Alışveriş & Hediyeler Haftaya ilişkimin 1. yılı olacak, hala hediye bulamadım. Ne önerirsiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl İlişkimin 1. Yılı olacak haftaya hâlâ hediye bulamadım. Klasik olmayan manevi bir şey de yapmak istiyorum. Önerisi olaan? Haftaya ilişkimin 1. yılı olacak, hala hediye bulamadım. Ne önerirsiniz? Cevapla İlişki Soruları Hediye Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sadesevenbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 53% +1 yıl Para konusunda sıkıntın yoksa küçük bir kutuya parfüm cüzdan Kemer koy ayriyeten çiçek al erkeklerin hoşuna gider çiçek alınması bence 2 0 Yorumla
Elif14_04 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Öncelikle adınıza çok sevindim nice güzel yıllarınız olur inşallah. Şık bir saat veya şık bir gömlek çok güzel bir hediye olabilir <3 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Para konusunda sıkıntın yoksa küçük bir kutuya parfüm cüzdan Kemer koy ayriyeten çiçek al erkeklerin hoşuna gider çiçek alınması bence
Öncelikle adınıza çok sevindim nice güzel yıllarınız olur inşallah. Şık bir saat veya şık bir gömlek çok güzel bir hediye olabilir <3
Çiçek sepetinden bak
Parfüm al
Bilmiyorumki
Adının yazılı olduğu tespih yaptırabilirsin