Alışveriş & Hediyeler konusunda 342 cevap paylaştı.
Ptt ile göndermiştim ben, almanyaya, sorun yaşamadım biraz pahalı tutuyor sadece. Amigurumi bebek gönderdim, normalde 16 tl mi ne tutuyordu o zamanlar, 180 tl mi ne vermiştim
Şehir içinde bile anlaşmasız kargo 150 - 200 tl olmuş. Kolye gibi küçük bişeyin fiyatı bu da. Sen düşün gerisini. Rahat en az 500 verirsin de gerisini bilmem
1 yıla yaklaşacağız önemli olan güven ve ona olan inançtır. Ben ilk başta çok güvenmedim çünkü bin türlü insan var kendimi çok fazla kaptırmadan sorular sorarak onu ve yaşamını anlamaya çalıştım sonra yavaş yavaş güvendim. Birbirimizi sevgi ve ilgi açısından besliyoruz o yüzden geleceği olduğunu düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ptt ile göndermiştim ben, almanyaya, sorun yaşamadım biraz pahalı tutuyor sadece. Amigurumi bebek gönderdim, normalde 16 tl mi ne tutuyordu o zamanlar, 180 tl mi ne vermiştim
büyüklüğü ne kadardı ben sweat göndereceğim polarlı biraz ya da nasıl bir paket kullandın karton mu poşet gibi mi
Yani 1.5 karış falandı yüksekliği ama önemli olan ağırlığı zaten
Evet sordum 1 kiloya 800 dedi benimki kaç kilo onu da bi ölçmem lazım
Zor oluyor o iş. Hediyeyse direk yuttdışına sipariş versen daha kolay olur. Gönderen kargo bulursun da gönderdiğin şeyin kaç katı para ister
Mesela bir sweat ne kadar tutar internette kilosuna göre diyor hiç göndermedim şimdi rezil olmiyim
Direk siteden yurtdışına sipariş versen. Olmaz mı öyle?
Şehir içinde bile anlaşmasız kargo 150 - 200 tl olmuş. Kolye gibi küçük bişeyin fiyatı bu da. Sen düşün gerisini. Rahat en az 500 verirsin de gerisini bilmem
Şimdi diğer ay olsa neyse de şimdi acil göndermem lazım şimdi aldım da sweati geri de veremiyorum
Bi upsu ara sor istersen. Bi daha da aklında bulunsun direk internettwn al
Ptt y sordum 1 kiloya 800 dedi aboo
Yaa öyle işte. Diğerlerini sen düşün
Hayırdır kime gödereceksin? Sevgilin mi var yurtdışında? 😅
Evet😅 uzak doğuda
Bu ilişkinin sonu var mı sence? Kaç senedir uzak ilişki yaşıyorsunuz?
1 yıla yaklaşacağız önemli olan güven ve ona olan inançtır. Ben ilk başta çok güvenmedim çünkü bin türlü insan var kendimi çok fazla kaptırmadan sorular sorarak onu ve yaşamını anlamaya çalıştım sonra yavaş yavaş güvendim. Birbirimizi sevgi ve ilgi açısından besliyoruz o yüzden geleceği olduğunu düşünüyorum
Peki bu bir yıl içerisinde hiç yan yana gelip buluştunuz mu? Kusura bakma bu kadar sorduğumu, merak ettim gerçekten?
Hayır henüz buluşmadık çünkü hem hâlâ okuyorum para biriktirip gitmeyi düşünüyorum en kısa zamanda. Sorun değil
Tırcı tanıdık varsa yardımcı olur
keşke olsa ama yok
Ptt ile
Çok uğraştırır mı hediyelik kıyafet göndereceğim
gümrük falan
Bilmem hiç göndermedim ama getirdim
Eğer tanıdık varsa bir sorsan kardeşim ya en ucuz nasıl gönderilir
Ups ile
Çok uğtaştırır mı yoksa normal kargo gibi gönderebilir miyim
UPS ile yapabilirsin
şartları falan ne zorlar mı beni uğraştırır mı yani
Bende bilmiyorum ups kargo ile olabilir