Alışveriş & Hediyeler En çok neye harcama yapıyorsunuz? ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 60 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/-944bPFPRFs?si=0j_Dfr5vQQHkGID2iyi akşamlar..🪻 En çok neye harcama yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Sigara ve kahve 1 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok fazla harcama yaptığım bir şey yok. Ne kılık kıyafete, ne aksesuara, ne de yemeğe gereğinden az harcama yapıyorum. 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Ne güzel herkes senin gibi olsa dünya güzel olurdu Yorumla
NilHatun Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl dalin kolonya ve esanslar yün iplerkitaplar 1 3 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Asil bir hanımefendisin Yorumla NilHatun +1 yıl Teşekkür ederim, sağ olun. Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Ben teşekkür ederim sizde sağolun.🪻 Yorumla
EspressoShot Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kitap, çizim gereçleri, oyuncak, spor ayakkabı, kıyafet, kupalar en çok harcama yaptığım şeyler. 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Özellikle harcama yaptığım pek bişey yok bu aralar. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Kıyafet alışverişim hiç bitmez. En çok para harcadığım şey. 1 0 Yorumla
ruhu_münzevi Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kahve, kirtasiye urunleri. 1 5 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Neden kırtasiye ürünleri ruhu_münzevi +1 yıl Yazi yazma, cizme islerini seviyorum ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Görmek isterdim ruhu_münzevi +1 yıl Sorularda paylasirim tabii ki. ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Görürsem görmüş olurum
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her şeye en cok yemek, sonra kiyafet 1 9 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Ben ayakkabı aldım yine Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Hayırlı olsun kaça aldin😀 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Teşekkür ederim indirimli aldım 350 TL Yorumla u inciitanesiii +1 yıl İyi almışsın Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Alıyorum ama giymiyorum hiç giymedigim 4 çift ayakkabı var Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Hayır yap istersen Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Ama bana kimse ayakkabı almadı küçükken, ayakkabısız günlerim oldu o yüzden psikolojik yapmış bende alıyorum Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Yadırgamadim sende ayakkabi alamayan çocuklari mutlu edebilirsin tabiki senin tercihin o içindeki boşluk belki boyle kapanabilir Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl İhtiyacı olan birisini görsem alırım sorun değil, iyilik bende kalsın söylemek istemiyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl En çok gıda , giyim, kişisel bakım ürünleri için harcama yapıyorum. 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet öyle makyaj ürünleri de geçerli. Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Sade olunca ne oluyor çirkin mi hissediyorsunuz kendinizi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır tabi ki. Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evcil hayvan ihtiyaçlari ve giyim 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 692 cevap paylaştı. Sağlık/Gida/Akaryakit 1 0 Yorumla
KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kendime 2 5 Yorumla mustafakaptannnn +1 yıl akıllı tercih Yorumla KahveMavim +1 yıl @mustafakaptannnn farkındayım😅 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl En son ne aldın kendine Yorumla KahveMavim +1 yıl Hmm en son tava aldım 😅 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Hayırlı olsun Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Yapmiyorum bu ara 1 5 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Para yoktur ondandır Yorumla pirpirella000 +1 yıl Nasil bildin Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Ekonomi bozuk Yorumla pirpirella000 +1 yıl Valla yaa düzelecegi yok gibi napcam bilmiom Yorumla pirpirella000 +1 yıl Hayirlisi ne diyim Yorumla
Lalala344 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Peçete ya 1 6 Yorumla Lalala344 +1 yıl Ha bide çikolata Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Çikolata ısmarlayım sana Yorumla Lalala344 +1 yıl Bak şimdi 😅 en hassas noktalarımdan Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Çikolata dediğin nedirki buyurun 🍫 Yorumla Lalala344 +1 yıl Yaaa teşekkür ediyorum 🤗🤗 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Bişey değil bunlar ufak tefek şeyler Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Markete çok gidiyor 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Evet haklısın her gittiğinde en az 1000 TL Yorumla
Üy3ißmin3g3r3kyoK Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 83% +1 yıl Şu anda ilaçlara 1 2 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Geçmiş olsun neyiniz var Yorumla Üy3ißmin3g3r3kyoK +1 yıl Teşekkür ederim. Çok mersi Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kiyafete be yemeğe 1 3 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl En son ne yedin Yorumla helene1 +1 yıl Cheescake Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Ben yemem Afiyet olsun Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 811 cevap paylaştı. Yemeğe 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kafein ve benzin 2 3 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Telefonun kırılmış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet spor yaparken camı çatladı Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Sağlık olsun benzinde çok pahalı oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sigara ve kahve
Çok fazla harcama yaptığım bir şey yok. Ne kılık kıyafete, ne aksesuara, ne de yemeğe gereğinden az harcama yapıyorum.
Ne güzel herkes senin gibi olsa dünya güzel olurdu
dalin kolonya ve esanslar
yün ipler
kitaplar
Asil bir hanımefendisin
Teşekkür ederim, sağ olun.
Ben teşekkür ederim sizde sağolun.🪻
Kitap, çizim gereçleri, oyuncak, spor ayakkabı, kıyafet, kupalar en çok harcama yaptığım şeyler.
Özellikle harcama yaptığım pek bişey yok bu aralar.
Kıyafet alışverişim hiç bitmez. En çok para harcadığım şey.
Kahve, kirtasiye urunleri.
Neden kırtasiye ürünleri
Yazi yazma, cizme islerini seviyorum
Görmek isterdim
Sorularda paylasirim tabii ki.
Görürsem görmüş olurum
Her şeye en cok yemek, sonra kiyafet
Ben ayakkabı aldım yine
Hayırlı olsun kaça aldin😀
Teşekkür ederim indirimli aldım 350 TL
İyi almışsın
Alıyorum ama giymiyorum hiç giymedigim 4 çift ayakkabı var
Hayır yap istersen
Ama bana kimse ayakkabı almadı küçükken, ayakkabısız günlerim oldu o yüzden psikolojik yapmış bende alıyorum
Yadırgamadim sende ayakkabi alamayan çocuklari mutlu edebilirsin tabiki senin tercihin o içindeki boşluk belki boyle kapanabilir
İhtiyacı olan birisini görsem alırım sorun değil, iyilik bende kalsın söylemek istemiyorum
En çok gıda , giyim, kişisel bakım ürünleri için harcama yapıyorum.
Evet öyle makyaj ürünleri de geçerli.
Sade olunca ne oluyor çirkin mi hissediyorsunuz kendinizi
Hayır tabi ki.
Saç kremi, ç suyu, ç deterjanı
Yemek ve kahve sanırım
Yemeğe harcıyorm😋
Kıyafet ~☆
Evcil hayvan ihtiyaçlari ve giyim
Sağlık/Gida/Akaryakit
Kendime
akıllı tercih
@mustafakaptannnn farkındayım😅