Bu odaya halı almak Lazım ne tür ve ne renk halı gider sizce ve daha neler yapılabilir tatmin edici bir görsel için…

Bu odaya halı almak Lazım ne tür ve ne renk halı gider sizce ve daha neler yapılabilir tatmin edici bir görsel için…

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bunun için iç mimar olmaya gerek yok, o televizyon ve televizyon ünitesi tamamen kalkmalı. Perdeler krem tonlarına dönmeli. Koltuğu kaplattırma imkanın varsa o deriye benzeyen yer kapatılmalı. Rengi daha soft bej renklerine dönmeli. Ortaya bej-krem tonlarında bir halı. Büyük yeşil bitkiler, bir kitaplık, koltuklara bolca yastık ve koltuk şalı.
Diğer dediklerini değerlendireceğim ama televizyon kalkmazsa iyi olur çok güzel ses ve görüntü kalitesine sahip benim diyen son teknoloji ürünlerini cebinden çıkarır kalkmazsa iyi olur…Onun dışında kitaplık bitki çiçek falan nerede olsa acaba oturma odası burası…
Bol rafllı bir TV ünitesi, kitaplar ve objeler koyulmuş, aşağı sarkan bitkiler olacak şekilde dizayn edilebilir. Perdeler değişince o balkon kapısı ile arada kalan kısma bitki koyulabilir. Ortada da sade bir orta sehpa✨
Aşağı sarkan derken yani saksı içinde dalları yerlere sarkan bir bitki türü mü nasıl bir bitki ki o
Böyle etnik desenli bir halı da olabilir 🌚
Hıı bak bu iyimiş iyi bir tasarım yaparsam Annemin ruhen de mutlu olur bir ara deneyeceğim bakalım…
Başınız sağolsun 🤍
Sağol 🙏
Önce koltuklarına örtü al güzel bi renk halında ona göre al... Çok renksiz salon
Yeni döşüyoruz…Annem ile başlamıştık o çok güzel bilirdi devamını birlikte yapacaktık ama maalesef karaciğer yetmezliğinden kaybettim onu artık ben bir şeyler çıkarmaya çalışıyorum…
Yaaaaaaa😳🥺 başın sagolsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sorma 😢
Sağol…
Bej gri hali olabilir
Renkli olmaz mı