Güncellemeler
+1 yıl
Yoğunluk sebebiyle gelemedik adresinize yarın uğrayacağız yazmışlar. Ses seda yok.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya dün yoğunuz getiremedik diye yazı yazmışlar yarın getircez demişler bekledim bekledim saat 4 te aradım müşteri temsilcisini nerde dedim dağıtımda bırakırlar dedi az önce aradılar araba arızalandı kargonuzu getiremiyoruz yarın sabah bırakırız şaka mı yaaaa reziller resmen.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ara şubeyi tartış başka türlü yola gelmez knalr.
Bn sizin keyfinizi mi beklicm falan de kavga et
Emin misin dağıtım da olmadığından. Çok acil ise o şubeye git kendin al
Hala elime ulaşmadı. Araba arızalandk
Dediler
Artik sana yol göründü gidip kendin alacaksın
Adrese teslim etmeleri gerekiyor çok saçma yaaa amaçları ne
Öyle zaten ama iste bu kargocularin sagi solu belli olmuyor sen bir ara kargoyu konuş söyle olmadı artık kendin gideceksin
Bir kere sorun yasadim kargom gelmedi aramiyorlar mesaj atmiyorlar bekliyorum bekliyorum yok en sonunda aradilar mi mesaj mi attilar size kargonuzu almadiginiz icin iade edildi dediydi ben o kadar bekledim bekledim ne araya ne soran vardi geri musteri hizmetlerini iadesini yaptirdim parami aldim tekrar siparis verdim mağazasina gonderdim gelince aradilar gittim aldim magazadan bir daha öyle yapacagim zaten
Resmen oynatıyorlar insanı bu kargocular
Maalesef öyle sorunları var ürün alırken kargo kısmına dikkat etmek gerekiyor sen mng de yasamışsın bu sorunu ben aras da yaşadım bir de o kadar m. allar ki bildikleri adrese gelemiyorlar bizim burasi cok kucuk yerdir disardan birisi gelse 1 hafta da her yeri gezse ki gezilecek yeri yok da bütün adresleri öğrenir bu kargocular senelerdir bu isi yapiyorlar bir adres sor sana söylerler herseyine kadar ama bildikleri adreslere gelemiyorlar niyeyse
Ya dün yoğunuz getiremedik diye yazı yazmışlar yarın getircez demişler bekledim bekledim saat 4 te aradım müşteri temsilcisini nerde dedim dağıtımda bırakırlar dedi az önce aradılar araba arızalandı kargonuzu getiremiyoruz yarın sabah bırakırız şaka mı yaaaa Allah belalarını versin
Arayıp küfür etmeni bekliyorlar o şekilde çıkar dağıtıma
Bu soğukta nasıl gidip alcam
Uzak mı?
Biraz
Çık gezerek git onları bekleme kargocular üç kağıt
Bize niye soruyorsun yavrum
Ara müşteri hizmetlerini öğren
Belki biliyorsunuzdur😃
Aptal mısın lan
Senin kargonu nerden bilelim