Alışveriş & Hediyeler Arkadaşlarıma ördüğüm atkılar nasıl olmuş? Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor kış bitiriyor ben anca örebilme fırsatı buldum ya kdkfkffkkfBenim bu hamaratlığım şaka mı djdjdjddj Arkadaşlarıma ördüğüm atkılar nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bence güzel olmuş. 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 372 cevap paylaştı. Çok güzel. Ellerine ve emeğine sağlık. Gayet başarılı. 1 2 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Teşekkür ederim 🍁 Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Rica ederim. Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Gayet güzel. Ne nasipli arkadaşlarınız var. Emeğinize sağlık. 1 2 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Teşekkür ederim 🍁 Yorumla mütesellî +1 yıl Rica ederim. Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Renkleri çok tatlı olmuşş ellerine sağlık 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Teşekkür ederim 🍁 Yorumla
28Tuncay34 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Çok güzel olmuş eline koluna sağlık devamını beklerim. Birdagaki kışa Allah nasip ederse doya doya giyilir 1 4 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla 28Tuncay34 +1 yıl Rica ederi 🌺 Yorumla 28Tuncay34 +1 yıl Rica ederim 🌺 Yorumla 28Tuncay34 +1 yıl Peki soru sorimmi sana 1 tane Yorumla
ꕤBalꕤBademm Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Sen ne güzel arkadaşsın öyle. Benim de arkadaşım olsana :D 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Yaaaa dkdkdkd Olurum tabi 🥰 Yorumla
berford Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl ya bence böyle düşünülmüş ugraşilmiş hediyeler cok güzel ve çok hoş. 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl 🌸🌸 Yorumla
Anara__ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl çok güzeller, elinize sağlık. 2 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl 🌸 Yorumla
ȺყαBαƙαɳ Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 97% +1 yıl Ikiside hos duruyor elinize sağlık diyelim. 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Teşekkür ederim 🍁 Yorumla
serenum Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tatlı bi düşünce, emeğine sağlık. 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl 🌸
AngieTown Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Çok güzell 😍✨ ben de öğrenmek istiyorum 🥹 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Çok basit aslında bu ip ile örme bir iki video ile çok rahat Halledebilirsin bence:))) Yorumla
delibiri3434 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Güzel olmuş emeğine sağlık. 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl 🌸🌸 Yorumla
sadesevenbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 53% +1 yıl Sevgiline örmüşsün anlaşılan inşallah değer 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Yok ya normal kız arkadaşlarıma ördüm fjfkdf Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Biride bize örse keşke şanslılar 🤷🏻♂️ 1 4 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Sana da öreriz ayıp ettin dkddkd Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Örmüş kadar oldun, kimseyi yormayı sevmem düşünmen yeter. İnsan sevilince örsünde zamanı gelince mutlu oluruz elbet 🫶🏻 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Hakkında hayırlısı diyelim 🍁 Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Sizinde öyle iyi geceler Yorumla
KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gri çok güzel 1 3 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Evet bende onu baya beğendim Yorumla KahveMavim +1 yıl Bende hep takıyorum ağzımı boynumu kapatıyorum soğuk ağızdan girince hasta olabiliyor insan sevineceklerdir 😄 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Aman aman dikkat et cidden hastalık fena Teşekkür ederim 🍁 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ördüğüm derken? iki parmağınla ipi birbirine geçiriyosun? 0 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Aksini iddia etmedim ki zaten! Kaldı ki bu da bir örme çeşidi sayılıyor ya oturup şişlerle vs ördüm diye yazmışım gibi yorum yapmayın lütfen 😬😬😬 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Maşallah becerikli kızımıza 1 0 Yorumla
loobster Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl eline sağlık çok güzel olmuş 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Teşekkür ederim 🍁 Yorumla
gaziosmanpaşalı Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çok iyi 👍 1 2 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl 🌸🌸 Yorumla gaziosmanpaşalı +1 yıl 😘 Yorumla
Ela_8728 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bana da orseler keskee 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Sana da öreriz kız sıkma canını kddkkdd Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bana niye örmüyosun 1 3 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Sipariş alınmıştır kdkdkd Yorumla Culdesac +1 yıl Rengini bile sormadın nasıl bi sipariş alma bu Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Acemilik işte dkddkd Yorumla
xmervss Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Çokkk datluuuu 2 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl 🥰🥰 Yorumla
biranbirhatira Takip Et Xper 7 Yaş: 20 +1 yıl Harikaa 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl 🌸 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence güzel olmuş.
Çok güzel. Ellerine ve emeğine sağlık. Gayet başarılı.
Teşekkür ederim 🍁
Rica ederim.
Gayet güzel. Ne nasipli arkadaşlarınız var. Emeğinize sağlık.
Teşekkür ederim 🍁
Rica ederim.
Renkleri çok tatlı olmuşş ellerine sağlık
Teşekkür ederim 🍁
Çok güzel olmuş eline koluna sağlık devamını beklerim. Birdagaki kışa Allah nasip ederse doya doya giyilir
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederi 🌺
Rica ederim 🌺
Peki soru sorimmi sana 1 tane
Sen ne güzel arkadaşsın öyle. Benim de arkadaşım olsana :D
Yaaaa dkdkdkd Olurum tabi 🥰
ya bence böyle düşünülmüş ugraşilmiş hediyeler cok güzel ve çok hoş.
🌸🌸
çok güzeller, elinize sağlık.
🌸
Ikiside hos duruyor elinize sağlık diyelim.
Teşekkür ederim 🍁
Tatlı bi düşünce, emeğine sağlık.
🌸
Çok güzell 😍✨ ben de öğrenmek istiyorum 🥹
Çok basit aslında bu ip ile örme bir iki video ile çok rahat Halledebilirsin bence:)))
Güzel olmuş emeğine sağlık.
🌸🌸
Sevgiline örmüşsün anlaşılan inşallah değer
Yok ya normal kız arkadaşlarıma ördüm fjfkdf
Biride bize örse keşke şanslılar 🤷🏻♂️
Sana da öreriz ayıp ettin dkddkd
Örmüş kadar oldun, kimseyi yormayı sevmem düşünmen yeter. İnsan sevilince örsünde zamanı gelince mutlu oluruz elbet 🫶🏻
Hakkında hayırlısı diyelim 🍁
Sizinde öyle iyi geceler
Gri çok güzel
Evet bende onu baya beğendim
Bende hep takıyorum ağzımı boynumu kapatıyorum soğuk ağızdan girince hasta olabiliyor insan sevineceklerdir 😄
Aman aman dikkat et cidden hastalık fena
Teşekkür ederim 🍁
ördüğüm derken? iki parmağınla ipi birbirine geçiriyosun?
Aksini iddia etmedim ki zaten! Kaldı ki bu da bir örme çeşidi sayılıyor ya oturup şişlerle vs ördüm diye yazmışım gibi yorum yapmayın lütfen 😬😬😬
Maşallah becerikli kızımıza
eline sağlık çok güzel olmuş
Teşekkür ederim 🍁
Çok iyi 👍
🌸🌸
😘
Bana da orseler keskee
Sana da öreriz kız sıkma canını kddkkdd
Bana niye örmüyosun
Sipariş alınmıştır kdkdkd
Rengini bile sormadın nasıl bi sipariş alma bu
Acemilik işte dkddkd