Güncellemeler
+1 yıl
Ha birde firmaya ürünü satın alalım iban atın dedik onuda kabul etmediler 1.500 tl lik bir tv ünitesi ürün
Merhaba arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi bize ait gelen kargolar arasında yanlış bir kargo olduğunu fark ettik bizim değildi neyse ürünün ait olduğu firma adi yazıyordu numara falan aradık kargocularin geleceğini alacağını söylediler ama kargo 28 kg imiş biz 4. katta oturuyoruz yukarı çıkıp almadılar ürünün ait olduğu firma indirmeyin onların hatası gelip alınsın denildi 1 2 ay geçti ne gelen var ne giden tekrar aradık ama gelmediler ürünün ait olduğu firmayla tekrar iletişime geçtik bu kezde farklı biri bizim kargoyu hazırlayıp kargo şubesine goturmemiz gerektigini aksi takdirde bize dava açacağını söyledi bize ait olmayan bir kargo yüzünden bize dava açabilirler mi ürün hala bekliyor ne yapmaliyız sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senin yerinde bn olsaydm beni arayıp da dava acacagni söyleyenlere direk soyleyecegm şey şu olurdu: ( bağırarak söylerdim) sizin slak çalışanlarınızın hatasından dolayı beni sorumlu tutup dava açmakla tehdit edemezsinz beni 4 iş günü içinde bana ait olmayan bu kargoyu gelip evimden alacaksnz eğer almazsanz hem beni tehdit ettgniz icn size dava acicm hemde beni zan altında bırakmaya calistgnz icn dava acicm. slak çalışanlarınızın hatasını bana itelemeye calisamazsnz diyerek bağırıp cagrip suratına kapatrdm direk ki snde böyle yap yoksa üste çıkmaya çalışıp seni ezmeye çalışır bu slaklar
Tekrar iletişime geçicem ve bu Sefer kibar olamiycam gerçekten haklısın hiç uğraşmakta istemiyorum ama kapıda görünce de sinirlerim hopluyor birde siz indiriceksiniz dediler indirmedik diye bırakıp gittiler ya sanki ben dedim kapıma getirin diye
Kendi hatalarıni sana yıkmaya calisio yuzsuzler.
De 4 iş gununde gelip almazsanz bu kargoyu çöpe aticm de
Aynen öyle diyim bakalım belki işe yarar adamlarin umrunda değil madem umrunuzda değil başta iban gönderin alalım dedik onada yanaşmadılar
Onların umrunda olmayan şey senin nie umrunda olsun ya sıkıntı yapma kendine dedgm gbi yap o zaman geri basıp eşek gbi gelip alacaklar gör bak
İnşallah alırlar canım
Sert çık yumuşak davranma o zaman yola gelirler. Soruyu okurken bn sinir oldm vallaha yuzsuzlere bak
Gerçekten 1 aydır alsınlar diye hem kargoculara hem ürünü satan siteye yazıyorum sanki ürün benim hiç haber vermeyip kullanadabilirdim ben insanlık edip gelin alın diyorum yine sorunu çözemiyorum
Sert cikmadn mı seni takmiolar ondan sert çık gerekirse kavga et cirkefles başka türlü yola gelmez bunlar
Hiç öyle bir yapıda değilim ama gerçekten zorluyorlar iyilikle olmuyor yani
İyilikten anlasalar zaten ugrasmazdn hala maalesf bazıları bu dilden anlio
Gerçekten öyleymiş
Hiç bişey yapamazlar firma ve kargonun hatası gelip kendileri almaları gerekir sizi dava edecegiz kelimesi boş kelime korkutmak için söylüyorlar
Kargocular firma sizin adresi yazmış diyor bakıyorum bizim adres yazmıyor üstünde farklı adres ne yapicaz bu kargoyu bilmiyorum
Kalsın orada siz mahkemeye verin
Hiç uğraşmak istemiyorum mahkeme falan 1.500 tl lik ürün için uğraşmak bile istemiyorum tek istediğim alıp götürsünler
Cimere şikayet et mahkemeyle uğraşmayacaksan
Evet bak bu olabilir aklıma gelmemişti sağol
Sende kral