basladigima